Nova19 čestitam na dečkiću i dobrim vijestima😊 Tea22 da i meni je baš dugo, doktorica je rekla vidimo se za 5 tjedana a sestra me naručila za 6😐 međutim ići ću idući tjedan na testiranje za down pa će tu raditi detaljni ultrazvuk, a i nadam se da bi mogli vidjeti spol😅 dal koja zna da li se naručuje u petrovoj za to ili samo dođem? u prošlim trudnoćama nisam išla na to
Cestitke svim curama na urednim nalazima i ultrazvucima. I ja sam danas bila,16+1tt,a po uzv je bebac 7 dana veci,sve je ok,samo ja moram usporiti obzirom da mi je kratak period od predhodne trudnoce i da mi je 3. i da sam u godinama🤷♀️ U subotu bjezim na more😊
Ako netko ima problema sa zeljezom,preporucam Kendural C, jest da ide samo na privatni recept i kupuje se u privatnim apotekama,u Zg ga imaju na Dolcu u apoteci,ali je stvarno jedini preparat zeljeza koji me spasio u zadnjoj trudnoci. Jedini se apsorbirao i ne izaziva zatvor.
Bas super sto je sve u najboljem redu❤
Koliki ti je razmak izmedu trudnoca?
Nova19 čestitam na dečkiću i dobrim vijestima😊 Tea22 da i meni je baš dugo, doktorica je rekla vidimo se za 5 tjedana a sestra me naručila za 6😐 međutim ići ću idući tjedan na testiranje za down pa će tu raditi detaljni ultrazvuk, a i nadam se da bi mogli vidjeti spol😅 dal koja zna da li se naručuje u petrovoj za to ili samo dođem? u prošlim trudnoćama nisam išla na to
6 tjedana, ajme uzas... ako mozes odi tamo za 3,4tj kod privatnike
Ja ne mogu docekat privatni 4d, jos tocno 10 dana🤩🤩🤩
Jucer sam prvi put osjetila bebolinu (nisam ocekivala tako rano jer mi je posteljica sprijeda), s lijeve strane.. izmedu pupka i stidne kosti
Par puta mi se ucinilo da je to beba, al za jucer sam sigurna da je🥰 a danas s desne strane dok sam lezala, sam bas vidjela na sekundu kad je beba lupnula kako se stvorila mala izbocina🤗😍😍
Jucer sam prvi put osjetila bebolinu (nisam ocekivala tako rano jer mi je posteljica sprijeda), s lijeve strane.. izmedu pupka i stidne kosti
Par puta mi se ucinilo da je to beba, al za jucer sam sigurna da je🥰 a danas s desne strane dok sam lezala, sam bas vidjela na sekundu kad je beba lupnula kako se stvorila mala izbocina🤗😍😍
Tea ja vec nekih tjedan dana osjetim i to uglavnom navecer oko 12 uvijek i danas mi sestra kaze da to tako i je, uglavnom se javlja u isto vrijeme 🥰🥰 nekako mi jos to sve cudno...
Tea ja vec nekih tjedan dana osjetim i to uglavnom navecer oko 12 uvijek i danas mi sestra kaze da to tako i je, uglavnom se javlja u isto vrijeme 🥰🥰 nekako mi jos to sve cudno…
Prekrasan osjecaj🥰💖
I meni je bas cudno, sve se tako brzo dogada.. maloprije sam skuzila da je moja beba vec veca od moje kornjace i sokirala sam se😄😄
Tea godinu i pol😊
Ma to ti je super, zar nisu upute da kao nakon sto bebac navrsi godinu dana se moze bez straha baciti na drugu bebicu?
Žene drage, sad kad vas je puno aktivno da vas pitam, koliko dugo ste pile folnu? Cijelu trudnoću ili do trećeg mjeseca samo..? ja sam negdje pročitala da ako se folna pije poslije trećeg mjeseca trudnoće, da može uzrokovati alergije kod bebe 🤷♀️
Jučer sam pitala doktoricu i rekla je da slobodno pijem cijelu trudnoću...
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Lei be ja sam pila folacin do 12. tjedna i onda mi je doktorica rekla da prestanem i od tad pijem elebaby
Sortiraj odgovore
Najstariji