Tea22, ti si iz Ri? Jesi li isla na kombinirani ili Nifty?
Jesam, isla sam na kombinirani.. nis specijalno, UZV mi je trajao ko i svaki drugi, al barem smo na njemu potvrdili da je nuhalni nabor 1,1mm i da je nosna kost prisutna.. i dan kasnije sam oko 11h ujutro isla izvadit krv u glavnu zgradu
Rezultati dosli u roku 1 dana kod moje gineko
Roza, ja idem sutra kod svoje dr koja je poluprivatnik i kod koje ce tea na 4d ako te zanima kazem ti o kome se radi. Ima ti jedina taj neki utz u Rijeci pa vrijedi platiti. Meni se T vodi kod nje. Javim sutra kako prođe. Nadam se da nas ovi današnji novi slučajevi korone neće spriječiti da dečko sutra bude sa mnom kako je
Naravno javi kako je bilo:) sretno🥰 drzim 🤞🏻da dragi moze s tobom..
Ja se dvoumim dal da idem na taj kombinirani ili na Nifty.. narucena sam tek za dva tj na pregled a sad me brine malo to sto me žiga sto sam pisala u postu iznad 🤨
Tea22, ti si iz Ri? Jesi li isla na kombinirani ili Nifty?
Jesam, isla sam na kombinirani.. nis specijalno, UZV mi je trajao ko i svaki drugi, al barem smo na njemu potvrdili da je nuhalni nabor 1,1mm i da je nosna kost prisutna.. i dan kasnije sam oko 11h ujutro isla izvadit krv u glavnu zgradu
Rezultati dosli u roku 1 dana kod moje gineko
Roza, ja idem sutra kod svoje dr koja je poluprivatnik i kod koje ce tea na 4d ako te zanima kazem ti o kome se radi. Ima ti jedina taj neki utz u Rijeci pa vrijedi platiti. Meni se T vodi kod nje. Javim sutra kako prođe. Nadam se da nas ovi današnji novi slučajevi korone neće spriječiti da dečko sutra bude sa mnom kako je
Naravno javi kako je bilo:) sretno🥰drzim🤞🏻da dragi moze s tobom..
Ja se dvoumim dal da idem na taj kombinirani ili na Nifty.. narucena sam tek za dva tj na pregled a sad me brine malo to sto me žiga sto sam pisala u postu iznad🤨
Meni je dr rekla ako mi nalazi krvi budu ok i mini anomaly scan kojeg sutra radi da me ne bi slala (ona ga u Ri takodjer radi tako da ako trazis kod koga obaviti - dr. Elvira Škunca). Ali ako ces na nifty ostalo ti nema smisla ni raditi.
A za bolove, mene isto zna zabolit tu i tamo i jace neki put, ali tjesim se da je sve ok :) Danas me ne boli (za sad).
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
cure pregled prosao super, rekla je da je sve skolski kako bi se reklo :) dala mi je jos magnezij da uzimam..
cure pregled prosao super, rekla je da je sve skolski kako bi se reklo :)dala mi je jos magnezij da uzimam..
Ajme super Blue, bas mi je drago jupiiII!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
cure pregled prosao super, rekla je da je sve skolski kako bi se reklo :)dala mi je jos magnezij da uzimam..
cekamo tebe ujutro s istim najljepsim vijestima
cekamo tebe ujutro s istim najljepsim vijestima
Riječi ti se pozlatile Daj Bože <3 hvala ti na podršci :) javim svakako.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bluemoon čestitke na super pregledu 🥰🥰 kako je divno citati tako lijepe vijesti ❤️
https://ibb.co/HBMGgph
Danas sam procitala da je neko u Pepcu kupio hlace i odmah sam otisla da ih sebi zbavim... znaci cure ovo su najudobnije ‘jeans’ za nas trudnice, lagane kao da nista nemate na sebi i guma je skroz gore nigdje ne stisce... morala sam vam slikati i dati preporuku i sama.... a cijena je samo 6,9eur 🧐🙃🙃
https://ibb.co/HBMGgph
Danas sam procitala da je neko u Pepcu kupio hlace i odmah sam otisla da ih sebi zbavim… znaci cure ovo su najudobnije ‘jeans’ za nas trudnice, lagane kao da nista nemate na sebi i guma je skroz gore nigdje ne stisce… morala sam vam slikati i dati preporuku i sama…. a cijena je samo 6,9eur 🧐🙃🙃
Daaa, ja cu samo njihove kupovat do kraja i vjerojatno ce na jesen imat i neke sa debljim materijalom. i Ja ih danas imam na sebi haha, samo su mi jedne traper valjda plice pa mi malo na dupetu isapda skoro jer su velike pa spadaju ali druge traperice ko tvoje na slici i crne hlace su mi odlicne.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja sam kupila 2 para elastin traperica u HM-u, i super su, ali da, malo skupe (200kn komad)... ali već ih sada nosim i nosit ću ih cijelu trudnoću jer imam prostora za trbuh a nadam se da se neću drugdje previše debljati 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji