hvala Tea ajme ja bi isto nesto narucila.. nek danas prode dobro pa bi mogla neke carapice i bodic
hvala Teaajme ja bi isto nesto narucila.. nek danas prode dobro pa bi mogla neke carapice i bodic
Ma ti sa 15 ne možeš biti tri i pol mj to sam ja sa 11 :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
hvala Teaajme ja bi isto nesto narucila.. nek danas prode dobro pa bi mogla neke carapice i bodic
mislim da nikad necu shvatiti to racunanje hahah tjedni su mi jasni al kad gledam da sam "trudna" od 1.3. zadnje menge jel, onda stvarno ispada 3 ipo 3.,4.,5. mj i pola sad 6og.. ah ja i matematika </3
Pcelica88 dobrodošla i čestitam😊 moja susjeda ima 1 jajnik i rodila je prije skoro 3 god. zdravu curicu i sve je super prošlo...čestitam na uspješnim pregledima😊
Zenice, do kada ste znale osjetit tu i tamo neki grcic, nesto da zabode, zigne, kako god? Do kojeg tjedna je to normalno? Znaci me konstantno nego ono tu i tamo, par puta dnevno ja osjetim.
Cure pregled prosao dobro.. Bebac veci za skoro dvije nedelje.. Ukrstio noge - dr misli da je curica imamo nifty iduci cetvrtak. Ljubim vas sve.. Green ja sam to peckanje u cerviksu osjecala do 12 te nedelje otprilike.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure pregled prosao dobro.. Bebac veci za skoro dvije nedelje.. Ukrstio noge - dr misli da je curicaimamo nifty iduci cetvrtak. Ljubim vas sve.. Green ja sam to peckanje u cerviksu osjecala do 12 te nedelje otprilike.
Divne vijesti!!! :))) Amejjj :))
meni je danas prvi dan bez vaginalnih utrića hehe, ne smijem ih stavljati sutra radi pregleda je ruzimamo briseve.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure pregled prosao dobro.. Bebac veci za skoro dvije nedelje.. Ukrstio noge - dr misli da je curicaimamo nifty iduci cetvrtak. Ljubim vas sve.. Green ja sam to peckanje u cerviksu osjecala do 12 te nedelje otprilike.
Cestitaaaaaaam :) pa cure uvjerljivo vode
Next ti je najbolji i stvarno povoljan ducan
Kretex isto
C&a mozda malo skuplji, al divnih stvari ima
Za next i c&a sam sigurna da je kvaliteta dobra, za kretex nezz osobno, al sam citala da ga svi hvale
Tocno tako 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji