Marelica sa 5 tjedana mnogi nemaju nikakve simptome. To je normalno..nema jos dovoljno hcg hormona. Opusti se, to je najbolje sto mozes. Skreni misli na nesto drugo. Bit ce sve u redu, vidjet ces!
Evo mene s pregleda.. sve je super, bebica maše rukicama i nogama 😊🤗 koja sreća i olakšanje ❤
Idem za 2 tj.za nifty test
Bravoo :) mi smo tu negdje, a i na isti dan smo imali uspjesne preglede :)
I do kraja tako 🤗
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Alea , malamarelica opustite se! Bit će sve dobro, nemojte odmah misliti na najgore! Simptomi su stvarno idividualni!
Nada88 Isabel se javila na fcb. Skraćen joj je cerviks, zadržana je u bolnici i pronađena joj je neka urinoifekcija. Sad je u dobrim rukama i nadam se da će sve biti dobro. Držimo joj palčeve 🙏
10.06. Nifty uredan 💖
Alea , malamarelica opustite se! Bit će sve dobro, nemojte odmah misliti na najgore! Simptomi su stvarno idividualni!
Nada88Isabel se javila na fcb. Skraćen joj je cerviks, zadržana je u bolnici i pronađena joj je neka urinoifekcija. Sad je u dobrim rukama i nadam se da će sve biti dobro. Držimo joj palčeve 🙏
Ajde hvala Bogu!
Nada88Isabel se javila na fcb. Skraćen joj je cerviks, zadržana je u bolnici i pronađena joj je neka urinoifekcija. Sad je u dobrim rukama i nadam se da će sve biti dobro. Držimo joj palčeve 🙏
Ajde hvala Bogu! Bitno da je moguc uzrok pronaden, bit ce sve u redu!
Cure imamo jedno pitanje, trudna sam 6+1 i uopce nemam potrebu ici piskiti, to me brine, smatrate li da to moze bit ok na kraju?
Hvala vam
Tako ni ja nemam zatvor. Bas naprotiv, i dvaput na dan imam nuzdu. Mene boli mesno zubo. Joooj, jedva cekam pregled. Sigurno smo dosadne ovim trudnicama s duzim stazom, ali kad nema teme prvo tromjesecje..
Ne možete cure biti dosadne! Nisam ni ja u početku imala ni problema s probavom ni potrebu za pi pi! Pa nemam ni sad čak! Sve je to individualno! Nas brini aleasve će biti dobro!! Dali si išla već kod ginekologice?
Nisam jos, idem 8.7.
Meni je ovo 3.trudnoca, imala sam 1 spontani i jednu mogu reci skolsku trudnocu i u obje sam isla odmah puno piskiti, a 1.je zavrsila tako da su polako nestali svi simotomi pa tako i to i zato me to sad malo brine
Kako je ovo strasno… ja mislim da nemam nijedan simptom i tako se neopisivo bojim, ja vam ne mogu opisati u kakvom sam veceras stanju. Mislim da ce mi u pon reci da sam sve izmislila, i testove i trudnocu i kako nema nicega. Ne znam kako cu prezivjeti ova 2 dana jos. Blago svima vama… stvarno, sve bih dala da povracam cijelu trudnocu
Ja nisam imala ni jedan simptom, niti mučnine niti povraćanje.. samo 3 pozitivna testa 😁 i točno tako sam se osjećala kao ti sad, da ću doći tamo i da će mi reć da sam umislila 😅
Uglavnom, sve je super, bebica raste i lijepo se razvija, srceko kuca od prvog ultrazvuka u 6.tj, sad već maše rukicama i nogicama ko prava beba 😍
Bit će i kod tebe sve ok, samo pozitiva ❤
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Studentica čestitke na urednom pregledu 🥰
Ja jedva čekam svoj sljedeći 👏👏
Mi smo uglavnom svima rekli za trudnoću i svu subjekti sretni jer znaju kroz šta smo sve prošli i koliko dugo čekamo tu bebicu 💙
Na poslu ću reci tek nakon sljedećeg pregleda 7/7, ma da već teško skrivam trbuščić ☺️
Sto se simptoma tice, neka je pisala.. Ne mora znaciti da povracanje znaci i da je T dobra i uredna. Ja otpočetka nemam simptoma. Ok, piskila sam cesce, ali ja inace cesce mokrim, uspuhala bi se (sad manje) i grudi bi tu i tamo bile bolne ujutro i navecer. Imala sam jake grčeve (sto mi se nije svidjalo) i ostalo sve vise manje normalno kao i prije T. Prva mucnica mi je bila (sjecam se) na 8tt trajala dva h i nestala. Iza toga sam imala jos dvije i to je to.
Aktivna sam, ne umaram se, ne spava mi se radim, kupam se, secem (Bogu hvala) sve Jedem haha i osjećam se super. Na pregledu sa 11+6 beba je bila super. Nemoj odmah manjak simptoma gledat kao lose, nego kao blagoslov da ti je T laksa od zena koje se jadne muce. Povraćaju, ne mogu radit, hodat, jest sta zele. Spavaju po cijele dane kao da je to lako. Ja ih zalim i ponosna sam na svaku koja sve to stoički podnese radi svog klupka srece. Zato, pokusaj biti smirena. Nemas grčeve, nemas krvarenja i nemas onda ni indikacija da je nesto lose. Pregled je za dva dana i sve ces saznati. Dok se ne dokaze suprotno mi moramo biti pozitivne i medjusobno se gurati. Ovdje sam shvatila da u T nema pravila. Nekome je dve kapi smedjeg iscjetka znacio kraj, nekome svjeza krv koja je curila ko luda nista lose. Nekome povraćanja nisu bila dobra, nekome T bez simptoma savrsena. Cuvaj se, misli pozitivno i da je sa bebom apsolutno sve u redu. Mi smo zene zmajice, sve mozemo proci. Divim se svakoj. Puse i divan dan vam zelim. 🥰
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Studentica čestitke na urednom pregledu 🥰
Ja jedva čekam svoj sljedeći 👏👏
Mi smo uglavnom svima rekli za trudnoću i svu subjekti sretni jer znaju kroz šta smo sve prošli i koliko dugo čekamo tu bebicu 💙
Na poslu ću reci tek nakon sljedećeg pregleda 7/7, ma da već teško skrivam trbuščić ☺️
Napisala traktat i obrisalo mi aaa. Ugl long story short. Jucer sam telefonski rekla šefici radi toga da ne dolazim u ured u pon nego da radim od doma radi ove korone i potresa u zg(gdje radim) a zivim i živjet cu u Ri. Prihvatila savrseno, cestitsla, kaze do daljnjeg nek budem od doma, ako imam mučnine da joj kazem taj dan da ne moran radit. Ugl odusevljena sam njenom redakcijom, a bojala se zvat cijeli dan. Haha. Drugi u uredu ce saznat u cet preko tajnice kad sd vrati ona ce im rec tako da ne moram ja to mi je super. :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Alea, slažem se s Lelom. U prošloj trudnoći koja je loše završila bilo mi je jako zlo i imala sam sve simptome slrpzndo do dana D. Sad jedva da imam simptome i za sad sve uredno❤️ Svako tijelo je srugačije i radije se probaj manje stresirati i analizirati jer bebač sve to osjeti :) ti činiš sve što je u tvojoj moći i to je trenutno sve što možeš. Bit će to sve dobro vidjet ćeš❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji