Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    18. Lipanj 2020. 11:51

hvala Tea ajme ja bi isto nesto narucila.. nek danas prode dobro pa bi mogla neke carapice i bodic 

LeLa2807
    18. Lipanj 2020. 11:59

BlueMoon

hvala Teaajme ja bi isto nesto narucila.. nek danas prode dobro pa bi mogla neke carapice i bodic

Ma ti sa 15 ne možeš biti tri i pol mj to sam ja sa 11 :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    18. Lipanj 2020. 12:04

LeLa2807

BlueMoon

hvala Teaajme ja bi isto nesto narucila.. nek danas prode dobro pa bi mogla neke carapice i bodic

mislim da nikad necu shvatiti to racunanje hahah tjedni su mi jasni al kad gledam da sam "trudna" od 1.3. zadnje menge jel, onda stvarno ispada 3 ipo 3.,4.,5. mj i pola sad 6og.. ah ja i matematika </3

• matea1201
    18. Lipanj 2020. 12:11

Pcelica88 dobrodošla i čestitam😊  moja susjeda ima 1 jajnik i rodila je prije skoro 3 god. zdravu curicu i sve je super prošlo...čestitam na uspješnim pregledima😊

Green
    18. Lipanj 2020. 12:20

Zenice, do kada ste znale osjetit tu i tamo neki grcic, nesto da zabode, zigne, kako god? Do kojeg tjedna je to normalno? Znaci me konstantno nego ono tu i tamo, par puta dnevno ja osjetim.

JECIKA
    18. Lipanj 2020. 12:39

Cure pregled prosao dobro.. Bebac veci za skoro dvije nedelje.. Ukrstio noge - dr misli da je curica imamo nifty iduci cetvrtak. Ljubim vas sve.. Green ja sam to peckanje u cerviksu osjecala do 12 te nedelje otprilike. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

LeLa2807
    18. Lipanj 2020. 12:45

JECIKA

Cure pregled prosao dobro.. Bebac veci za skoro dvije nedelje.. Ukrstio noge - dr misli da je curicaimamo nifty iduci cetvrtak. Ljubim vas sve.. Green ja sam to peckanje u cerviksu osjecala do 12 te nedelje otprilike.

Divne vijesti!!! :))) Amejjj :))
    meni je danas prvi dan bez vaginalnih utrića hehe, ne smijem ih stavljati sutra radi pregleda je ruzimamo briseve. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    18. Lipanj 2020. 12:51

JECIKA

Cure pregled prosao dobro.. Bebac veci za skoro dvije nedelje.. Ukrstio noge - dr misli da je curicaimamo nifty iduci cetvrtak. Ljubim vas sve.. Green ja sam to peckanje u cerviksu osjecala do 12 te nedelje otprilike.

Cestitaaaaaaam :) pa cure uvjerljivo vode 

Tea22
    18. Lipanj 2020. 12:59

BlueMoon

Next ti je najbolji i stvarno povoljan ducan
    Kretex isto
    C&a mozda malo skuplji, al divnih stvari ima
    Za next i c&a sam sigurna da je kvaliteta dobra, za kretex nezz osobno, al sam citala da ga svi hvale

Tea22
    18. Lipanj 2020. 12:59

LeLa2807

BlueMoon

Tocno tako 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.