Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    19. Lipanj 2020. 08:26

opet ja, zaboravila sam napisati da mi gin jos nije izbacila folacin.. neki prestanu piti sa drugim tromjesecjem al ok je i nastaviti?

19. Lipanj 2020. 09:05

Pozdrav zene majke kraljice nadam se da ste sve dobro 🤗
    Ja sam svoj prvi plusic ugledala jučer🥰
    Prekjucer i Jucer sam malo tokom dana imala rozasti crveni iscjedak, danas vise nista... Jucer su me mucili bolovi u donjem djelu leda pritisak u donjem djelu leda kao pred mengu.. Danas malo manje al i dalje su prisutni...bila mi je muka jucer ujutro nisam povracala al imala sam nagone par puta, cak mi je i obicna voda smetala...uff
    Mozete mi dat neki savjet dal su normalni ti bolovi, kad je najbolje da otidem na kontrolu?
    Hvala puno ❤️

Green
    19. Lipanj 2020. 09:34

NeverGiveUp55

Pozdrav zene majke kraljice nadam se da ste sve dobro 🤗
    Ja sam svoj prvi plusic ugledala jučer🥰
    Prekjucer i Jucer sam malo tokom dana imala rozasti crveni iscjedak, danas vise nista… Jucer su me mucili bolovi u donjem djelu leda pritisak u donjem djelu leda kao pred mengu.. Danas malo manje al i dalje su prisutni…bila mi je muka jucer ujutro nisam povracala al imala sam nagone par puta, cak mi je i obicna voda smetala…uff
    Mozete mi dat neki savjet dal su normalni ti bolovi, kad je najbolje da otidem na kontrolu?
    Hvala puno ❤️

Cestitke!!! :)
    Sve normalno pogotovo tako rano. Ako ne bude bas 
    jaaakih bolova i vise krvarenja ne moras na pregled do 6- 7 tjedna, to je moj savjet. Ali ti nazovi ginelologa i on ce ti sam izracunati kada da dodjes :)

19. Lipanj 2020. 09:42

Uredu super hvala ti puno 🤗

• Tencika
    19. Lipanj 2020. 10:19

BlueMoon

Lela javi nam se nakon pregleda, sretno
    cure kako ste?
    di su nam tenci, sapica, bluew i jos par, slaba sam s imenima tj nadimcima.. svi na fb preselilibrunoibanankica kako si ti?

Tu sam 🙋‍♀️
    Citam vas, ne redovno jer jednostavno ne stignem, na fejsu mi je lakse jer mi skoci obavijest pa procitam odmah.
    Kod nas sve super, deckic se razvija kak treb, malo je veci, ali je ko prvi 😃
    Stariji mali je napunio godinu prije dva tjedna, poceo hodati i sad je sve po svud i ja za njim i bas sam izmorena. Povracam i dalje nazalost i nekak mis e cini da ne bude stalo 😔
    Sljedeci pregled mi je 9.7., onda budem 19+6, nikak docekati.
    Trbuh mi je onak, jedva vidljiv, a ja bi bas da se vidi i da ga mogu pokazivati, bude nadam se uskoro 🙂
    Cestitam svim novim curama, zelim vam uredne i mirne trudnoce! ❤️

Girl1234
    19. Lipanj 2020. 10:40

Evo cure, kod mene ipak blighted ovum.. Vjerojatno cu danas dobiti tabletu. Samo sam vas htjela pozdraviti i zazeljeti lijepe i uredne trudnoće. Ja se nadam da cu se uskoro vratiti na forum. Pozdrav svima 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Pepika
    19. Lipanj 2020. 10:55

Girl1234 bas mi zao, drzi se i vrati nam se cim prije 😘

19. Lipanj 2020. 11:01

Imamo curicu ❤❤❤ danas smo utvrdili! Sve u redu i bas onako kako treba biti!!!

Green
    19. Lipanj 2020. 11:30

Girl1234

Evo cure, kod mene ipak blighted ovum.. Vjerojatno cu danas dobiti tabletu. Samo sam vas htjela pozdraviti i zazeljeti lijepe i uredne trudnoće. Ja se nadam da cu se uskoro vratiti na forum. Pozdrav svima

Moj savjet svim curama koje uzimaju tabletu, prvo popij brufen koji ti daju, onda tek tabletu. Oni kazu obrnuto jer kao nije logicno pit brufen dok te ne boli jos. Dobijes ih istovremeno u ruku, mozes popit kako hoces. 
    U svakom slucaju, bit ce sve u redu i brzo ces nam se vratiti, vjeruj! ❤️

Green
    19. Lipanj 2020. 11:31

Nada88

Imamo curicu ❤❤❤ danas smo utvrdili! Sve u redu i bas onako kako treba biti!!!

Bravoo. Pa ovdje su nam sve curice skoro ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.