Nada racunaju od datuma zadnje menstruacije, s obzirom da je ovo bio FET. ZM je bila 13.svibnja, tako da sam danas punih 5 tjedana navrsila. Svjesna sam ja da je ovo jos jako rano za srce, zato i jesam mirnija, barem to. A i sama doktorica je rekla da u ovako ranim tjednima, doslovce da je uzv odradjen dva sata kasnije, mozda bi vec i od druge mrvice vidli srceko. No dobro, sad jos malo na papiru nakon mokrenja brisem crvene krvi, a na ulosku je samo smedje. Nadam se da se nece ponovit i da cemo izgurat ovo kriticno razdoblje pa i nadalje ❤️
Flower žao mi je što se uopce desila ta krv, ali glavno je da si otisla, provjerila to i sve je za sada kako treba biti. Super je da se cuje srceko jednome, drugo će za koji dan vjerovatno biti vidljivo :) miruj sto vise i cuvaj svoje bebice 🥰
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Vidim da vas ima par novih s plusicima, cestitam 😊
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Evo mene s pregleda, bebica odgovara tacno 8+6 ima 2,3cm sve je uredu sto se tice uzv (jajnici, bebica, nemam hematom) sutra idem na krvne pretrage i za dvije sedmice na anomaly scan 🥰 uglavnom dok je super prezadovoljna sam i sa pregledom i sa odnosom,slikicu zakacim kasnije
Btw jedva mi je sestra izmjerila pritisak koliko je nizak pa vjerovatno i vrijeme utice, ja sam juce spavala po danu sto inace nikad ne radim
Lijepo :) čestitam na urednom pregledu.
Nizak tlak je uobicajen kod trudnica, tako da ne brini oko toga. A spavanje je pozitivno, treba sto sto spavati 😁 jucer jam bas pokupila u dm-u paket za trudnice i malo citala...pise 10 sati da trebamo spavati 😁
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Da li znate gdje ima za kupiti trudnicke hlace koje imaju gumu gore, tj koje su za ovako male trudnoce. Jedino sto sam na brzinu u hm-u pogledala je sve za trudnice u kasnijim mjesecima. Voljela bih da su kao traperice i da imaju gumu lijevo i desno na bokovima da se mogu rastegnut i da ih mogu nosit duze vrijeme i onda prijeci na te di ce ići velika buša.
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Probaj u Mani. Mene isto to zanima a sjecsm se da mi je prijateljica tamo kupila neke dobre tajice... A za traperice ne znam...ja jos nisam stigla ic pogledat.
Da li znate gdje ima za kupiti trudnicke hlace koje imaju gumu gore, tj koje su za ovako male trudnoce. Jedino sto sam na brzinu u hm-u pogledala je sve za trudnice u kasnijim mjesecima. Voljela bih da su kao traperice i da imaju gumu lijevo i desno na bokovima da se mogu rastegnut i da ih mogu nosit duze vrijeme i onda prijeci na te di ce ići velika buša.
Točno takve hlače sam tražila i kako ih nisam nigdje našla sama sam usila par svojih 😂
https://ibb.co/LrLYDmQ
10.06. Nifty uredan 💖
Hvala na info, pogledat cu u mani onda a trapke, An1 ovo je super ideja :) trbuscic ti je presladak 💕
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Nado ja cu ga raditi.. I to petak ili iduca nedelja vjerovatno.
Vidis kako ti je brzo proslo vrijeme, a cinilo se da je taj 16tt svjetlosnim godinama daleko😃
Evo mene sa pregleda, bebica dobro napreduje, sve mjere su po ps-u… jedino šta ima neke cistice u glavici koje bi trebale nestati kada sada počne mozak rasti… znam dosta trudnica kojima su bebice imale ciste pa je bilo sve ok, ali moram priznati da mi nije svejedno 😕
Jel ima koja koja se susrela sa time?
Ali ostajem pozitivna za naše dobro 🥰
Sutra ću raditi nifty jer nisu mogli danas vaditi krv jer sam si ubrizgala CLEXANE, a ne smije se 24 sata prije vađenja krvi (tako da cure koje se pikaju nemojte se pikati kada morate na nifty)…
svima želim super dan i uredne preglede 🥰🥰
Bas divno, cestitam ti🥰🥰
Ne znam nista o cisticama al vjerujem da ce to sve bit super😃
Nado ja cu ga raditi.. I to petak ili iduca nedelja vjerovatno.
Vidis kako ti je brzo proslo vrijeme, a cinilo se da je taj 16tt svjetlosnim godinama daleko😃
Istina.. Jedva cekam to da obavim
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji