Pozdrav cure,
Evo i ja bi se pridružila vama, jučer sam dočekala svoj prvi plus :)))))
Zanimaju me vaša iskustva, još se nisam javila ginekologu, pa kad se ide na prvi pregled ? da pričekam još dva tjedna minimalno ?
hvala vam puno :)
Samo da se nadovezem na niski tlak i mantanja. Inace nikad nisam imala nizak tlak, cak je povremeno bio i visok, a sad od kad sam ostala trudna ne mogu doc k sebi od stalnog mantanja. Tlak je bio na pregledu 100/60 i to nakon popijene kave. Ne mogu rec da cu past u nesvijest, ali isto tak nisam ni najstabilnija. Najgore mi pada voznja autom, jer me stcarno strah da cu negdje u voznji pogrijesit. Nemam koncentracije, energija na nuli, stalni osjecaj da sam ni na tlu ni na zemlji.. Al to je kao normalno, ipak nosim dva mala cuda 😍
I sad tek vidim da saž napisala ni na tlu, ni na zemlji haha 🤦♀️ eto toliko o mojoj koncentraciji haha
Pozdrav...danas sam 4+6...osjećam se baš iscrpljeno,umorno, bolnih leđa. Pola večeri nisam spavala.
Kakva je vaša bol leđa...kod mene samo desna strana
Diana30 ja od pocetka nemam puno izrazenih simptoma, jako slabe mucnine obicno pred vecer, mirisi mi malo vise smetaju i napade gladi sam imala do evo averzije na hranu ali nista preizrazeno, mogu reci da je bilo lako do sad ( setnja mi je puno puno znacila i to obavezno odradim svaki dan cca 5km)
Hvala curke svima na cestitkama i ja sam presretna, dok je vec spominjala i odabir bolnice i nacine poroda bas je opsirna a meni se to sve svidjelo 🥰🥰🥰
https://ibb.co/Krf8xQ7 Evo i slikica ❤️
Pozz cure😊 bluemoon i ja imam niski tlak, posebno u trudnoći. bez brige, nije opasno za bebicu a mi ćemo nekako izdržat ta mantanja i sve😏 čestitam na lijepim vijestima curi koja je bila na pregledu, zaboravila sam ime🙈
Pozdrav buduće mame😊 Ja sam jučer ugledala svoj plusić. Već par dana, nešto više jučer i danas imam stalno neke bolove, grčeve u maternici/jajnicima. Ne znam da li je to normalno, ali konstanto tijekom dana, nije nešto neizdrživo ali bolucka. Ima netko slična iskustva??
Chupachups ne brini, to je uobicajeno kod svih trudnica, ukoliko nisu jaki bolovi i nema krvarenja slobodno se mozes opustiti. Ja sam otpocetka pila Magnesol od Krke (magnezij) i super je jer ublazi te grceve i pomaze da imas urednu stolicu
Btw cestitke na plusicu🥰🥰🥰 ja samo malo smusena ovih dana i sve nesto preskacem i zaboravljam 😂
Btw cestitke na plusicu🥰🥰🥰 ja samo malo smusena ovih dana i sve nesto preskacem i zaboravljam 😂
Hvala 😊😊♥️ Ja pijem magnezij od DM, ona njihova marka i Prenatal Solgar. Malo sam prestrašena jer sam u siječnju u 12.tj trudnoće imala spontani. Nadam se da će ovaj put proći sve uredu 🙏🙏🙏
Btw, imam baš i pojačani iscjedak, ali normalne boje i ne smrdi. Za pregled se neću još naručivati, nego negdje oko 7-8 tj. Šta vi mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji