Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zzz25
    17. Lipanj 2020. 11:22

Pozdrav cure,
    Evo i ja bi se pridružila vama, jučer sam dočekala svoj prvi plus :)))))
    Zanimaju me vaša iskustva, još se nisam javila ginekologu, pa kad se ide na prvi pregled ? da pričekam još dva tjedna minimalno ?
    hvala vam puno :)

flower93
    17. Lipanj 2020. 11:29

Samo da se nadovezem na niski tlak i mantanja. Inace nikad nisam imala nizak tlak, cak je povremeno bio i visok, a sad od kad sam ostala trudna ne mogu doc k sebi od stalnog mantanja. Tlak je bio na pregledu 100/60 i to nakon popijene kave. Ne mogu rec da cu past u nesvijest, ali isto tak nisam ni najstabilnija. Najgore mi pada voznja autom, jer me stcarno strah da cu negdje u voznji pogrijesit. Nemam koncentracije, energija na nuli, stalni osjecaj da sam ni na tlu ni na zemlji.. Al to je kao normalno, ipak nosim dva mala cuda 😍

flower93
    17. Lipanj 2020. 11:30

I sad tek vidim da saž napisala ni na tlu, ni na zemlji haha 🤦‍♀️ eto toliko o mojoj koncentraciji haha

KDS
    17. Lipanj 2020. 11:42

Pozdrav...danas sam 4+6...osjećam se baš iscrpljeno,umorno, bolnih leđa. Pola večeri nisam spavala.
    Kakva je vaša bol leđa...kod mene samo desna strana

misslolica
    17. Lipanj 2020. 11:48

Diana30 ja od pocetka nemam puno izrazenih simptoma, jako slabe mucnine obicno pred vecer, mirisi mi malo vise smetaju i napade gladi sam imala do evo averzije na hranu ali nista preizrazeno, mogu reci da je bilo lako do sad ( setnja mi je puno puno znacila i to obavezno odradim svaki dan cca 5km) 
    Hvala curke svima na cestitkama i ja sam presretna, dok je vec spominjala i odabir bolnice i nacine poroda bas je opsirna a meni se to sve svidjelo 🥰🥰🥰
    https://ibb.co/Krf8xQ7  Evo i slikica ❤️ 

• matea1201
    17. Lipanj 2020. 11:57

Pozz cure😊  bluemoon i ja imam niski tlak, posebno u trudnoći. bez brige, nije opasno za bebicu a mi ćemo nekako izdržat ta mantanja i sve😏  čestitam na lijepim vijestima curi koja je bila na pregledu, zaboravila sam ime🙈

chupachups
    17. Lipanj 2020. 12:02

Pozdrav buduće mame😊 Ja sam jučer ugledala svoj plusić. Već par dana, nešto više jučer i danas imam stalno neke bolove, grčeve u maternici/jajnicima. Ne znam da li je to normalno, ali konstanto tijekom dana, nije nešto neizdrživo ali bolucka. Ima netko slična iskustva?? 

misslolica
    17. Lipanj 2020. 12:12

Chupachups ne brini, to je uobicajeno kod svih trudnica, ukoliko nisu jaki bolovi i nema krvarenja slobodno se mozes opustiti. Ja sam otpocetka pila Magnesol od Krke (magnezij) i super je jer ublazi te grceve i pomaze da imas urednu stolicu

misslolica
    17. Lipanj 2020. 12:13

Btw cestitke na plusicu🥰🥰🥰 ja samo malo smusena ovih dana i sve nesto preskacem i zaboravljam 😂

chupachups
    17. Lipanj 2020. 12:23

misslolica

Btw cestitke na plusicu🥰🥰🥰 ja samo malo smusena ovih dana i sve nesto preskacem i zaboravljam 😂

Hvala 😊😊♥️ Ja pijem magnezij od DM, ona njihova marka i Prenatal Solgar. Malo sam prestrašena jer sam u siječnju u 12.tj trudnoće imala spontani. Nadam se da će ovaj put proći sve uredu 🙏🙏🙏 
    Btw, imam baš i pojačani iscjedak, ali normalne boje i ne smrdi. Za pregled se neću još naručivati, nego negdje oko 7-8 tj. Šta vi mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.