Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    19. Lipanj 2020. 12:15

LeLa2807

Inace, predosjecala sam sina i sanjala ga cesto pa me nije iznenadilo.
    https://ibb.co/JRNfVSm

ma najslađi sam!

BlueMoon
    19. Lipanj 2020. 12:22

curke malo off topic al dajte mi neke primjere zdravog ruckica, po mogucnosti da je priprema jednostavna :) sto vi fino papate

• Tencika
    19. Lipanj 2020. 12:23

BlueMoon

Tencika

Tu sam 🙋‍♀️
    Citam vas, ne redovno jer jednostavno ne stignem, na fejsu mi je lakse jer mi skoci obavijest pa procitam odmah.
    Kod nas sve super, deckic se razvija kak treb, malo je veci, ali je ko prvi 😃
    Stariji mali je napunio godinu prije dva tjedna, poceo hodati i sad je sve po svud i ja za njim i bas sam izmorena. Povracam i dalje nazalost i nekak mis e cini da ne bude stalo 😔
    Sljedeci pregled mi je 9.7., onda budem 19+6, nikak docekati.
    Trbuh mi je onak, jedva vidljiv, a ja bi bas da se vidi i da ga mogu pokazivati, bude nadam se uskoro 🙂
    Cestitam svim novim curama, zelim vam uredne i mirne trudnoce! ❤️

ajme jako mi je je zao sto ti povracanje ne staje, ako se dobro sjecam i kroz prvu trudnocu te pratilo stalno, ne mogu ni zamisliti kako ti je. Jos uz aktivnog jednogodisnjaka, uh.. Samo se ti cuvaj. Nek sve bude u redu
    Nado cestitam!! Jesi prizeljkivala curicu, ili sam pomjesala?:)
    Girl 1234 jako mi je zao :( nadam se da ces nam se uskoro pridruziti na forumu s lijepim vijestima…

Daaa samo sam u prvoj povracala jednom dnevno i to predvecer, sad je to cijeli dan, stalno 🤦‍♀️ vec mi je dosta! Da nema toga povracanja, imala bi trudnocu bez ikakvih simptoma, ali zakaj da bude sve savrseno 😂
    Kak si ti? 

• Tencika

Nada88

Green

Nada88

Imamo curicu ❤❤❤ danas smo utvrdili! Sve u redu i bas onako kako treba biti!!!

Bravoo. Pa ovdje su nam sve curice skoro ❤️

I meni se cini da su sve zimske curice ❤ ja sam si oduvijek zeljela prvo curicu…

Na fejsu i grupi decki vode 😃

• Tencika

Tencika

Nada88

Green

Nada88

Imamo curicu ❤❤❤ danas smo utvrdili! Sve u redu i bas onako kako treba biti!!!

Bravoo. Pa ovdje su nam sve curice skoro ❤️

I meni se cini da su sve zimske curice ❤ ja sam si oduvijek zeljela prvo curicu…

U grupi*

BlueMoon
    19. Lipanj 2020. 12:29

Tencika

Daaa samo sam u prvoj povracala jednom dnevno i to predvecer, sad je to cijeli dan, stalno 🤦‍♀️ vec mi je dosta! Da nema toga povracanja, imala bi trudnocu bez ikakvih simptoma, ali zakaj da bude sve savrseno 😂
    Kak si ti?

ne mogu ni  zamisliti, koma.  ja sam super, trenutno u najboljoj fazi, simptomi svi losi prosli, nemam zamjerke. Malo me drze vrtoglavice, al moram poraditi na zdravom jelovniku, ukljuciti sokove zdrave itd.. :)

BlueMoon
    19. Lipanj 2020. 12:34

aaaaa pa onda bi nas moglo biti jednako kad se sve zbroji :)

Tencika

Brunoibrankica
    19. Lipanj 2020. 12:47

Book curke ....
    BlueMoon... Evo meee... Tu sam stalno čitam i pratim... Al ne pišem kad nemam niš posebno 
    Dobro se osijecam... Zao mi sto vise ne osijecam leptiricu, al valjda je to normalno sad si je napravila mjesta pa ju ne mogu osjetit.... 
    Girl1234 zaaaao mi jeee.. ja mislim da sam pogodila nick.. 
    Ne znam kad mi je sljedeci pregled, kad dok dodje s godisnjeg onda se cujem s njim za dogovor.... 
    I tako... Danas mi se niišta neda....
    Mi danas imamo leću-varivo , sveki skuhala jer ja jos nemam kuhinje, nadam se do kraja mjeseca da će bit namontirana. I tako....

• matea1201
    19. Lipanj 2020. 13:02

Lela2807 čestitam na dečkiću🤗  i meni je termin 31.12.😁 ja nekak predosjećam da nosim curicu al još neznam,vidjet ćemo što će ginekologica reći, u srijeu imam pregled pa će možda već onda moći vidjeti🤔

misslolica
    19. Lipanj 2020. 13:19

Girl jako mi je zao, ali nazalost to je tako cesto i mnoge cure s foruma ukljucujuci i mene su prosle slicno... brz oporavak pa ponovo u pobjede ❤️
    Lela cestitam na super pregledu, jedva cekam i sama taj detaljni uzv, bebica je vec sad med medeni 🥰🥰🥰 uzivaj 

Sto se tice jelovnika, ja sam juce smiksala extra gustu juhu od karfiola i jednog krompirica...proprzila poriluk dodala blansiran karfiol mrkvu i jedan krompiric.. kad se skihalo sve u blender izblendala dodala malo mlijeka i vrhnja i jos malo krckala wow je bilo :) kad sam se najela odem da vidim smije li se karfiol (cvjetaca) jesti u t 😂😂 kad tamo pise u izobilju moze jer je prepuna folne eto jedan prijedlog 
    Danas pravim rizu i poriluk i jedan file piletine uz to 🙃 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.