Ajme cure toliko vas ima novih, drago mi je da je tako i cestitam svima, vidim da su i pregledi opcenito bili pozitivni, glazba za moje usi 🥰
Ja sam danas isla na pregled samo da mi uzme cervikalne briseve i odnijela ih u adrije stampara. Moram priznati da mi nije bilo svejedno, nosim te briseve a ispred i iza mene hrpa ljudi koji se na koronu testiraju.
Ugl, ginicka mi je samo prvi put preko trbuha sad radila pregled beboline i jako je aktivna, pliva u toj svojoj vodici :)
Sutra idem u petrovu na kombinirani dodatno, jer panorama nema uzv pa reko ne kosta me nista da i to napravim.
U subotu idem na more malo i tad cu reci svojima, jedva cekam :)
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Žene drage, sad kad vas je puno aktivno da vas pitam, koliko dugo ste pile folnu? Cijelu trudnoću ili do trećeg mjeseca samo..? ja sam negdje pročitala da ako se folna pije poslije trećeg mjeseca trudnoće, da može uzrokovati alergije kod bebe 🤷♀️
Jučer sam pitala doktoricu i rekla je da slobodno pijem cijelu trudnoću…
Ja sam pila do 12tt, sad pijem novalac prenatal
Žene drage, sad kad vas je puno aktivno da vas pitam, koliko dugo ste pile folnu? Cijelu trudnoću ili do trećeg mjeseca samo..? ja sam negdje pročitala da ako se folna pije poslije trećeg mjeseca trudnoće, da može uzrokovati alergije kod bebe 🤷♀️
Ja sam u Njemačkoj pa nisu isti vitamini.. probala sam guglati ovo što ste ti i Matea1201 navele ali ne mogu skužit šta i koliko ima 🙈.. ovo što ja pijem sadrži 400μg folne.. Jel tako i kod vaših vitamina?
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ajme cure toliko vas ima novih, drago mi je da je tako i cestitam svima, vidim da su i pregledi opcenito bili pozitivni, glazba za moje usi 🥰
Ja sam danas isla na pregled samo da mi uzme cervikalne briseve i odnijela ih u adrije stampara. Moram priznati da mi nije bilo svejedno, nosim te briseve a ispred i iza mene hrpa ljudi koji se na koronu testiraju.
Ugl, ginicka mi je samo prvi put preko trbuha sad radila pregled beboline i jako je aktivna, pliva u toj svojoj vodici :)
Sutra idem u petrovu na kombinirani dodatno, jer panorama nema uzv pa reko ne kosta me nista da i to napravim.
U subotu idem na more malo i tad cu reci svojima, jedva cekam :)
Jesi se narucila? I ako da, koliko si cekala da dođes na red?
@Tea22 toliko smo dugo čekali ovu bebu da smo sretni do neba i uopće se ne zamaramo razlikom. Ona je isto sretna i jedva čeka ići na ultrazvuk samnom. A i za sad mi je dobro, pubertet baš i ne osjetim, osim kolutanja očima. 😊😊
Ginekolog mi je rekao piti folnu do 12 tjedana, a onda ću vjerojatno uzeti prenatal.
Ja sam u Njemačkoj pa nisu isti vitamini.. probala sam guglati ovo što ste ti i Matea1201 navele ali ne mogu skužit šta i koliko ima 🙈.. ovo što ja pijem sadrži 400μg folne..Jel tako i kod vaših vitamina?
Novalac prenetal su austrijske tablete, cak su mi i upute na austrijskom.. cudi me da ih nema u njemackoj
U svakom slucaju sastoje se od folne,zeljeza, svih mogucih B vitamina, C vitamina, D vitamina, cinka, joda.. i nezz ni sama vise cega sve
Ja sam u Njemačkoj pa nisu isti vitamini.. probala sam guglati ovo što ste ti i Matea1201 navele ali ne mogu skužit šta i koliko ima 🙈.. ovo što ja pijem sadrži 400μg folne..Jel tako i kod vaših vitamina?
Novalac prenetal su austrijske tablete, cak su mi i upute na austrijskom.. cudi me da ih nema u njemackoj
U svakom slucaju sastoje se od folne,zeljeza, svih mogucih B vitamina, C vitamina, D vitamina, cinka, joda.. i nezz ni sama vise cega sve
Jest onda to slično što i ja pijem, svi mogući vitamini uz folnu koja je 400 mikrograma i to je ok.. našla sam podatak da ženama u HR prvih 12 tjedana daju taj folacin gdje ima 5g folne što je kasnije previše...
Moja greška je što više manje sve čitam hrvatske portale i stranice, a ovdje puno toga nije kao što doma 🤷♀️
Isto sam pročitala da trudnice ne bi smjele piti sok od bazge, ja pitam doktoricu ovdje, kaže nikad čula, pij slobodno.. najbolje da prestanem čitati 😅
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Nova19 čestitke za uredan nifty i na malom dečku 😊🤗 i svima koje su bile na pregledima, vidim da je sve ok 😁🧡
Jučer me prala jača mučnina po prvi put, i baš sam sretna što su me zaobišle, pregled mi je idući tjedan, jako se veselim. Nisam mislila da 4 tjedna mogu trajati kao dva mjeseca 🤣
Hej cure, cestitke na super pregledima, Lilo drago mi je da je sve u redu.
Tea, bit ces odusevljena Skuncom i pregledom i njezinom stručnosti, a i slike ce biti top. Mi smo naručeni tek 27.7.
Ja sam super. Danas zovem šeficu (skupljam hrabrost) haha da joj kazem za T jer smo dobilinuputu da mozemo radit od doma, ali svatko da provjeri sa svojim sefom pa bi joj rekla za T da ne dolazim onda iduci tj na posao bezveze jer je u Zg sad buknulo sa koronom i potresima.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji