Dobro jutro. Samo da vam pozelim uspjesnu sedmicu. Ja danas na pregledu, pa sam sva na iglama. Postoji li sansa da mi ukine Utrogestan? Koristim ga od pocetka, iako nisam imala problema sa hematomom ili sl. Mada je u startu trudnoca proglasena rizicnom, dal zbog godina, mioma, cisti, ranice..aj ga znaj..
Santina sretno na pregledu!! Kažu da bi se utrogestan trebao koristiti barem do 12tt, ali nije pravilo... možda ti smanji dozu.
Ja sam još uvijek na njima, ali mi postepeno smanjuje 🤗🤗
Cure koga zanima za kombiniran probir u Vinogradskoj ja sam se narucila preko maila i doslovno su mi odigovorili za sat vremena 😀
I za kad su te naručili
Narucili su me za 16.7. Tada cu bit 13+1
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Lilo, meni se ne vide zile jos, ali imam osjecaj da se nazire linija ispod pupka ja ne znam, mozda sam loooda haha. Trbuh mi se bas vidi. Mene jucer i danas glava boli, cime da si olakšam a da ne pijem tablete. An1 mi je savjetovala vlažan rucnik na glavu, upravo ga drzim i nadam se da ce mi pomoci. Pijem tekucine i kavu sam popila zbog toga nije...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
student13ica cestitke na super pregledu i razigranoj bebolini 🤩🥰
Jellybean hej dobro dosla 😃
Ja sam povracala od 7tt-12tt, al imam dojam kao da sam potpuno zaboravila sto mi se gadilo, a sto mi je pasalo 🤔🤔 mislim da sam ja cak jela sve sto i inace jedem, povratila bi i nastavila dalje 😅
Neki savjet bas i nemam, cula sam za neke dzumbirove lizalice koje mozes nabavit u ljekarni.. sve je to individualno, moras nac sta tebi pomaze i jednostavno cekat da prode taj period 🤷♀️😏
I hvala Bogu da je na hitnoj sve bilo uredu ❤
Jel bilo obilno krvarenje ili?
Ja sam tocno na 6tt na papiru i gacicama uocila svjeze crvenh krv, otisla na hitnu, dopila duphastone kojeg sam pila do 12tt i receno mi mirovanje
Eh sad, mirovala sam prvenstveno zato jer je tad korona bila u punom jeku pa ni nisam imala sta za radit, prala sam kosu, tusirala se, brijala, isla do ducana, radila po kuci.. sve normalno (s tim da sam tjedan dana bila u grcu, nisam znala sto smijem sto ne smijem - ginekologica mi je rekla da smijem radit sve sto i inace, samo da smanjim tempo [recimo dok kuham da si pravim svako malo pauze u kojima cu malo sjest], ali da izbjegavam recimo pranje podova i prozora dok mi krvarenje ne prestane)
Krvarenje mi je prestalo iste veceri
Cim smo smjeli izac iz kuce, i cim je korona popustila.. ja sam nastavila izlazit i radit sve normalno
Jedino oko ceg sam imala strah je sex, pa smo se od njega suzdrzavali gotovo dva mjeseca😅
Nada88 sta je stvarno u drugom tromjesjecju normalno do TSH 3? Jesi sigurna?
Mene je bas iznenadilo sto mi je sad prosli tjedan bilo 2,7, a doktorica mi je rekla da je to super.. pa sam mislila da obavlja svoj posao ofrlje
Bas si me sad razveselila 😃
santina sretno na pregledu🤞🤞
Da prijavim..meni se mučnine ne pojavljuju već 6 dana i sinoć iz čista mira trk u wc i povračanje, obavim to i kasnije opet koda ništa nije bilo. 🤷♀️ eto baš su čudni ti svi trudnički simptomi.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ja sam zvala danas cijeli dan petrovu za kombinirani i tek sad ih uspjela dobit. žena mi je rekla da mi je već kasno za taj test, a sutra i prekosutra imaju veliku gužvu. uglavnom ništa od kombiniranog
Hello svima, ne pisem cesto jer nemam sta ali pratim vas 🥰 ja sam do danas bila super, bavim se ishranom i spremanjem rucka zbog onog povecanog secera na pretragama ali danas me evo uhvatise menstrualni grcici, lezala sam na boku i lijevom i desnom pola sata i evo sad je prestalo... odjednom mi se pojavilo nakon rucka, prvo sam pomislila crijeva ali nije nego bas su mens. grcici....znam da se to javlja i javljalo se i meni po izostanku mens ali u ovom tjednu me malo moram priznati i uplasilo... jel ima cura da im se javljaju?
Hello svima, ne pisem cesto jer nemam sta ali pratim vas 🥰 ja sam do danas bila super, bavim se ishranom i spremanjem rucka zbog onog povecanog secera na pretragama ali danas me evo uhvatise menstrualni grcici, lezala sam na boku i lijevom i desnom pola sata i evo sad je prestalo… odjednom mi se pojavilo nakon rucka, prvo sam pomislila crijeva ali nije nego bas su mens. grcici….znam da se to javlja i javljalo se i meni po izostanku mens ali u ovom tjednu me malo moram priznati i uplasilo… jel ima cura da im se javljaju?
Meni se jave jakojako rijetko, tipa prošlu noć me uhvatilo na pet minuta, isto sam se prepala..ali inače ih nemam.
Kako ti je bilo do sada? Jesi li ih imala? (Miskim da su oni zapravo skroz normalna pojava, dok nisu bolni i česti) 🙂
Eyia pa ono po izostanku mens na pocetku su mi bili i nisu se vise nikako javljali, danas prvi put 🤔 proslo je hvala Bogu ali nije mi bilo svejedno, koliko god se tjesila da je normalno i da nije jakog intenziteta.... kako si ti inace? Kad ti je pregled? Mi smo najblize po tjednima, kad ti je termin?
Sortiraj odgovore
Najstariji