Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Lipanj 2020. 18:15

Curke danas popodne mibse opet pojavilo malo iscjedka rizastoga... Jel moram panicarit haha ili da se smirim😘

Sara2021
    19. Lipanj 2020. 18:22

NeverGiveUp55

Curke danas popodne mibse opet pojavilo malo iscjedka rizastoga… Jel moram panicarit haha ili da se smirim😘

Hej, jesi li zvala gin i rekla sto ti se dogadja? Ako vise ne radi ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu, da si sigurna da je sve u redu i da ti mozda daju tablete za to...

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    19. Lipanj 2020. 18:23

LeLa2807

Inace, predosjecala sam sina i sanjala ga cesto pa me nije iznenadilo.
    https://ibb.co/JRNfVSm

Lela cestitam ti :)
    Prekrasan je 💕♥️🥰

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    19. Lipanj 2020. 18:24

Nove cure dobrodošle :) kad su vama termini? Jesmo jos u zimi? 😁

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    19. Lipanj 2020. 18:27

BlueMoon

Sara2021

Lela i Misslolica hvala na informacijama, zaletit cu se i ja po te onda u pepco :)
    Čestitam vam cure na dobrim pregledima :) Jecika totalno si me iznenadila sad da bi mogla biti cura 😊 lijepooo, cure nam vode!
    Sara jesi dobila na kraju slike kod privatnog gin? to si bila ti ako se dobro sjecam, i o niftiyu smo pricale.. jesu vec dosli rez ili sam nesto propustila? jaaaaako sam senilna postala, poglupavila

Jesam, bebuska mala :) ne znam stavit sliku 😂
    Panoramu sam radila i evo jos jekam rezultate, nadam se da ce doci ovih dana 😊

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

19. Lipanj 2020. 18:39

Sara2021

NeverGiveUp55

Curke danas popodne mibse opet pojavilo malo iscjedka rizastoga… Jel moram panicarit haha ili da se smirim😘

Hej, jesi li zvala gin i rekla sto ti se dogadja? Ako vise ne radi ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu, da si sigurna da je sve u redu i da ti mozda daju tablete za to…

Hej, nisam zvala gin savjetovale su me cure da netribam na pregled prije 7t
    Friska sam,, aa rekla mi je tu jedna cura zena da je to normalno... 
    Međutim jutros nije bilo nista a tek sad popodne malo jedva vidljivo na papiru al ono bolje da pitam.. Kao da je moraca obojana tako ostaje na papiru eto tako se vidi nista strasno... Al ono isto sam tila pitat

Lalla
    19. Lipanj 2020. 18:41

Sara, kad si radila Panoramu I gdje? Koji paket, koja je cijena i nacini placanja?

Meni je ova trudnoća u znaku voća, paštete i čokolina. Al jos uvijek se bojim missed ab. 

Lalla
    19. Lipanj 2020. 18:57

Lilo23

Lalla

Sara, kad si radila Panoramu I gdje? Koji paket, koja je cijena i nacini placanja?

Meni je ova trudnoća u znaku voća, paštete i čokolina. Al jos uvijek se bojim missed ab.

Meni svi pricaju kako ne smijem jesti paštete baš puno 🤔

A znam... inace je ne jedem, al sad mi bas odgovara I ponekad nemrem zamisliti da ista drugo za veceru pojedem. Jedem je 2-3 put tjedno za veceru uz paradajz. Najcesce pilece od podravke ili argeta junior.

19. Lipanj 2020. 19:12

Ovi je moj test
    Vidi cu sta se bude desavalo do kraja dana pa cu ako bude sutra otic 
    Hvala🤗
    https://ibb.co/LxjbDQJ

Lalla
    19. Lipanj 2020. 19:22

Lilo23

Lalla

Lilo23

Lalla

Meni svi pricaju kako ne smijem jesti paštete baš puno 🤔

A znam… inace je ne jedem, al sad mi bas odgovara I ponekad nemrem zamisliti da ista drugo za veceru pojedem. Jedem je 2-3 put tjedno za veceru uz paradajz. Najcesce pilece od podravke ili argeta junior.

Joj meni su se jučer baš jele lignje pržene sa tartarom i pomfri da bi mi mama na kraju rekla da ne smijem tartar a meni lignje bez tartara nisu lignje haha pa mi je jos nabrajala sta sve nebi smjela jest. A neki dan sam jela curry umak u mc donaldsu i uhvatili su me takvi grčevi da sam plakala al me mama smirila da su to crijeva da je beba dobro i da šta se čudim 🤦🏼‍♀️
    Pokusavam pazit da jedem zdravo al kad me želja uhvati jače je od mene haha tako da te razumijem u potpunosti

Ne znam zasto ne bi smjela tartar ne smijes domacu majonezu, ali ove kupovne mozes. Mozes si ga i sama napraviti: zvijezda majoneza, kiselo vrhnje, krastavci. Moze se staviti i malo papra i slicno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.