Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roza994
    18. Lipanj 2020. 17:35

Cure jel bilo kojoj od vas slicno.. meni danas i jucer neka cudna ajmo rec kao da me žiga ali dosta cesto ubiti kao da me netko uštipne tako neki osjecaj u maternici i dole skroz nisko isto tako.. bas cudan osjecaj😐

An1
    18. Lipanj 2020. 17:35

LeLa2807

misslolica

https://ibb.co/HBMGgph
    Danas sam procitala da je neko u Pepcu kupio hlace i odmah sam otisla da ih sebi zbavim… znaci cure ovo su najudobnije ‘jeans’ za nas trudnice, lagane kao da nista nemate na sebi i guma je skroz gore nigdje ne stisce… morala sam vam slikati i dati preporuku i sama…. a cijena je samo 6,9eur 🧐🙃🙃

Daaa, ja cu samo njihove kupovat do kraja i vjerojatno ce na jesen imat i neke sa debljim materijalom. i Ja ih danas imam na sebi haha, samo su mi jedne traper valjda plice pa mi malo na dupetu isapda skoro jer su velike pa spadaju ali druge traperice ko tvoje na slici i crne hlace su mi odlicne.

Ja u pepca nisam imala sreće ☹️ Veličina 36 mi je velika, a nemaju manje 🤷🏽‍♀️ Lela kad ti je sutra pregled? 🤞
    .
    BlueMoon, JECIKA čestitam na super pregledima ❤️ 
    .
    Grčevi - i danas sam ih imala, to je valjda normalno 😏

10.06. Nifty uredan 💖

misslolica
    18. Lipanj 2020. 18:01

Lela2807 i ja sam mjerkala i crne pa cu vjerovatno i njih... ma meni je fora sto su tako jeftine a dobre, uvijek budem ponosna na dobar ulov 🤣🤣 ja sam uzela 38 i moci ce mi jos dugo
    Curke sa grcevima, kupite magnezij ali trazite u apoteci za trudnice (valjda ima neke razlike) ja pijem Magnesol od Krke i stvarno su mi se grcevi skroz umanjili a imala sam ih ranije i ja a plus sto utice i na crijeva imate redovnu stolicu bez muke 😜 

Tea22
    18. Lipanj 2020. 18:05

BlueMoon

cure pregled prosao super, rekla je da je sve skolski kako bi se reklo :) dala mi je jos magnezij da uzimam..

Cestitam ti, super mamasita🤩🤩🤩

Tea22
    18. Lipanj 2020. 18:05

misslolica

Danas sam procitala da je neko u Pepcu kupio hlace i odmah sam otisla da ih sebi zbavim… znaci cure ovo su najudobnije ‘jeans’ za nas trudnice, lagane kao da nista nemate na sebi i guma je skroz gore nigdje ne stisce… morala sam vam slikati i dati preporuku i sama…. a cijena je samo 6,9eur 🧐🙃🙃

Jako mi se svidaju, mogla bi si ih i ja nabavit

misslolica
    18. Lipanj 2020. 18:57

Tea22

misslolica

Na ofingeru izgledaju bas bezveze ali kad se obuku budu bas fit i udobne, uglavnom sve preporuke (pepco da mi reklamu plati 😂😂😂) 

misslolica
    18. Lipanj 2020. 18:58

Tea22

misslolica

Na ofingeru izgledaju bas bezveze ali kad se obuku budu bas fit i udobne, uglavnom sve preporuke (pepco da mi reklamu plati 😂😂😂) 

Sara2021
    18. Lipanj 2020. 20:31

Lela i Misslolica hvala na informacijama, zaletit cu se i ja po te onda u pepco :)
    Čestitam vam cure na dobrim pregledima :) Jecika totalno si me iznenadila sad da bi mogla biti cura 😊 lijepooo, cure nam vode!

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

BlueMoon
    19. Lipanj 2020. 08:18

Lela javi nam se nakon pregleda, sretno 
    cure kako ste? 
    di su nam tenci, sapica, bluew i jos par, slaba sam s imenima tj nadimcima.. svi na fb preselili 
    brunoibanankica kako si ti?

BlueMoon
    19. Lipanj 2020. 08:19

Sara2021

Lela i Misslolica hvala na informacijama, zaletit cu se i ja po te onda u pepco :)
    Čestitam vam cure na dobrim pregledima :) Jecika totalno si me iznenadila sad da bi mogla biti cura 😊 lijepooo, cure nam vode!

Sara jesi dobila na kraju slike kod privatnog gin? to si bila ti ako se dobro sjecam, i o niftiyu smo pricale.. jesu vec dosli rez ili sam nesto propustila? jaaaaako sam senilna postala, poglupavila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.