Zdravo cure. Posto vas obicno citam ujutro prije posla, kad se rano probudim, onda mi u tom znaku bude i dan.. Divno sto sve dobro prolazi, cestitke na dobrim rezultatima.
Recite mi kakvi su kod vas nalazi krvi? Kodmene poviseni leukociti, limfociti, nimfociti ali citam da to valjda sve normalno u trudnoci..? Pregled kod ginekologa imam napokon u pon poslijepodne, nakon 4 tjedna, pa ne mogu docekati. Taman sam se bila odlucila raditi Nifty, ali mi kod ginekologa opet rekose samo nemoj njega.. imali su losa iskustva. U smislu da daje lose rezultate, a ono se ispostavi sve dobro sa bebom.. Sad opet ne znam sta da radim i koji test da radim. Oni mi nude Veritas, za koji bas nisam cula.. Pa sam malo poluluda ovih dana oko svega toga 😟
Pozdrav svima i ugodan vikend zelim
Nova - čestitam na zdravom dječaku malom!! Drago mi je da je sve uredu! ❤️
lullee - imam ti ja par lažnih profila bez slike i prijatelja (nisam manijak, igrala sam neku igricu 😂) mogu ti dati jedan.... ili bilo kome tko se želi prikljucit 🤷🏽♀️
Tea pa divno!!! I ti si počela osjećati svoju djevojčicu 🤩
10.06. Nifty uredan 💖
Zdravo cure. Posto vas obicno citam ujutro prije posla, kad se rano probudim, onda mi u tom znaku bude i dan.. Divno sto sve dobro prolazi, cestitke na dobrim rezultatima.
Recite mi kakvi su kod vas nalazi krvi? Kodmene poviseni leukociti, limfociti, nimfociti ali citam da to valjda sve normalno u trudnoci..? Pregled kod ginekologa imam napokon u pon poslijepodne, nakon 4 tjedna, pa ne mogu docekati. Taman sam se bila odlucila raditi Nifty, ali mi kod ginekologa opet rekose samo nemoj njega.. imali su losa iskustva. U smislu da daje lose rezultate, a ono se ispostavi sve dobro sa bebom.. Sad opet ne znam sta da radim i koji test da radim. Oni mi nude Veritas, za koji bas nisam cula.. Pa sam malo poluluda ovih dana oko svega toga 😟
Pa svaki test moze dati los rezultat, nisu 100% tocni, tocnost za tri glavna sindroma (Down, Edwards, Patau) je 99,12%, uvijek postoji ovih 0,88%, ali je jako rijetko da fula. A ako se pokazu losiji rezultati, ide se na amniocintezu koja je jedina tocna 100%.
Rezultati su u obliku omjera, a sve bi trebale znati kaj znace omjeri, 1:20 npr, da od 20 trudnica koje su dobile taj rezultat, kod jedne bebe bude prisutan Down ili koji vec sindrom.
Novim curama zelim dobrososlicu i uredne trudnoce ❤️
Meni su također malo povišeni leukociti, limfociti... i to je zbilja normalno u trudnoći ... ne brini ;)
Za Veritas nisam nikad čula, ovdje ga mislim ni jedna cura nije radila. Ja sam recimo radila Nifty i osobno ne znam nikoga niti sam pročitala iciju stvarnu priču da je Nifty bilo los, a beba dobro. I koliko sam shvatila najviše žena je radilo nifty pa je moguće s obzirom na veći broj žena i veći broj grešaka. Sada svi hvale taj najnoviji test - panoramu pa se možeš raspitati i za njega. Cijene su slične za sve te Nipt testove. Ja sam recimo preprepresretna jer sam radila Nifty, bas sam nekako opuštenija otkad sam dobila rezultate.
10.06. Nifty uredan 💖
Nova - čestitam na sinuuu!!
Meni krvni nalazi idealni, kaže doktorica 🤷🏼♀️Ali da, znam da za neke vrijednosti je normalno da su povišene. Ma samo neka ti doktor pogleda nalaze i prokomentira ih.
Ajme cure toliko vas ima novih, drago mi je da je tako i cestitam svima, vidim da su i pregledi opcenito bili pozitivni, glazba za moje usi 🥰
Ja sam danas isla na pregled samo da mi uzme cervikalne briseve i odnijela ih u adrije stampara. Moram priznati da mi nije bilo svejedno, nosim te briseve a ispred i iza mene hrpa ljudi koji se na koronu testiraju.
Ugl, ginicka mi je samo prvi put preko trbuha sad radila pregled beboline i jako je aktivna, pliva u toj svojoj vodici :)
Sutra idem u petrovu na kombinirani dodatno, jer panorama nema uzv pa reko ne kosta me nista da i to napravim.
U subotu idem na more malo i tad cu reci svojima, jedva cekam :)
Jesi se narucila? I ako da, koliko si cekala da dođes na red?
Da, 2 tjedna sam cekala. Narucili su me sad iako je 13+5 prema velicini bebe. A radi se do 13+6 kao taj pregled. Tako da te kasnije od toga ne mogu naruciti.
Obavezno dodji osobni se naruciti, na mailove ne odgovaraju.
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Dobro jutro cure, evo da javim da smo veliki 8 mm, i srceko nam kuca ❤️💙
Po ovulaciji smo u 7. Tjednu tek tako da cemo cijelu trudnocu mjeriti tjedan unazad.
Sinoc sam zavrsila na hitnoj koliko me bolilo i probadao lijevi jajnik-bar je meni takav osjecaj bio. Medjutim sve je u redu, doktori kazu da sve izgleda super.
Jedino imam mali hematomcic od 10 mm, doktorica na hitnoj je rekla da malo mirujem i ne idem radit jos koji tjedan, dok moj ginekolog privatnik kaze da je to jako mali hematom i da bi mi on zabranio jedino vecu fizicku aktivnost i duge setnje i sl ,ali da me nebi za takav hematom prikovao za krevet i da mogu slobodno ic radit.
Ja cu ostat jos 10 dana doma i taman mi je tad sljedeci pregled pa cu vidjet sta dalje.
I da, bolovi su prestali cim sam se vratila s hitne. Pa vi recite... Sta ti je mozak i stres...
Dobila sam apaurin za navecer pit.. uz 3*2 utrogestana koje uzimam od pocetka trudnoce jos.
Po ovulaciji smo u 7. Tjednu tek tako da cemo cijelu trudnocu mjeriti tjedan unazad.
Sinoc sam zavrsila na hitnoj koliko me bolilo i probadao lijevi jajnik-bar je meni takav osjecaj bio. Medjutim sve je u redu, doktori kazu da sve izgleda super.
Jedino imam mali hematomcic od 10 mm, doktorica na hitnoj je rekla da malo mirujem i ne idem radit jos koji tjedan, dok moj ginekolog privatnik kaze da je to jako mali hematom i da bi mi on zabranio jedino vecu fizicku aktivnost i duge setnje i sl ,ali da me nebi za takav hematom prikovao za krevet i da mogu slobodno ic radit.
Ja cu ostat jos 10 dana doma i taman mi je tad sljedeci pregled pa cu vidjet sta dalje.
I da, bolovi su prestali cim sam se vratila s hitne. Pa vi recite… Sta ti je mozak i stres…
Dobila sam apaurin za navecer pit.. uz 3*2 utrogestana koje uzimam od pocetka trudnoce jos.
Green uzmi si i magnezij. Hematom ti je relativno mali, pa se malo odmaraj, nadam se da ga na sljedećem pregledu više neće biti. Ja od 8. imam hematomčinu, otkriveno nakon krvarenja. Do 10. tjedna narastao na 7*4.5cm. Sada smo na 4,5*2.8 cm, a sutra ulazim u 18. tt.
I da, bolovi su prestali cim sam se vratila s hitne. Pa vi recite… Sta ti je mozak i stres…
Green uzmi si i magnezij. Hematom ti je relativno mali, pa se malo odmaraj, nadam se da ga na sljedećem pregledu više neće biti. Ja od 8. imam hematomčinu, otkriveno nakon krvarenja. Do 10. tjedna narastao na 7*4.5cm. Sada smo na 4,5*2.8 cm, a sutra ulazim u 18. tt.
Sta ti je nakon krvarenja jos rastao? Pa kako to?
Pijem magnezij da...
Sortiraj odgovore
Najstariji