Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    26. Lipanj 2020. 19:29

Alea

Cure imamo jedno pitanje, trudna sam 6+1 i uopce nemam potrebu ici piskiti, to me brine, smatrate li da to moze bit ok na kraju?
    Hvala vam

Tako ni ja nemam zatvor. Bas naprotiv, i dvaput na dan imam nuzdu. Mene boli mesno zubo. Joooj, jedva cekam pregled. Sigurno smo dosadne ovim trudnicama s duzim stazom, ali kad nema teme prvo tromjesecje..

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

RainbowBaby
    26. Lipanj 2020. 19:41

Lilo23

RainbowBaby

Lilo23

Zvala sam ponovo ali na drugi broj neki i javila mi se žena i kaže da je taj mail na internetu i šta mi je ginekologica dala krivi mail 🤦🏼‍♀️Dala mi je pravi mail sad sam ponovo sve slala i točno mi je 17 sjedih izraslo danas od petrove haha

Ja sam se naručila prošli četvrtak pa još nisam dobila odgovor na mail. Baš sam luda, mislim da neću ni ići na to već samo panorama.

Na koji si mail slala možda si isto na krivi haha

predbcud@kbc-zagreb.hr

An1
    26. Lipanj 2020. 19:48

malamarelica

Alea

Cure imamo jedno pitanje, trudna sam 6+1 i uopce nemam potrebu ici piskiti, to me brine, smatrate li da to moze bit ok na kraju?
    Hvala vam

Tako ni ja nemam zatvor. Bas naprotiv, i dvaput na dan imam nuzdu. Mene boli mesno zubo. Joooj, jedva cekam pregled. Sigurno smo dosadne ovim trudnicama s duzim stazom, ali kad nema teme prvo tromjesecje..

Ne možete cure biti dosadne! Nisam ni ja u početku imala ni problema s probavom ni potrebu za pi pi! Pa nemam ni sad čak! Sve je to individualno! Nas brini alea sve će biti dobro!! Dali si išla već kod ginekologice? 

10.06. Nifty uredan 💖

student13ica
    26. Lipanj 2020. 20:11

Evo mene s pregleda.. sve je super, bebica maše rukicama i nogama 😊🤗 koja sreća i olakšanje ❤
    Idem za 2 tj.za nifty test

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Lei_Be
    26. Lipanj 2020. 20:18

HopeforU

Pozdrav drage moje,

Osmi tjedan trudnoce,vec skoro dva tjedna nisam ni komadic mesa pojela,jednostavno mi se povraca na samu pomisao da jedem meso,,imali jos neko takav problem ?

I meni se počelo meso gadit, jedem ga, ali jako jako malo... a prije mi nije mogao proći dan bez mesa.. povrće nikad nisam voljela, a sad mi se traži stalno.. ne zove se bezveze drugo stanje 😅

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lalla
    26. Lipanj 2020. 20:48

HopeforU

Lalla

HopeforU

Pozdrav drage moje,

Osmi tjedan trudnoce,vec skoro dva tjedna nisam ni komadic mesa pojela,jednostavno mi se povraca na samu pomisao da jedem meso,,imali jos neko takav problem ?

Nije ni meni bas do mesa pa ni jaja pa ni do ribe. Neki dan sam procitala da su konzerve sardelica ok u trudnoći pa sam ih danas zdruckala vilicom i pomijesala s abc sirom kao namaz. Sir me ajde vise privlači: svjezi, zrnati, skuta, mozarella. Skuzila sam i da kad dodjem u restoran i narucim npr neko meso s krumpirom - pojedem nekako iako mi nije bas privlacno. Razmisljam danas o knedlama s marelicama.

Haha dobre su knedlice ,ja najvise jedem suhu hranu,najcesce namazem pastetu ili tako nesto,inace sam ljubitelj povrca ,ni njega sad ne mogu mnogo,corbice apsolutno ne dolaze u obzir.Ja u restoran ne mogu ni da idem mirisi me ubise :( a prvi par tjedana i zidove sam jela hah..Nadam se da ce ovo uskoro proci :)

pa moze se naruciti iz restorana. Takodjer, mozes sjesti na terasu. Ni ja nejdem u pecenjare. Bila sam ustvari do sad jedino u Pithosu. To je mali restorancic u centru za gablece. Imaju super kvalitetne namirnice, malo ih reklamiram. Unutra se ne osjecaju mirisi hrane. Jednom sam isla po kebab i to sam skoro povratila, ali me spasila terasa. Na GO je kuhala svekrva i to je bilo odlicno. Sad cu se opet morat snalaziti. Uzas, a nist google i trazenje recepata. Kupiti cu si tofu, slanutak, grasak i slicno pa cu po nekim vegeterijanskim receptima. Jedan dan mogu pilecu juhu, drugi salatu s rizom, treci salatu s krumpirom, pa heljdu, kvinoju, batat, varivo od krastavaca, fino varivo... samo da nema puno dinstanja luka, mirisa i mesa. Minimalno cu staviti rajcice jer mi to isto smrdi dok se kuha.

Green
    26. Lipanj 2020. 20:58

student13ica

Evo mene s pregleda.. sve je super, bebica maše rukicama i nogama 😊🤗 koja sreća i olakšanje ❤
    Idem za 2 tj.za nifty test

Bravoo :) mi smo tu negdje, a i na isti dan smo imali uspjesne preglede :)

• Alea
    26. Lipanj 2020. 21:22

An1

malamarelica

Alea

Hvala vam

Ne možete cure biti dosadne! Nisam ni ja u početku imala ni problema s probavom ni potrebu za pi pi! Pa nemam ni sad čak! Sve je to individualno! Nas brini aleasve će biti dobro!! Dali si išla već kod ginekologice?

Nisam jos, idem 8.7.
    Meni je ovo 3.trudnoca, imala sam 1 spontani i jednu mogu reci skolsku trudnocu i u obje sam isla odmah puno piskiti, a 1.je zavrsila tako da su polako nestali svi simotomi pa tako i to i zato me to sad malo brine

26. Lipanj 2020. 21:32

Jecika  jesi napravila test, kad su rezultati? Mislim da cu i ja iduci tjedan, kad dodem u Hrvastku! Sta je s nasom isabel, jel zna neko?

malamarelica
    26. Lipanj 2020. 21:51

Alea

An1

malamarelica

Alea

Hvala vam

Ne možete cure biti dosadne! Nisam ni ja u početku imala ni problema s probavom ni potrebu za pi pi! Pa nemam ni sad čak! Sve je to individualno! Nas brini aleasve će biti dobro!! Dali si išla već kod ginekologice?

Nisam jos, idem 8.7.
    Meni je ovo 3.trudnoca, imala sam 1 spontani i jednu mogu reci skolsku trudnocu i u obje sam isla odmah puno piskiti, a 1.je zavrsila tako da su polako nestali svi simotomi pa tako i to i zato me to sad malo brine

Kako je ovo strasno... ja mislim da nemam nijedan simptom i tako se neopisivo bojim, ja vam ne mogu opisati u kakvom sam veceras stanju. Mislim da ce mi u pon reci da sam sve izmislila, i testove i trudnocu i kako nema nicega. Ne znam kako cu prezivjeti ova 2 dana jos. Blago svima vama... stvarno, sve bih dala da povracam cijelu trudnocu

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.