Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    26. Lipanj 2020. 11:20

Lilo meni je do sad uvijek odgovor došao u relativno brzom roku. Čak jednom u istom danu, kaj me jako iznenadilo. Pokušaj ih nazvati. Dosta su svi tamo ažurni kaj se tiče javljanja na telefon i odg na mail-ove.

Lalla
    26. Lipanj 2020. 11:31

Danas sam isla dati urin i vadili su mi krv, ok je proslo. Maska na lice, trljanje ruku s onim sredstvom, upozoravanje ljudi da se strpe i malo odmaknu. 
    Najbolji su mi stariji, imaju masku na licu i onda ih uhvati kasalj pa ju malo skinu dok se iskasljaju i onda je opet stave. 
    Rekla sam vec sad na poslu da sam trudna jer sam se usrala zbog ovih 95 oboljelih. Tako da sam od danas opet od doma. Dobro je sto se moj posao moze raditi od doma.

Lalla
    26. Lipanj 2020. 11:34

Lilo23

Zvala sam sad ali se nitko ne javlja budem probala tamo oko pola 1 opet nazvat nema mi druge. Ja sam još gledala da nisam krivo mail upisala ali sve je dobro i poslala sam sve kako piše broj mobitela datum zadnje menstruacije i sliku uputnica

Mozda da probas poslati jos jedan mail. Mozda i sa nekog drugog maila. Samo im spomeni da drugi put saljes... mozda im je zavrsio u spamu... Ja sam im slala s gmaila pa su mi odgovorili. 

malamarelica
    26. Lipanj 2020. 11:45

Bok, cure. U pon idem na pregled, bit cu 5+2. Idem zbog ranijeg spontanig, rekla mi je da takk dodjem da vidimo je li sve na pravom mjestu i stavila mi odmah komplikacije, od +. Meni onako nekakav cudan osjecaj u dnu trbuha povremeno... kao da mi krci dolje, kao nekakvi mjehurici da se cuju, ne znam kako bih opisala. A nisu crijeva nego bas dolje u dnu trbuha. Ne boli me nist, hvala Bogu, samo tak osjetim. Je li kojoj od vas tako bilo?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Mala Ba
    26. Lipanj 2020. 12:12

Green

Mala Ba

Green

Dobro jutro cure, evo da javim da smo veliki 8 mm, i srceko nam kuca ❤️💙
    Po ovulaciji smo u 7. Tjednu tek tako da cemo cijelu trudnocu mjeriti tjedan unazad.
    Sinoc sam zavrsila na hitnoj koliko me bolilo i probadao lijevi jajnik-bar je meni takav osjecaj bio. Medjutim sve je u redu, doktori kazu da sve izgleda super.
    Jedino imam mali hematomcic od 10 mm, doktorica na hitnoj je rekla da malo mirujem i ne idem radit jos koji tjedan, dok moj ginekolog privatnik kaze da je to jako mali hematom i da bi mi on zabranio jedino vecu fizicku aktivnost i duge setnje i sl ,ali da me nebi za takav hematom prikovao za krevet i da mogu slobodno ic radit.
    Ja cu ostat jos 10 dana doma i taman mi je tad sljedeci pregled pa cu vidjet sta dalje.
    I da, bolovi su prestali cim sam se vratila s hitne. Pa vi recite… Sta ti je mozak i stres…
    Dobila sam apaurin za navecer pit.. uz 3*2 utrogestana koje uzimam od pocetka trudnoce jos.

Green uzmi si i magnezij. Hematom ti je relativno mali, pa se malo odmaraj, nadam se da ga na sljedećem pregledu više neće biti. Ja od 8. imam hematomčinu, otkriveno nakon krvarenja. Do 10. tjedna narastao na 7*4.5cm. Sada smo na 4,5*2.8 cm, a sutra ulazim u 18. tt.

Sta ti je nakon krvarenja jos rastao? Pa kako to?

Pijem magnezij da…

Kad sam se javila na hitnu rađen je vaginalnih utz. Te je specijalizant rekao da još nije vidio ništa takvo jer da je krv još uvijek u tekućem stanju. Nakon 2 dana sam bila privatno u Medicu, isto vaginalni 7*4, u 10. tjednu 7*4.5.  Pretpostavljam da je bio isti, samo različito očitan. Ja sam imala 2 izljeva. I povremena curkanja. Zadnjih mjesec dana nema curama. Čekamo resorpciju.

Green
    26. Lipanj 2020. 12:17

malamarelica

Bok, cure. U pon idem na pregled, bit cu 5+2. Idem zbog ranijeg spontanig, rekla mi je da takk dodjem da vidimo je li sve na pravom mjestu i stavila mi odmah komplikacije, od +. Meni onako nekakav cudan osjecaj u dnu trbuha povremeno… kao da mi krci dolje, kao nekakvi mjehurici da se cuju, ne znam kako bih opisala. A nisu crijeva nego bas dolje u dnu trbuha. Ne boli me nist, hvala Bogu, samo tak osjetim. Je li kojoj od vas tako bilo?

Sve mi je to bilo, to je najmanje sto mozes osjetit vjeruj mi :) Opusti se i ne brini.

malamarelica
    26. Lipanj 2020. 12:25

Green

malamarelica

Bok, cure. U pon idem na pregled, bit cu 5+2. Idem zbog ranijeg spontanig, rekla mi je da takk dodjem da vidimo je li sve na pravom mjestu i stavila mi odmah komplikacije, od +. Meni onako nekakav cudan osjecaj u dnu trbuha povremeno… kao da mi krci dolje, kao nekakvi mjehurici da se cuju, ne znam kako bih opisala. A nisu crijeva nego bas dolje u dnu trbuha. Ne boli me nist, hvala Bogu, samo tak osjetim. Je li kojoj od vas tako bilo?

Sve mi je to bilo, to je najmanje sto mozes osjetit vjeruj mi :) Opusti se i ne brini.

Nemas pojma koliko si mi sad uljepsala dan. Hvala 😊

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Tea22
    26. Lipanj 2020. 12:37

Green

Dobro jutro cure, evo da javim da smo veliki 8 mm, i srceko nam kuca ❤️💙
    Po ovulaciji smo u 7. Tjednu tek tako da cemo cijelu trudnocu mjeriti tjedan unazad.
    Sinoc sam zavrsila na hitnoj koliko me bolilo i probadao lijevi jajnik-bar je meni takav osjecaj bio. Medjutim sve je u redu, doktori kazu da sve izgleda super.
    Jedino imam mali hematomcic od 10 mm, doktorica na hitnoj je rekla da malo mirujem i ne idem radit jos koji tjedan, dok moj ginekolog privatnik kaze da je to jako mali hematom i da bi mi on zabranio jedino vecu fizicku aktivnost i duge setnje i sl ,ali da me nebi za takav hematom prikovao za krevet i da mogu slobodno ic radit.
    Ja cu ostat jos 10 dana doma i taman mi je tad sljedeci pregled pa cu vidjet sta dalje.
    I da, bolovi su prestali cim sam se vratila s hitne. Pa vi recite… Sta ti je mozak i stres…
    Dobila sam apaurin za navecer pit.. uz 3*2 utrogestana koje uzimam od pocetka trudnoce jos.

Nek si ti otisla da se umiris, najvaznije da je sve u najboljem redu!❤

Sara2021
    26. Lipanj 2020. 12:44

Lilo23

Cure slala sam mail u petrovu da me naruce na kombinirani ali eto vec dva dana nema nikakvog odgovora. Sta se treba zvat ili sta da radim ginekologica je rekla da samo mail posaljem pa ce me oni narucit

Hej, napisala sam sad maloprije nekoj od cura da se privatno ode naruciti u petrovu. Ja sam slala mail i nakon 4 dana otisla tamo i narucila se osobno. Danas na trijazi su me pitali da li sam narucena, kazem da. Pitaju kako sam se narucila i ja kazem kakvo je stanje a one kazu - klasika, vecinom ne odgovore na mail.
    Danas sam bila znaci tamo, dosla dko 7:45 i zavrsila sa svime u 10:10. Ponesite si nesto na pojest.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    26. Lipanj 2020. 12:45

*za pojest

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.