Ja sam bila u utorak na pregledu
Ja i moja curica smo super 😊💜
06.07. idemo na 4D, tad cu biti u 18+4tt i smije ic i dragi samnom, jedva cekam bas sam uzbudena🤩🤩
Dane provodim pretrazujuci robicu, za sad sam uzela jednu tuticu, sipercic, kapicu, 5 obicnih bijelih benkica dugih rukava, i 3 roze tajice.. danas nastavljam😄😄
ja sam ti uzela u pepcu traperice i imas crne hlace koje su gore kao tajice znaci jaaako rastezljive, ni malo ne stiscu. uzela tri para i računam da će mi makar još mj dana biti trapke, a crne možda i dva mj dobre. Jer sam uzela startno veći broj radi trbuha, a na nogama nisu nagrišpane jer su tajice. na poslu se ne skuži da su tajice jer je materijal ovako na van top. i da crne hlace 49 kn ,a traperice po 34 kn hahahahsha.
Blue, sretno na pregledu danas.
hvalajavim odmah kako je proslo, nadam se da ce mi dopustiti da snimam…
Meni moja gineko nije dozvolila da snimam, kao da ju to ometa…. 😪😪
Ja vjerujem da će Škunca dati, a i ako neda ionako ide tvoj sa tobom. E u kojem tj ides na 4d? datum znam ali koji je to tt
Dat ce dat, to sam ju prvo pitala 😃
ja sam ti uzela u pepcu traperice i imas crne hlace koje su gore kao tajice znaci jaaako rastezljive, ni malo ne stiscu. uzela tri para i računam da će mi makar još mj dana biti trapke, a crne možda i dva mj dobre. Jer sam uzela startno veći broj radi trbuha, a na nogama nisu nagrišpane jer su tajice. na poslu se ne skuži da su tajice jer je materijal ovako na van top. i da crne hlace 49 kn ,a traperice po 34 kn hahahahsha.
Ja vjerujem da će Škunca dati, a i ako neda ionako ide tvoj sa tobom. E u kojem tj ides na 4d? datum znam ali koji je to tt
Dat ce dat, to sam ju prvo pitala 😃
O cek, ja sam mislila da ce dozvolit pratnju... nisam razmisljala o tome da bi mogla i kod nje snimat, al sad se bas nadam da budem mogla
Na 4D se ide od 18-22tt, ja sam trazila najraniji moguci termin koji je dostupan.. i tad cu bit 18+4
LeLa, je li tebi sutra izjutra pregled? znam koliko jedva cekas
Ajme da, sutra u 8, ide i dragi sa mnom. Dva dana loše spavam radi pregleda, trudim se ne razmišljat. dodje mi da se napijem da ne mislim, ali guess what I am pregnant :D Kad je tebi?
hahah nije lako meni je u 14:00, jedva cekam. super da ti je tako rano, jos samo danas iscekivanje i cim se probudis odmah na pregled.
Tea ajme nadam se da ce meni dati da snimam, pa barem 15 sekundi
glupo pitanje, al kad vas neko pita koliko ste trudni meni je najlakse reci u tjednima, iako to ljudi ne kuze pa pitaju koliko je to mj.. e sad, jel govorim da sam u 4om, ili? rekla sam da sam 3 ipo mjeseca, to mi zvuci najtocnije haha
glupo pitanje, al kad vas neko pita koliko ste trudni meni je najlakse reci u tjednima, iako to ljudi ne kuze pa pitaju koliko je to mj.. e sad, jel govorim da sam u 4om, ili? rekla sam da sam 3 ipo mjeseca, to mi zvuci najtocnije haha
Jes, 4 mjeseca si trudna
Kad navrsis 18tt, bit ces 5 mj trudna
06.07. idemo na 4D, tad cu biti u 18+4tt i smije ic i dragi samnom, jedva cekam bas sam uzbudena🤩🤩
Dane provodim pretrazujuci robicu, za sad sam uzela jednu tuticu, sipercic, kapicu, 5 obicnih bijelih benkica dugih rukava, i 3 roze tajice.. danas nastavljam😄😄
Teaaaa ti se vec pomalo pripremas 🥰🥰 svaka ti cast, ja mislim da cu ja s tim poceti u 38 tjednu 🤣🤣
Teaaaa ti se vec pomalo pripremas 🥰🥰 svaka ti cast, ja mislim da cu ja s tim poceti u 38 tjednu 🤣🤣
Bas je zabavno, kad krenes neces moc stat 😃😃
Sortiraj odgovore
Najstariji