Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roza994
    18. Lipanj 2020. 15:01

LeLa2807

Tea22

Roza994

Tea22, ti si iz Ri? Jesi li isla na kombinirani ili Nifty?

Jesam, isla sam na kombinirani.. nis specijalno, UZV mi je trajao ko i svaki drugi, al barem smo na njemu potvrdili da je nuhalni nabor 1,1mm i da je nosna kost prisutna.. i dan kasnije sam oko 11h ujutro isla izvadit krv u glavnu zgradu
    Rezultati dosli u roku 1 dana kod moje gineko

Roza, ja idem sutra kod svoje dr koja je poluprivatnik i kod koje ce tea na 4d ako te zanima kazem ti o kome se radi. Ima ti jedina taj neki utz u Rijeci pa vrijedi platiti. Meni se T vodi kod nje. Javim sutra kako prođe. Nadam se da nas ovi današnji novi slučajevi korone neće spriječiti da dečko sutra bude sa mnom kako je

Naravno javi kako je bilo:) sretno🥰 drzim 🤞🏻da dragi moze s tobom..
    Ja se dvoumim dal da idem na taj kombinirani ili na Nifty.. narucena sam tek za dva tj na pregled a sad me brine malo to sto me žiga sto sam pisala u postu iznad 🤨

LeLa2807
    18. Lipanj 2020. 15:05

Roza994

LeLa2807

Tea22

Roza994

Tea22, ti si iz Ri? Jesi li isla na kombinirani ili Nifty?

Jesam, isla sam na kombinirani.. nis specijalno, UZV mi je trajao ko i svaki drugi, al barem smo na njemu potvrdili da je nuhalni nabor 1,1mm i da je nosna kost prisutna.. i dan kasnije sam oko 11h ujutro isla izvadit krv u glavnu zgradu
    Rezultati dosli u roku 1 dana kod moje gineko

Roza, ja idem sutra kod svoje dr koja je poluprivatnik i kod koje ce tea na 4d ako te zanima kazem ti o kome se radi. Ima ti jedina taj neki utz u Rijeci pa vrijedi platiti. Meni se T vodi kod nje. Javim sutra kako prođe. Nadam se da nas ovi današnji novi slučajevi korone neće spriječiti da dečko sutra bude sa mnom kako je

Naravno javi kako je bilo:) sretno🥰drzim🤞🏻da dragi moze s tobom..
    Ja se dvoumim dal da idem na taj kombinirani ili na Nifty.. narucena sam tek za dva tj na pregled a sad me brine malo to sto me žiga sto sam pisala u postu iznad🤨

Meni je dr rekla ako mi nalazi krvi budu ok i mini anomaly scan kojeg sutra radi da me ne bi slala (ona ga u Ri takodjer radi tako da ako trazis kod koga obaviti - dr. Elvira Škunca). Ali ako ces na nifty ostalo ti nema smisla ni raditi.
    A za bolove, mene isto zna zabolit tu i tamo i jace neki put, ali tjesim se da je sve ok :) Danas me ne boli (za sad).

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon

cure pregled prosao super, rekla je da je sve skolski kako bi se reklo :) dala mi je jos magnezij da uzimam.. 

LeLa2807

BlueMoon

cure pregled prosao super, rekla je da je sve skolski kako bi se reklo :) dala mi je jos magnezij da uzimam..

Ajme super Blue, bas mi je drago jupiiII!

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

BlueMoon
    18. Lipanj 2020. 15:09

LeLa2807

BlueMoon

cekamo tebe ujutro s istim najljepsim vijestima 

LeLa2807
    18. Lipanj 2020. 15:12

BlueMoon

LeLa2807

BlueMoon

cekamo tebe ujutro s istim najljepsim vijestima

Riječi ti se pozlatile  Daj Bože <3 hvala ti na podršci :) javim svakako.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Nova19
    18. Lipanj 2020. 15:48

Bluemoon čestitke na super pregledu 🥰🥰 kako je divno citati tako lijepe vijesti ❤️

misslolica
    18. Lipanj 2020. 16:29

https://ibb.co/HBMGgph
    Danas sam procitala da je neko u Pepcu kupio hlace i odmah sam otisla da ih sebi zbavim... znaci cure ovo su najudobnije ‘jeans’ za nas trudnice, lagane kao da nista nemate na sebi i guma je skroz gore nigdje ne stisce... morala sam vam slikati i dati preporuku i sama.... a cijena je samo 6,9eur 🧐🙃🙃 

LeLa2807
    18. Lipanj 2020. 16:31

misslolica

https://ibb.co/HBMGgph
    Danas sam procitala da je neko u Pepcu kupio hlace i odmah sam otisla da ih sebi zbavim… znaci cure ovo su najudobnije ‘jeans’ za nas trudnice, lagane kao da nista nemate na sebi i guma je skroz gore nigdje ne stisce… morala sam vam slikati i dati preporuku i sama…. a cijena je samo 6,9eur 🧐🙃🙃

Daaa, ja cu samo njihove kupovat do kraja i vjerojatno ce na jesen imat i neke sa debljim materijalom. i Ja ih danas imam na sebi haha, samo su mi jedne traper valjda plice pa mi malo na dupetu isapda skoro jer su velike pa spadaju ali druge traperice ko tvoje na slici i crne hlace su mi odlicne.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Nova19
    18. Lipanj 2020. 17:23

Ja sam kupila 2 para elastin traperica u HM-u, i super su, ali da, malo skupe (200kn komad)... ali već ih sada nosim i nosit ću ih cijelu trudnoću jer imam prostora za trbuh a nadam se da se neću drugdje previše debljati 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.