Drage mamice,
pratim vas vec neko vrijeme, pa sam odlucila i ja javiti sa svojim dosadasnjim iskustvom 😁
Danas smo 14+4, na zadnjoj kontroli (12+2) bilo je sve u redu, nalaz kombiniranog probir je dosao u iznimno niskim rizicima tako da smo suprug i ja odlucili ne raditi dodane neinvazivne testove.
Ulaskom u ovo drugo tromjesecje prestale su i mucnine, apetit se povecao i sad lupam po svakakvoj hrani (i zdravoj i nezdravoj 😂). Do sad nisam dobila ni kile, sto pripisujem cestim povracanjem do sada, pravo je cudo da sam uopce odrzala tezinu.
Jedino sto mi je od nalaza doslo losije jest Papa, koju sam radila u 2. mjesecu (prije trudnoce, za vrijeme trajanje bakterijske vaginoze). Pronasli su tek nekoliko abnormalnih stanica u uzorku, ginekologica kaze da i tako ne mozemo sada nista dalje napraviti po tom pitanju i neka se opustim jer pise "tek nekoliko ab. stanica", al ne mogu a da se ne pitam dal je sve ok. Pa bih voljela cuti ako neka od vas ima iskustva s takvim nalazom.
I na kraju ove duge litanije, moram vam jos reci da ste mi odlicne, utjeha u danima kad si krenem misliti i bojati se dal je sve u redu.
Zelim vam svima sretne i bezbrizne nastavke trudnoce. Pozdrav iz Pule! ❤️
Pozdrav Tonkica,
Je li dijagnoza bila neki od CIN-ova?
Nemoj se brinut, to je najcesce radi pada imuniteta.
Pozdrav Tonkica,
Je li dijagnoza bila neki od CIN-ova?
Nemoj se brinut, to je najcesce radi pada imuniteta.
Nije, samo atipicne stanice napoznatog porijekla.
Tencikaako mi možeš samo napisat kako izgleda taj test, pregled, šta sve rade, uzimaju 😅 da znam šta me čeka ako se odlučimo, za sad smo više za da, nego za ne
vadi se krv i onda oni to šalju u nifty paketu za Zg trenutno (prije je bilo SAD ili HongKong), meni su za 7 dana dosli rez, utorak radila utorak dobila rez, mene je ginekologica nazvala, njoj su stigli na mail, tako smo dogovorile, dok su Tenci rezultati osobno dosli na mail, a zvali bi ju samo u slucaju da nesto nije u redu, sto hvala Bogu nije bio slucaj.
Posto moja gin ima nifty ja sam imala pregled prije i to mi je sve uslo u cijenu niftiya. Dakle utrazvuk, gledala je nuhalni nabor, organe itd, dobila slicice, klasican pregled, samo je bilo malo duze, ostavila je sat vremena za mene, jer mi je tad otvorila i trudnicku pa je bilo papirologije tj dok je ona sve to ispunila.. A nifty moras potpisat da si suglasan ili nisi da se tvoji rez dalje vode u statistici anonimno i tako par kvadratica za oznaciti, ne sjecam se sto tocno. To ti je otprilike to.. spol je 100% pogodjen osim ako su blizanci ako sam dobro shvatila i tako..
Hvala puno na opširnom odgovoru 😘
Evo sve ti je BlueMoon odgovorila, tocno tak je sve bilo kod mene takoder, samo je ovaj put krace trajalo popunjavanje papirologije jer je dr imala sve iz prosle trudnoce pa je samo prekopirala.
Nova ja sam ti rezultat dobila točno nakon 2 tjedna. Osam dana nakon vađenja su ne zvali da iz moje krvi nisu mogli dobiti rezultat te da će pokusat ponovno, pa su me opet nakon 7 dana zvali da je sve ok! Bila sam ljuta ali kad su rekli da je sve ok , zaboravila sam i na čekanje i na svu brigu koja me mučila dok nisam dobila rezultat. Samo strpljivo 🤞
10.06. Nifty uredan 💖
matea1201 cestitam na lijepom pregledu😍😍
Pa koliko je to tjedana cekanja, cini mi se bas puno🤔😣
Mala Ba dobro nam dosla🥳🥰 mislim da su slicne bolove iz istog razloga imale Jecika i jos jedna cura u grupi, al se ne mogu sjetiti koja🤷♀️🤷♀️
JECIKA hahahha 😆😆 jesi to kod privatnice bila? Glavno da je bebolina super, a i ti!❤
Lei_Be welcome, and congratulations🤩🤩🤩 cure su ti dale savjete vezanu uz nifty, ja ga nisam radila iz financijskih razloga.. al nekako mi vise uopce ni nije zao, bit ce to sve super☺️
Lalla gdje god da idem vadit krv, imam prednost kao trudnica.. pa vjerujem da je i u tvom mjestu tako, nema potrebe za privatnikom ako te strah cekanja u redovima sad u doba korone.. jer kazem ti, ja sam uvijek gotova u max 10min
Lilo23 prekrasno, cestitam!!😍😍😍 bas mi je zao sukrvice, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce te uskoro prestat pratit😏
Mene je zadnjih 2 tjedna mucilo mantanje, sad je prestalo sva sreca.. bas je znalo bit neugodno
BubuZahi hej, dobrodosla ❤
Repa cestitam ti🤗🤗 starija seka ce moc i pomoc mami, bas lijepo🥰 ali jao jedna tinejderica i mala beba, bit ce veselo😄😄
RainbowBaby hello, dobrodosla!❤ mene ti je taj pocetni umor drzao do cca 9tt
Pozdrav Marita13🤩🤩🤩
Cure koje ste 4,5,6 tt... u kojem mj vama pada termin?☺️
TonkicaFrr dobro dosla!💖 i cestitke na trudnoci, i uspjesnim pregledima i pretragama🤗🤗 o papa testu i njegovim rezultatima znam jako malo tj nista tako da ti tu ne mogu pomoci🤷♀️ vjerujem da bi ti ginekologica rekla da imas razlog za paniku, samo opusteno
Pozdrav iz Rijeke!❤
Cure moje, stiže nam mali pišonja 💙👶🏻
Nalazi niftya su dobri, sada mogu u miru dalje 🥰
Cure moje, stiže nam mali pišonja 💙👶🏻
Nalazi niftya su dobri, sada mogu u miru dalje 🥰
Ajmeeee cestitam🤩🤩🤩👏👏👏👏👏💙💙💙
Lilo BlueMoon - cure možda sam dosadna ali zašto nam se ne priključite na fcb? Smislite neki lažni profil npr Blue Moon i priključis se tako u naše klokanice i tamo razmjenjujem iskustva… ne morate staviti ni sliku svoju ni ista
Ja ne znam kreirati lazni profil😂🤦♀️
Cestitke svim curama na urednim nalazima i ultrazvucima. I ja sam danas bila,16+1tt,a po uzv je bebac 7 dana veci,sve je ok,samo ja moram usporiti obzirom da mi je kratak period od predhodne trudnoce i da mi je 3. i da sam u godinama🤷♀️ U subotu bjezim na more😊
Ako netko ima problema sa zeljezom,preporucam Kendural C, jest da ide samo na privatni recept i kupuje se u privatnim apotekama,u Zg ga imaju na Dolcu u apoteci,ali je stvarno jedini preparat zeljeza koji me spasio u zadnjoj trudnoci. Jedini se apsorbirao i ne izaziva zatvor.
Sortiraj odgovore
Najstariji