Zenice, do kada ste znale osjetit tu i tamo neki grcic, nesto da zabode, zigne, kako god? Do kojeg tjedna je to normalno? Znaci me konstantno nego ono tu i tamo, par puta dnevno ja osjetim.
Ma to ti je tokom citave trudnoce normalno, tih ziganja se neces tako lako rijesit😄
Zenice, do kada ste znale osjetit tu i tamo neki grcic, nesto da zabode, zigne, kako god? Do kojeg tjedna je to normalno? Znaci me konstantno nego ono tu i tamo, par puta dnevno ja osjetim.
Ma to ti je tokom citave trudnoce normalno, tih ziganja se neces tako lako rijesit😄
Ma da? Sta i grc tu i tamo, onako ko menstrualni ? Joj ja ih tako ne volim....
Cure pregled prosao dobro.. Bebac veci za skoro dvije nedelje.. Ukrstio noge - dr misli da je curicaimamo nifty iduci cetvrtak. Ljubim vas sve.. Green ja sam to peckanje u cerviksu osjecala do 12 te nedelje otprilike.
Joooj cestitam ti💜💜💜
Zar nisi ti bila ubjedena da je deckic😆😆
Ma da? Sta i grc tu i tamo, onako ko menstrualni ? Joj ja ih tako ne volim….
Ja sam zbog grceva isla na hitnu u 13+6tt, gineko je bio divan i susretljiv.. rekao je da je to sve normalno, ipak si bebica radi mjesta
Cure pregled prosao dobro.. Bebac veci za skoro dvije nedelje.. Ukrstio noge - dr misli da je curicaimamo nifty iduci cetvrtak. Ljubim vas sve.. Green ja sam to peckanje u cerviksu osjecala do 12 te nedelje otprilike.
Joooj cestitam ti💜💜💜
Rekla je da nije sigurna i da sacekamo nifty. Vidjecemo.. Pa sve je govorilo da je decak. Cak prike dvije ned kada sam bila na UZV dr je rekla da misli da je decak.. Vidjecemo
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Tea22, ti si iz Ri? Jesi li isla na kombinirani ili Nifty?
Jesam, isla sam na kombinirani.. nis specijalno, UZV mi je trajao ko i svaki drugi, al barem smo na njemu potvrdili da je nuhalni nabor 1,1mm i da je nosna kost prisutna.. i dan kasnije sam oko 11h ujutro isla izvadit krv u glavnu zgradu
Rezultati dosli u roku 1 dana kod moje gineko
Joooj cestitam ti💜💜💜
Rekla je da nije sigurna i da sacekamo nifty. Vidjecemo.. Pa sve je govorilo da je decak. Cak prike dvije ned kada sam bila na UZV dr je rekla da misli da je decak.. Vidjecemo
Sve ovisi o tome sto je soda rekla😂😂😂
Jesam, isla sam na kombinirani.. nis specijalno, UZV mi je trajao ko i svaki drugi, al barem smo na njemu potvrdili da je nuhalni nabor 1,1mm i da je nosna kost prisutna.. i dan kasnije sam oko 11h ujutro isla izvadit krv u glavnu zgradu
Rezultati dosli u roku 1 dana kod moje gineko
Roza, ja idem sutra kod svoje dr koja je poluprivatnik i kod koje ce tea na 4d ako te zanima kazem ti o kome se radi. Ima ti jedina taj neki utz u Rijeci pa vrijedi platiti. Meni se T vodi kod nje. Javim sutra kako prođe. Nadam se da nas ovi današnji novi slučajevi korone neće spriječiti da dečko sutra bude sa mnom kako je dogovoreno.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Rezultati dosli u roku 1 dana kod moje
Ahaa okej hvala.. joj meni danas i jucer neka cudna ajmo rec kao da me žiga ali dosta cesto ubiti kao da me netko uštipne tako neki osjecaj u maternici i dole skroz nisko isto tako.. jeli ima to koja od vas, trebam li se brinut? Do sad mi nije to bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji