Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HopeforU
    26. Lipanj 2020. 13:08

Pozdrav drage moje,

Osmi tjedan trudnoce,vec skoro dva tjedna nisam ni komadic mesa pojela,jednostavno mi se povraca na samu pomisao da jedem meso,,imali jos neko takav problem ? 

A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏

LeLa2807
    26. Lipanj 2020. 13:24

Meni je samo dr javila porukom da je nalaz kombiniranog uredan tako da ja intervale ni ne znam. :D a utz je radila dugo, vidjela bubrege, mjehur, srce, aortu, kaze da moze vec sad reci da beba ima lece sto je super :D slatko je bilo za gledati. Tko ce docekati 27.7.
    Sara, zasto radis kombinirani ako ces nifty? Ili sam krivo povezala :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Lalla
    26. Lipanj 2020. 13:39

HopeforU

Pozdrav drage moje,

Osmi tjedan trudnoce,vec skoro dva tjedna nisam ni komadic mesa pojela,jednostavno mi se povraca na samu pomisao da jedem meso,,imali jos neko takav problem ?

Nije ni meni bas do mesa pa ni jaja pa ni do ribe. Neki dan sam procitala da su konzerve sardelica ok u trudnoći pa sam ih danas zdruckala vilicom i pomijesala s abc sirom kao namaz. Sir me ajde vise privlači: svjezi, zrnati, skuta, mozarella. Skuzila sam i da kad dodjem u restoran i narucim npr neko meso s krumpirom - pojedem nekako iako mi nije bas privlacno. Razmisljam danas o knedlama s marelicama. 

HopeforU
    26. Lipanj 2020. 14:58

Lalla

HopeforU

Pozdrav drage moje,

Nije ni meni bas do mesa pa ni jaja pa ni do ribe. Neki dan sam procitala da su konzerve sardelica ok u trudnoći pa sam ih danas zdruckala vilicom i pomijesala s abc sirom kao namaz. Sir me ajde vise privlači: svjezi, zrnati, skuta, mozarella. Skuzila sam i da kad dodjem u restoran i narucim npr neko meso s krumpirom - pojedem nekako iako mi nije bas privlacno. Razmisljam danas o knedlama s marelicama.

Haha dobre su knedlice ,ja najvise jedem suhu hranu,najcesce namazem pastetu ili tako nesto,inace sam ljubitelj povrca ,ni njega sad ne mogu mnogo,corbice apsolutno ne dolaze u obzir.Ja u restoran ne mogu ni da idem mirisi me ubise :( a prvi par tjedana i zidove sam jela hah..Nadam se da ce ovo uskoro proci :) 

A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏

• Lullee
    26. Lipanj 2020. 16:59

BlueMoon

ja još uvijek pijem folacin, a sutra sam 17 tj

I ja😊

RainbowBaby
    26. Lipanj 2020. 17:09

Lilo23

Zvala sam ponovo ali na drugi broj neki i javila mi se žena i kaže da je taj mail na internetu i šta mi je ginekologica dala krivi mail 🤦🏼‍♀️Dala mi je pravi mail sad sam ponovo sve slala i točno mi je 17 sjedih izraslo danas od petrove haha

Ja sam se naručila prošli četvrtak pa još nisam dobila odgovor na mail. Baš sam luda, mislim da neću ni ići na to već samo panorama. 

• Alea
    26. Lipanj 2020. 18:44

Cure imamo jedno pitanje, trudna sam 6+1 i uopce nemam potrebu ici piskiti, to me brine, smatrate li da to moze bit ok na kraju?
    Hvala vam

Green
    26. Lipanj 2020. 18:48

Alea

Cure imamo jedno pitanje, trudna sam 6+1 i uopce nemam potrebu ici piskiti, to me brine, smatrate li da to moze bit ok na kraju?
    Hvala vam

Ma nema ti to veze. Nisam ni ja puno vise pisala nego inace... Nijedan simptom niti je obavezsn niti iskljuciv.

• matea1201
    26. Lipanj 2020. 19:07

Sara2021, Lilo23 i ja sam poslala mail u petrovu za kombinirani  i isto nema odgovore a isto bih trebala obaviti do srijede. možda da u ponedjeljak odem osobno tamo🤔

• matea1201
    26. Lipanj 2020. 19:10

ja sam slala na predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr. jel to dobar ili??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.