Ja bi trebala u Hrvstsku iz Njemacke s avionom, doktor kaze nema problema? Sto vi mislite o tome? Jel ima nesto lose u tome?
Nema ništa loše, dapače bolje je letjeti avionom nego se voziti s automobilom. Do 36 tt možeš bez potvrde (ovisi i o kompaniji). To je zapravo samo 2 sata leta i nebi trebalo biti nikakvih problema! Za svaki slucaj uz sebe imaj trudničku ili neki papir na kojem je vidljivo u kojem si tjednu trudnoce.
10.06. Nifty uredan 💖
Da i nizak mi je tlak 99/67.. čitam da tome nema pomoći baš u trudnoći. 🙄 baš me privali.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Pozdrav curke!
Nova sam ovdje- trudnoca 12+3 :) Ovo mi je druga trudnoca nakon prve zavrsene vrlo vrlo ruzno :(
Zanima me vase misljenje oko prenatalnih testova- Nifti, Panorama ili Harmony- sto je po vama najbolje?
Pozdrav svima i radujem se druzenju s vama tipkajuci :)
Dobrodošla :)
Vecinom rade nifty jer je najopsirniji. Ja sam panoramu samo iz razloga sto sam isla ranije pa me bilostrah da nece biti dovoljan postotak fetalne krvi za nifty.
Koliko si bila trudna kad su ti vadili krv? Koliko dugo vec cekas rezultate?
Bila sam 10+4 a to je bilo 10.6., nadam se u pon da ce bit rezultati... Mislila sam da ce coc do petka ali eto jos nista.
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Poštovani,nisam imala kome da se obratim osim vama jer sam u inozemstvu ostala zbog same epidemiološke situacije pa nisam mogla otići do ginekologa i posavjetovati se.Nikada nisam imala spolni odnos.Prije nekih 20 dana imala sam s dečkom "seks preko odjeće",on je imao donje rublje a ja strample i donje rublje.Nisam primjetila da je ejakulirao mada je bio mrak pa nisam mogla ni vidjeti,iako i on sam tvrdi da nije.Medjutim strah koji imam ne da mi mira.Osim toga prstenjacio me preko donjeg roblja i strampli,na prstima nije imao ništa.Čitala sam ranije postove na sajtu cybermed.hr na kojem ste prije nekoliko godina naveli kako spermatozoidi ne mogu prolaziti kroz odjeću,medjutim plašim se da li je moglo doći do trudnoće ukoliko je on ejakulirao u donje rublje,to pri dodiru prešlo na moje rublje u području rodnice i ako se pri pritisku prstima moglo nešto prenijeti u rodnicu?
Možda vam zvucim smijesno ali uplasena sam jer mi menstruacija kasni 5 dana,sto se ne desava cesto,nemam nikakvih simptoma da bij trebala dobiti,imam osjećaj da stalno moram u toalet mada moze biti da sam to zbog stalnog razmišljanja umislila.Zanima me da li je trudnoća moguća na taj način?
Unaprijed vam se zahvaljujem i ispričavam se još jednom ako vas zamaram.
Pozdrav.
Anata12345 Niste mogli zatrudniti preko odjece. To sto vam se piski je u glavi, rano je za to.
Dok je meni bilo lose jela sam po BART prehrani: banane, jabuke (apple), riža i tost. Kasnije se moze prosiriti s mesnim juhama, povrcem i kuhanim mesom iz juhe. Pise da u tu prehranu spada i kuhani krumpir. Jabuke trebaji biti prokuhane, a ne sirove. Ima i jabucni pire u DM-u za ljene. Meni je funkcioniralo... jos uvijek kad mi bude mucno uzmem nesto od toga.
Anata12345 Niste mogli zatrudniti preko odjece. To sto vam se piski je u glavi, rano je za to.
Hvala puno.Znaci mogu spavati mirno?
Da vas obavijestim da sam danas isla u Pepco i kupila 2 komada onih hlaca sa gumom gore. Stvarno su udobne i rastezljive, mislim da ce moci do dosta visoke trudnoce funkcionirati :) jedva cekam da se operu pa da ne moram nosit ove koje stiscu 😂
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Poštovani,nisam imala kome da se obratim osim vama jer sam u inozemstvu ostala zbog same epidemiološke situacije pa nisam mogla otići do ginekologa i posavjetovati se.Nikada nisam imala spolni odnos.Prije nekih 20 dana imala sam s dečkom "seks preko odjeće",on je imao donje rublje a ja strample i donje rublje.Nisam primjetila da je ejakulirao mada je bio mrak pa nisam mogla ni vidjeti,iako i on sam tvrdi da nije.Medjutim strah koji imam ne da mi mira.Osim toga prstenjacio me preko donjeg roblja i strampli,na prstima nije imao ništa.Čitala sam ranije postove na sajtu cybermed.hr na kojem ste prije nekoliko godina naveli kako spermatozoidi ne mogu prolaziti kroz odjeću,medjutim plašim se da li je moglo doći do trudnoće ukoliko je on ejakulirao u donje rublje,to pri dodiru prešlo na moje rublje u području rodnice i ako se pri pritisku prstima moglo nešto prenijeti u rodnicu?
Možda vam zvucim smijesno ali uplasena sam jer mi menstruacija kasni 5 dana,sto se ne desava cesto,nemam nikakvih simptoma da bij trebala dobiti,imam osjećaj da stalno moram u toalet mada moze biti da sam to zbog stalnog razmišljanja umislila.Zanima me da li je trudnoća moguća na taj način?
Pozdrav.
Nisi trudna! Sto posto! Ovo što si ti radila meni ni nije sex, nego eto malo pipkanje!
👩33g
👨42g
👦4g
Pozdrav.
Nisi trudna! Sto posto! Ovo što si ti radila meni ni nije sex, nego eto malo pipkanje!
Nisam znala kako drugačije da objasnim,imali smo rublje na sebi.To je više bilo simuliranje ali ipak smo bili u donjem vešu,menga mi kasni,imam osjećaj da moram stalno ići na wc pa ne mogu racionalno razmišljati iako bi mi bilo smiješno da je neko drugi ovo napisao.
Sortiraj odgovore
Najstariji