Sara, kad si radila Panoramu I gdje? Koji paket, koja je cijena i nacini placanja?
Meni je ova trudnoća u znaku voća, paštete i čokolina. Al jos uvijek se bojim missed ab.
Ajmeee ja bi cokolino😋😋😋🤤🤤🤤
Pozdrav curke!
Nova sam ovdje- trudnoca 12+3 :) Ovo mi je druga trudnoca nakon prve zavrsene vrlo vrlo ruzno :(
Zanima me vase misljenje oko prenatalnih testova- Nifti, Panorama ili Harmony- sto je po vama najbolje?
Pozdrav svima i radujem se druzenju s vama tipkajuci :)
Hej bok bok
Drzim fige da ti ova trudnoca bude skolska 🥰💖
Bok cure, ne stignem baš čitati ni pisati. Čestitam svim novim curama 😊
Ja pregled imam u petak i ne mogu dočekati. Jako se mučim s hranom, gladna sam i dolazi mi loše + mučnina, a ne znam što da jedem. Od svake hrane mi i na pomisao bude loše.. baš se mučim. Ručak jedva spremim, a muž će mi smršaviti 🙈 ionako je mršav. 😜 ima li netko preporuku što jesti?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Bok cure, ne stignem baš čitati ni pisati. Čestitam svim novim curama😊
Ja pregled imam u petak i ne mogu dočekati. Jako se mučim s hranom, gladna sam i dolazi mi loše + mučnina, a ne znam što da jedem. Od svake hrane mi i na pomisao bude loše.. baš se mučim. Ručak jedva spremim, a muž će mi smršaviti 🙈 ionako je mršav. 😜 ima li netko preporuku što jesti?
Ja sam jela plazmu ili slane krekere oni skupljaju kiselinu ali ako mnogo povracas možeš da uzmeš lekić za decu za putovanje protiv mučnine to su meni prepisali u dve trudnoće ... srećno 😗😉
Uh takav problem i ja imam s hranom. Gladna sam cijele dane, a da me netko smjesti u najbolji restoran u svijetu ja ne bih znala kaj da jedem 😵 strasno me to frustrira jer nemam uopce energije.
Jedino kaj bi mogla jesti je apsolutni junk food. Neki dan sam se ubila u kebabu, sad bi sve dala za McCountry i cekam muza da odradi vani kosnju da ga posaljem u megic hehe 🤦♀️
Ja bi trebala u Hrvstsku iz Njemacke s avionom, doktor kaze nema problema? Sto vi mislite o tome? Jel ima nesto lose u tome?
Ja bi trebala u Hrvstsku iz Njemacke s avionom, doktor kaze nema problema? Sto vi mislite o tome? Jel ima nesto lose u tome?
Pa to ovisi o tjednima trudnoce do kojih je to dozvoljeno i o tvom opcem zdrastvenom stanju. Ako ti je ginekolog rekao da mozes ja bi ga poslusala, ako nemas drugu opciju za doc do Hr..
Brunoibrankicanemam iskustva s tomee tippee ali s prvom bebom sam imala ako se ne varam nukovu i nije mi bila dobra, onda sam kupila aventovu i s njom sam zadovoljna. koristila sam ju znači s troje djece i sad ću opet. isključivo sam dojila ali ipak mi je nekad trebala jer su mi grudi bile prepune pa mislim da je itekako korisna
Je i ja sam dojila, pomoću šeširića al sam se i izdajala i davala mu na flasu nije dobro vuko, dojila sam do 4,5mj a onda je postepeno nestajalo. Tako da.... Izdajalica mi dusu dala. Kupit ću obda provjereno , AVENT 😉
Curke kojima je zlo: ja sam živjela na juhama kad mi se ništa nije jelo. Natrpala mrkve unutra - to mi je najlakse islo niz zeludac😂
Sortiraj odgovore
Najstariji