Tu sam 🙋♀️
Citam vas, ne redovno jer jednostavno ne stignem, na fejsu mi je lakse jer mi skoci obavijest pa procitam odmah.
Kod nas sve super, deckic se razvija kak treb, malo je veci, ali je ko prvi 😃
Stariji mali je napunio godinu prije dva tjedna, poceo hodati i sad je sve po svud i ja za njim i bas sam izmorena. Povracam i dalje nazalost i nekak mis e cini da ne bude stalo 😔
Sljedeci pregled mi je 9.7., onda budem 19+6, nikak docekati.
Trbuh mi je onak, jedva vidljiv, a ja bi bas da se vidi i da ga mogu pokazivati, bude nadam se uskoro 🙂
Cestitam svim novim curama, zelim vam uredne i mirne trudnoce! ❤️
ajme jako mi je je zao sto ti povracanje ne staje, ako se dobro sjecam i kroz prvu trudnocu te pratilo stalno, ne mogu ni zamisliti kako ti je. Jos uz aktivnog jednogodisnjaka, uh.. Samo se ti cuvaj. Nek sve bude u redu
Nado cestitam!! Jesi prizeljkivala curicu, ili sam pomjesala?:)
Girl 1234 jako mi je zao :( nadam se da ces nam se uskoro pridruziti na forumu s lijepim vijestima...
Imamo curicu ❤❤❤ danas smo utvrdili! Sve u redu i bas onako kako treba biti!!!
Bravoo. Pa ovdje su nam sve curice skoro ❤️
I meni se cini da su sve zimske curice ❤ ja sam si oduvijek zeljela prvo curicu...
Cure, sad cu vas citati ali prvo da napisem da je sve super i dolazi nam sin. 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰 doktorica se potrudila sat vremena i 2D 3D 4D radila. Termin je korigiran na 31.12. Haha Lilo ipak cemo isto. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Inace, predosjecala sam sina i sanjala ga cesto pa me nije iznenadilo.
https://ibb.co/JRNfVSm
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Bravissimo, prekrasno, cestitam🥰🥰🥰🥰🥰
Evo cure, kod mene ipak blighted ovum.. Vjerojatno cu danas dobiti tabletu. Samo sam vas htjela pozdraviti i zazeljeti lijepe i uredne trudnoće. Ja se nadam da cu se uskoro vratiti na forum. Pozdrav svima
Drzi se❤
Lela i Misslolica hvala na informacijama, zaletit cu se i ja po te onda u pepco :)
Čestitam vam cure na dobrim pregledima :) Jecika totalno si me iznenadila sad da bi mogla biti cura 😊 lijepooo, cure nam vode!
Sve bapske price, soda, kineski.. Sve je pogrijesilo u mom slucaju. samo su prijateljice i sestrw govorile da ce biti curica..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Nada ja i ti se bas pratimo.. Juce na UZV mi dr rekla da je najvjerovatnije curica ali se sakrila tjs prekrstila nogice.. Sa srećom objema đevojkama
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Evo cure, kod mene ipak blighted ovum.. Vjerojatno cu danas dobiti tabletu. Samo sam vas htjela pozdraviti i zazeljeti lijepe i uredne trudnoće. Ja se nadam da cu se uskoro vratiti na forum. Pozdrav svima
Zao mi je Girl.. To je nazalost bas cesto.. Cuvaj svoje zivce za dalju borbu i pobjede.. Svakako JE znak da ste ti i dragi na dobrom putu..iduci put ce biti skolska
Cure, sad cu vas citati ali prvo da napisem da je sve super i dolazi nam sin. 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰 doktorica se potrudila sat vremena i 2D 3D 4D radila. Termin je korigiran na 31.12. Haha Lilo ipak cemo isto. :)
Cestitaaaaaaaam :))) samo nek je sve u redu i neka nama i deckica i curica
Sortiraj odgovore
Najstariji