I ja se nadam ☺️Hvala na. Odgovoru , nestrpljiva sam do ponedeljka će biti večnost za mene 😅. Ako šta treba tu sam imam dosta iskustva sa trudnoćama tako da mogu biti od pomoći a i meni će svakako trebati... svak je trudnoća različita ... naravno ako vidim ++ n’a testu. 😘
Sara, kad si radila Panoramu I gdje? Koji paket, koja je cijena i nacini placanja?
Meni je ova trudnoća u znaku voća, paštete i čokolina. Al jos uvijek se bojim missed ab.
Radila sam je proslu srijedu u poliklinici breyer, nema narucivanja, samo dodjes, uzmes broj i na redu si vrlo brzo. Uzela sam prosireni paket, on je 4770 kn ako sam dobro u kn zapamtila, izvade ti 2 ampulice krvi i salju dhl-om odmah na prvi avion. Dugo se ceka, to mi je jedino bed.
Moze se placati na rate.
Jedino za nifty koliko sam shvatila u toj cijeni bude i pregled? Ovdje je bilo samo vađenje krvi.
A paštete se i meni jedu, zapravo meni se jedu samo gluposti, grozno. Isto jedem samo argetu junior haha jer nema one dijelove nikakve unutra 😁
Netko je spomenuo da joj je muz ili decko morao po burek kasno navecer....e to je jucer joj morao, ponoc aja bi umrla ako burek od sira ne pojedem. Jadan, bas mi ga je zao sto je morao ic. I onda se vrati sa velikim burekom i muffinom od cokolade kao da mi se ne desi za pola sata da zelim s necim zasladiti 😂😂😂
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Pozdrav cure nova sam na forumu i na pogresnom mestu ali mislim da mi bas vi možete pomoći ?!
Imala sam zadnju M 30.5 ovulacija 13.6. Nezasticen odnos 😁 sledeću M ne očekujem u sledeću subotu . Ali deset dana pre neocekivane M počnem krvariti malo tackasto (braon roze kako kad). Danas treći dan dobijem i bolove u donjem stomaku i donjem delu kičme odem na hitnu urade mi kompletan pregled sve je ok . Kažu da uradim test na trudnoću u ponedeljak 😫ko će čekati ponedeljak … dali je neko imao slično iskustvo . Da napomenem imala sam 3 trudnoće do sada ali se nisam susrela sa ovim problemom
Hej nemam takvo iskustvo ali nadam se da će biti sve ok i da ćeš uskoro drzati i svoju 4 bebicu u rukama :)
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Pozdrav curke!
Nova sam ovdje- trudnoca 12+3 :) Ovo mi je druga trudnoca nakon prve zavrsene vrlo vrlo ruzno :(
Zanima me vase misljenje oko prenatalnih testova- Nifti, Panorama ili Harmony- sto je po vama najbolje?
Pozdrav svima i radujem se druzenju s vama tipkajuci :)
Dobrodošla :)
Vecinom rade nifty jer je najopsirniji. Ja sam panoramu samo iz razloga sto sam isla ranije pa me bilostrah da nece biti dovoljan postotak fetalne krvi za nifty.
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Pozdrav curke. Trudna sam nekih 4+4 tj, znaci sam početak. Trenutno sam u stuničkim toplicama i kupala sam se jučer u bazenu. Ovdje su termalne vode pa je temperatura vode dosta veća, do 70°. Navečer sam išla čitati malo po netu i naletila na objave gdje se trudnicama nikako ne preporuča kupanje u termalnim vodama zbog malformacije ploda. Sad sam se malo prestrašila, ne mislim se više kupati. Da li može šta biti s bebom od tog jednog dana kupanja, cca sve skupa oko 2 h sam se kupala.. popodne 1h i navečer 1 h.. 🤔🙄 javite mi ako šta znate.. 🙏🙏🙏♥️
Pozdrav curke!
Nova sam ovdje- trudnoca 12+3 :) Ovo mi je druga trudnoca nakon prve zavrsene vrlo vrlo ruzno :(
Zanima me vase misljenje oko prenatalnih testova- Nifti, Panorama ili Harmony- sto je po vama najbolje?
Dobrodošla :)
Vecinom rade nifty jer je najopsirniji. Ja sam panoramu samo iz razloga sto sam isla ranije pa me bilostrah da nece biti dovoljan postotak fetalne krvi za nifty.
Koliko si bila trudna kad su ti vadili krv? Koliko dugo vec cekas rezultate?
Jutro... Ja već gledam malo opremu ono sto nemam a mislim da će trebati.. izdajalica...namjeravam kupiti preko njuskala, sa malim sam imala posudjenu Aventovu, a sad malo gledam dosta ima ovoh tommee tippee, jel ima ko iskustva s njima, rucnu gledam.
Brunoibrankica nemam iskustva s tomee tippee ali s prvom bebom sam imala ako se ne varam nukovu i nije mi bila dobra, onda sam kupila aventovu i s njom sam zadovoljna. koristila sam ju znači s troje djece i sad ću opet. isključivo sam dojila ali ipak mi je nekad trebala jer su mi grudi bile prepune pa mislim da je itekako korisna
Pozdrav curke!
Radila sam nifty i u prvoj trudnoci i sad u ovoj, testira najveci broj sindroma i malformacija i zato nifty. Bila sam 11+4 dok su mi vadili krv, prije toga je opsiran ultrazvuk i nakon toga vade krv. Rezultati su mi bili nakon 6 dana (vadila krv u utorak, u ponedjeljak stigli nalazi). Cijena tog nifty plus paketa je 4400kn.
Sva tri testa izdvajaju fetusov dna od majcinog i onda njega testiraju. Nifty i harmony se mogu raditi od 10.tt, a panorama od 9.tt jer kod nje treba manje postotak fetalne krvi, ali meni tjedan dana nije radilo razliku, vise mi je bilo bitnije da se testira cim veci broj sindroma i malformacija.
I da, nifty ima najvecu bazu testiranih trudnica pa je i tocnost, pogotovo kod ova tri najcesca sindroma (Down, Edwards i Patau), najveca, 99.12%.
Nove cure dobrodošle :) kad su vama termini? Jesmo jos u zimi? 😁
Upravo sam izracunala da cure koje su danas ugledale plusic, ce imat termin 01.03. woow🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji