Misslolica sretno!!! 🤗
BlueMoon ja uvijek imam niski tlak (100/60 nakon uzbudljivog pregleda) ali nikad zbog toga nisam imala nikakvih problema. Kakvo ti je željezo, piješ li vitamine?
pijem zeljezo, podiglo se na 6, interval je mislim 8-10, sto nije bas najbolje al obzirom da s tim imam problema vec godinama, znala sam da ce tako biti.. na taj umor sam navikla, ne osjetim vise, al ovo je bas da me manta..
BlueMoon da nisko ti je još uvijek! Može biti kombinacija svega, kad se zbroji tlakic i željezo čudno je da ti se ne mantra
10.06. Nifty uredan 💖
Evo mene s pregleda, bebica odgovara tacno 8+6 ima 2,3cm sve je uredu sto se tice uzv (jajnici, bebica, nemam hematom) sutra idem na krvne pretrage i za dvije sedmice na anomaly scan 🥰 uglavnom dok je super prezadovoljna sam i sa pregledom i sa odnosom,slikicu zakacim kasnije
Btw jedva mi je sestra izmjerila pritisak koliko je nizak pa vjerovatno i vrijeme utice, ja sam juce spavala po danu sto inace nikad ne radim
Evo mene s pregleda, bebica odgovara tacno 8+6 ima 2,3cm sve je uredu sto se tice uzv (jajnici, bebica, nemam hematom) sutra idem na krvne pretrage i za dvije sedmice na anomaly scan 🥰 uglavnom dok je super prezadovoljna sam i sa pregledom i sa odnosom,slikicu zakacim kasnije
Btw jedva mi je sestra izmjerila pritisak koliko je nizak pa vjerovatno i vrijeme utice, ja sam juce spavala po danu sto inace nikad ne radim
Divne vijesti!!
Cure i ja sam nisko tlakaš oduvijek!! Ujutro obavezno pijem kavu i u T inace ne mogu doci sebi. Neki put se ne mogu razbudit. Nego, danasnje vrijeme je ludo, srce mi kucalo ko ludo ujutro na sastanku na poslu mislila sam da cu se onesvijestiti, a jela sam i pila prije toga vode. Evo sad pijem kavu, dobro sam.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozz cure, nisam se dugo javljala ali vas redovito pratim,cestitam svima na pregledima i neka se samo tako nastavi,ja, sam dobro i evo trenutno sam 8+0,i osjecam se super, nemam nekih mucnina, osim sto me nekad prije spavanja zeludac zaboli, hrana mi se ne gadi, sve fino papam😊🤗, sljedeći pregled imam 3.7.i jedva ce opet vidjeti svoju mrvicu,, pusa svima
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cestitam👏❤️ jel imas ti kakvih simptoma, mucnine?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Misslolica čestitke na super pregledu!! Sretno i drugim curama! Neka se sve nastavlja u tom tonu ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji