Svi gin kazu da je blihted ovum... Iskreno, ne znam isplati li se čekati više... 😑
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Girl zao mi je. I sama sam to prosla. Po mojoj doktorici je to bolja opcija ako se vec to moralo desit, nego da je bio plod. Polako sada. Slijedi upute. Meni je stvarno siper sve proslo nadam se da ce i tebi.
Cure znam da vas dosta ovdje ima sa spontanim pa da vas pitam. Poslije koliko ste krenuli u spolni odnos i ponovno u akcijanje za bebuljice ?
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara ako se dobro osjećaš mislim da možeš već nakon prvog ciklusa (nakon prve M nakon spontanog) jer ti je trudnoća bila mala. Ako si išla na kiretazu onda preporučaju 3 mjeseca čekanja, ako je spontano otišlo ili sa tabletama onda nakon prvog ciklusa (osim naravno ako moraš obaviti neke pretrage onda ti preporucam da prvo to obaviš).. sretno i pridruži nam se brzo 🤞🏻❤️
Maraako se dobro osjećaš mislim da možeš već nakon prvog ciklusa (nakon prve M nakon spontanog) jer ti je trudnoća bila mala. Ako si išla na kiretazu onda preporučaju 3 mjeseca čekanja, ako je spontano otišlo ili sa tabletama onda nakon prvog ciklusa (osim naravno ako moraš obaviti neke pretrage onda ti preporucam da prvo to obaviš).. sretno i pridruži nam se brzo 🤞🏻❤️
Nova, mislim da si ti pisala za cistice, to jako puno beba ima i u kasnijoj fazi trudnoće i većina nestane do poroda. Samo se prati. Pokušaj se opustiti i ne razmišljati o tome. Čestitke na urednom pregledu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Girl zao mi je. I sama sam to prosla. Po mojoj doktorici je to bolja opcija ako se vec to moralo desit, nego da je bio plod. Polako sada. Slijedi upute. Meni je stvarno siper sve proslo nadam se da ce i tebi.
Cure znam da vas dosta ovdje ima sa spontanim pa da vas pitam. Poslije koliko ste krenuli u spolni odnos i ponovno u akcijanje za bebuljice ?
Mi nismo imali odnose sigurno 3 tjedna nakon spontatnog, ali ja sam išla na kiretažu, pa zato. Preporuka nam je bila čekati tri mjeseca, točno toliko smo i čekali! Ako nema kiretaže, vjerujem da možete odmah početi, a ja vam želim svu sreću i da nam se brzo ponovno priključiš! :)
Cure hvala vam na odgovoru. Otislo je samo uz pomoc tableta. Nisu radili kiretazu. Dobro se osjecam. Dr je rekla isto nakon prve menst.
06/20 blighted ovum 8tt.
Hvala Lela! Malo sam čitala i ne brine me toliko... dr mi je objasnio da su to nakupine krvnih žilica koje bi trebale nestati kako mozak raste... sutra idem vaditi krv za nifty i nadam se urednim nalazima pa ću lakše disati ❤️
Ovaj vikend ćemo reci mojima a nakon nalaza ćemo široj obitelji i prijateljima... na poslu ću reci nakon sljedećeg pregleda 7/7.
Mara sretno draga, neka ti bebica uskoro dođe i ostane 🥰
Jutro
Ja se upravo spremam za pregled u 9:30,to mi je prvi pregled kod soc gin i nadam se da ce sve biti u redu 🥰 javim vam poslije kako je proslo
Puse svima 😘😘😘
sretno na pregledima svima <3
cure ima li netko problema s niskim tlakom? zadnje dane me muci vrtoglavica, onako zanosi me. Mislila sam da sam umorna jer je bio aktivan vikend, međutim danima ne prolazi, izmjerim tlak - niski.. 88/56 mislim
Misslolica sretno!!! 🤗
BlueMoon ja uvijek imam niski tlak (100/60 nakon uzbudljivog pregleda) ali nikad zbog toga nisam imala nikakvih problema. Kakvo ti je željezo, piješ li vitamine?
10.06. Nifty uredan 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji