Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    misslolica
    19. Lipanj 2020. 13:42

https://ibb.co/BCwN13h
    Piletina se przi, onako natur, a ja ne mogu docekat i vec sam pocela papati samu rizu 🤣🤣 

Green
    19. Lipanj 2020. 13:50

Jao nemojmo o hrani pojest cu mobitel dok vas citam! Ja sam cure moje toliko gladna non stop, evo citam ovu juhicu od misslolice i sve da cu te pitat a sta je bilo glavno jelo?!? Pa ja bi ostala gladna i uplakana nakon samo juhe :)))) 
    Iako si mi dala ODLICNU ideju i radit cu ju vec ovaj vikend.
    Inace meni je muz trcao u Mlinar po burek u 23:30 neki dan, a tek sam u 6. Tjednu trudnoce 😂😂😂
    Do 40. Tjedna cu cu pojest i muza i pekaru...

misslolica
    19. Lipanj 2020. 14:12

Green 🤣🤣🤣 glavno jelo nije trebalo biti jer sam na pocetku jela sve i svasta pa sam dobila vec 2-2,5kg a tek sam 9tt ali priznajem da me juhica nije zadovoljila pa sam u frayeru kasnije jednu malu saku pomfrita spremila 😜😜 sad stvarno gledam da jedem cesto ali da to budu kuhani obroci koji imaju nekih vitamina... voca isto jedem mnogo i kad sam bas gladna a imala sam obrok skuham jaje i to me bas zadovolji... ja cim otvorim oci moram doruckovati 

LeLa2807
    19. Lipanj 2020. 14:13

JECIKA

Sara2021

Lela i Misslolica hvala na informacijama, zaletit cu se i ja po te onda u pepco :)
    Čestitam vam cure na dobrim pregledima :) Jecika totalno si me iznenadila sad da bi mogla biti cura 😊 lijepooo, cure nam vode!

Sve bapske price, soda, kineski.. Sve je pogrijesilo u mom slucaju.samo su prijateljice i sestrw govorile da ce biti curica..

Meni sve pogodjeno hahaha od bapskih prica, kineskog horoskopa, predosjecaja... XD

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    19. Lipanj 2020. 14:15

BlueMoon

LeLa2807

Cure, sad cu vas citati ali prvo da napisem da je sve super i dolazi nam sin. 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰 doktorica se potrudila sat vremena i 2D 3D 4D radila. Termin je korigiran na 31.12. Haha Lilo ipak cemo isto. :)

Cestitaaaaaaaam :))) samo nek je sve u redu i neka nama i deckica i curica

Meni ti je bilo sasvim svejedno ali kako otpočetka iman osjećaj za sina bio bi mi šok da kaze curica, a da se razumijemo ja zelim zensko dijete tako da to bi rado kao drugo. Da ne bi bilo da ja zelim prvo pa musko i te fore to nikako. Ja sam tim girls. Ali kako sam osjecala da je ovo sin bilo bi mi "razocaranje" tj šok da mi je rekla nešto drugo ne znam kako da to objasnim haha. Ma nek su nam zivi i zdravi. Hehe

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Tencika
    19. Lipanj 2020. 14:45

BlueMoon

Tencika

Daaa samo sam u prvoj povracala jednom dnevno i to predvecer, sad je to cijeli dan, stalno 🤦‍♀️ vec mi je dosta! Da nema toga povracanja, imala bi trudnocu bez ikakvih simptoma, ali zakaj da bude sve savrseno 😂
    Kak si ti?

ne mogu ni zamisliti, koma. ja sam super, trenutno u najboljoj fazi, simptomi svi losi prosli, nemam zamjerke. Malo me drze vrtoglavice, al moram poraditi na zdravom jelovniku, ukljuciti sokove zdrave itd.. :)

Treba uzivati sad onda i nadati se da ne budu krenule druge tegobe, od isijasa, zgaravice, nesanica, oticanja 🤦‍♀️😂

• Tencika
    19. Lipanj 2020. 14:46

E da cure, ja vec 2 tjedna osjetim kak me decec lupa, ali samo dol si legnem i smirim se. Jedva cekam da ga krenem stalno osjecati 😊

JECIKA
    19. Lipanj 2020. 15:43

Cure kako sam na bolovanju - nemam problem sa jelom jer svaki dan kuvam i spremam. Imamo bastu paradajza paprika krompira slate i krastavca.. Pored toga i vocnjak. Tako da mi to ne dozvoljava da se mnogo udebljam.. Srecom mi je pekara bas daleko  inace mi se burek jede non stop

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

lilika
    19. Lipanj 2020. 16:33

Pridružujem se😍😍😍😍 

• Pcelica88
    19. Lipanj 2020. 17:18

matea1201

Pcelica88 dobrodošla i čestitam😊 moja susjeda ima 1 jajnik i rodila je prije skoro 3 god. zdravu curicu i sve je super prošlo…čestitam na uspješnim pregledima😊

Hvala puno! nadam se da bude sve prošlo ok u periodu koji je pred nama i veselim se novim avanturama <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.