ja sam ti uzela u pepcu traperice i imas crne hlace koje su gore kao tajice znaci jaaako rastezljive, ni malo ne stiscu. uzela tri para i računam da će mi makar još mj dana biti trapke, a crne možda i dva mj dobre. Jer sam uzela startno veći broj radi trbuha, a na nogama nisu nagrišpane jer su tajice. na poslu se ne skuži da su tajice jer je materijal ovako na van top. i da crne hlace 49 kn ,a traperice po 34 kn hahahahsha.
Blue, sretno na pregledu danas.
hvala javim odmah kako je proslo, nadam se da ce mi dopustiti da snimam...
Jutro djevojke, evo krv je stala. Sad idu samo ostaci tamno smedje boje, kaj je okej. Jedino me plasi to kaj su mi se grudi ipak malo smanjile i vise nisu osjetljive. Mucnine nemam vec od ponedjeljka. Jako me plasi taj izostanak simptoma 😵
Evo da podijelim malo svoje jade. Danas sam ravno 5 tjedana trudna. U ponedjeljak bio uzv i sve super. Danas pred dva sata, izljev svjeze krvi. Odmah pravac na hitnu. Ne znaju uzrok krvarenja, koje je za sad stalo. Obje GV i ZV su tu, a vidi se i plod. Kod jednog ploda vide se otkucaji srca, a kod drugog nisu sigurni. Cas se pricini da ima srcane reakcije, a cas ne. Kazu da je to skroz normalno. Malo me uzv primirio, ali ne do kraja. Od kuda ta svjeza krv, kaj se desilo. Naravno da ne znaju i to mi je jasno, al i dalje sam ostala u strahu da se isto ne ponovi. Pogotovo kad mi se danas pricinilo da su me grudi prestale boljet pa mi se samim time panika je jaca. Kaj vi mislite o tome?
Meni ovo zvuci super, nosis dvojceke i u 5+0tt su vec culi kod jedne beboline otkucaje, a kod druge se naziru? To je fantasticno 😃
Ovdje u nasoj grupi je jos jedna trudnica sa blizancima, koju je takoder neugodno iznenadio izljev krvi al sve je bilo uredu s bebacima, i hvala Bogu i dalje je sve super
Sve ce to bit dobro, drzim fige💖
LeLa, je li tebi sutra izjutra pregled? znam koliko jedva cekas
Ajme da, sutra u 8, ide i dragi sa mnom. Dva dana loše spavam radi pregleda, trudim se ne razmišljat. dodje mi da se napijem da ne mislim, ali guess what I am pregnant :D Kad je tebi?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav cure
Evo i mene nove ovdje..i mene je obradovao neki dan plusić, 4. tjedan. Veselim se jako, tim više što je prva trudnoća i uspjelo je obzirom da sam operirala jajnike u 12.mjesecu 2019., te mi je jedan izvađen. Jel ima tko iskustva sa trudnoćom s jednim jajnikom??
Puno sreće svima želim
Dobrodosla🥳🥳🥳
Evo i mene napokon s prvog pregleda jucer :)
Danas smo 7+0, sve proslo uredno, zasad skolska trudnoca, bebica 9mm :)
klasika, moram na krvne pretrage i za 4tj nova kontrola
Jedino zbog prosle trudnoce cu oko 20-og tjedna morati na Rebro na fetal echo.
Doktor je nasao zutu cistu na jednom jajniku sto me malo iznenadilo jer dosad nisam imala nista slicno, ali njegov stav i smirenost u smislu "to me nimalo ne zabrinjava" mi je super..shvatila sam da nekad znaju otici same od sebe
Osim toga, mucnina i slabost me prati kroz cijeli dan, to mi bas nije super, ali trpim i cekam valjda ce proci kroz koji tjedan….
Jos jedno pitanjce za vas: radila sam Papu i bila je uredna u 1mj, i njegov je stav da onda nema potrebe za ponavljanjem, sto vi curke mislite o tome?
Ma divno🥰🥰🥰
Ja isto u 1.mj papu, prije ove trudnoce
ja sam ti uzela u pepcu traperice i imas crne hlace koje su gore kao tajice znaci jaaako rastezljive, ni malo ne stiscu. uzela tri para i računam da će mi makar još mj dana biti trapke, a crne možda i dva mj dobre. Jer sam uzela startno veći broj radi trbuha, a na nogama nisu nagrišpane jer su tajice. na poslu se ne skuži da su tajice jer je materijal ovako na van top. i da crne hlace 49 kn ,a traperice po 34 kn hahahahsha.
hvalajavim odmah kako je proslo, nadam se da ce mi dopustiti da snimam…
Meni moja gineko nije dozvolila da snimam, kao da ju to ometa.... 😪😪
hvalajavim odmah kako je proslo, nadam se da ce mi dopustiti da snimam…
Meni moja gineko nije dozvolila da snimam, kao da ju to ometa…. 😪😪
Ja vjerujem da će Škunca dati, a i ako neda ionako ide tvoj sa tobom. E u kojem tj ides na 4d? datum znam ali koji je to tt
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji