Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Lipanj 2020. 22:57

Tratinčica84

Nada88

JECIKA

Nado kada radis Nifty? Ni meni se stomak i dalje ne vidi u smislu da svima moram reci da sam trudna inace se ne vidi.. Moze se posumnjati kad obucem nesto ultra usko a to inace ne nosim.. Tako da mislim da je jos rano za pravi pravcati trbuscic

Jel mi vjerujes da ne znam niti hocu li ga praviti, nekako sam se ohladila…mislilm sad sam vec skoro 16 tjedana, sta da mi kaze i nesto da nedaj boze nije ok, sta bi sad osim sto bi se grizla jos 5 mjeseci…stvarno vjerujem i imam osjecaj da je sve ok, sve u Bozje ruke 🙏 jos cu jednom popricat sad u petak s doktorom, pa cemo vidit…. Dosta me umirio onaj ultrauvuk veliki koji sam imala u 12 tjednu, puno sam ga platila al jako puno mi je pomogao. Sta ti planiras?

Anomaly scan,koliko si platila? Kod nas je 500 kn plus ne znam da li se naplacuje i trudnicki pregled i uzv 250 kn,ovo je za privatnika cijena?

Ja sam u njemackoj radila, mislim da je to nesto vise i detaljnije od anomaly scana, radila sam na institutu za prenatalnu dijagnostiku i platila sam ga 250 eura. 

Brunoibrankica
    15. Lipanj 2020. 23:00

Nada88

Ja ne znam jesam li ja umislila ili se moja mrvica mice, sinoc i evo sad osjetim 🥰🥰🥰 od 12 tjedna osjetim one mjehurice i leptirice, zadnji tjedan dana nisam osjetila bas nista i evo sinoc i danas, nisu mjehurici koji prolaze kroz stomak vec bas kao neko lagano mrdanjem..jel to moguce?

Ja mislim da je to moguće.... Kako ne.... Pa neke žene to ranije osijete... 
    Neka se samo mice bebolina... Nek se vrte i budu zdrave nase bebe... 
    Tea22 ❤️❤️❤️❤️❤️

15. Lipanj 2020. 23:20

Brunoibrankica

Nada88

Ja ne znam jesam li ja umislila ili se moja mrvica mice, sinoc i evo sad osjetim 🥰🥰🥰 od 12 tjedna osjetim one mjehurice i leptirice, zadnji tjedan dana nisam osjetila bas nista i evo sinoc i danas, nisu mjehurici koji prolaze kroz stomak vec bas kao neko lagano mrdanjem..jel to moguce?

Ja mislim da je to moguće…. Kako ne…. Pa neke žene to ranije osijete…
    Neka se samo mice bebolina… Nek se vrte i budu zdrave nase bebe…
    Tea22 ❤️❤️❤️❤️❤️

Bas tako samo neka su nam zive i zdrave ❤ 

Sara2021
    16. Lipanj 2020. 02:00

Brunoibrankica

Pozz curke..
    Ja dam pila folacin do 12 tj, a nakon toga krenula da Novalac prenatal, sve sam radila kako je ginekolog rekao, a u prvoj trudnoći prije 8g pila sam Elevit od prvog dana.
    Ja sam osjetila prošli tjedan svoju leptiricu 🦋 ali ovaj tj nista…
    Meni je bušek buknuo, baš onako u špicu, vele da sad raste kad se širi onda malo manje i poslije jos na kraju… Ma da ja sam inace i u prvoj imala veeliki busek. Evo vam slike od jučer….
    https://ibb.co/DLJcQtT

Joj koji preslatki trbuscic 💕🥰

Ja sam ovaj tjedan pocela osjecati te kao leptirice u trbuhu, trudnoca mi je otprilike tjedan dana veca nego sto pise na stickeru, valjda je to moguce!? :)

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Green
    16. Lipanj 2020. 08:42

Evo mene s pregleda. Imamo GV I ZV i nazire se plod.
    Obzirom da je ovulacija bila pred 23 dana, ja mislim da je to u redu. ?
    Narucena za 10 dana opet pa da vidimo srceko kako kuca. ❤️

JECIKA
    16. Lipanj 2020. 09:13

Nado ja cu ga raditi.. I to petak ili iduca nedelja vjerovatno.  

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

BlueMoon
    16. Lipanj 2020. 09:44

ajme slatkog li trbuscica Brunoibanankica  kako ste curke? ja jedva cekam pregled u cet

LeLa2807
    16. Lipanj 2020. 09:54

BlueMoon

ajme slatkog li trbuscica Brunoibanankicakako ste curke? ja jedva cekam pregled u cet

Odbrojavam do petka, uf. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    16. Lipanj 2020. 09:59

LeLa2807

BlueMoon

ajme slatkog li trbuscica Brunoibanankicakako ste curke? ja jedva cekam pregled u cet

Odbrojavam do petka, uf.

Zvala sam jutros moze li me ugurati prije.. nazalost sve popunjeno, kako su krenuli redovni pregledi nakon korone, ludnica im je.. bit ce mi tocno mjesec dana od proslog pregleda. previse

Nikolina95
    16. Lipanj 2020. 10:10

Evo i mene da se malo javim 😀
    Sutra idem rijesavati uputnice sto sam dobila ima ih hrpica 😏 a sljedeći pregled imat cu tek kad budem isla na kombinirani probir, puno mi je to za cekat 😒 ii mucnine su lagano krenile 🤰

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.