Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    17. Lipanj 2020. 12:26

KDS

Pozdrav…danas sam 4+6…osjećam se baš iscrpljeno,umorno, bolnih leđa. Pola večeri nisam spavala.
    Kakva je vaša bol leđa…kod mene samo desna strana

Bok, dobro nam došla :) umor je sasvim normalan, ali s bolovima u leđima nisam još imala problema!

Pipin
    17. Lipanj 2020. 12:27

chupachups

Pozdrav buduće mame😊 Ja sam jučer ugledala svoj plusić. Već par dana, nešto više jučer i danas imam stalno neke bolove, grčeve u maternici/jajnicima. Ne znam da li je to normalno, ali konstanto tijekom dana, nije nešto neizdrživo ali bolucka. Ima netko slična iskustva??

Dobrodošla i čestitam! Dokle god su relativno blagi - to je sasvim normalno :) osjećat ćeš ih još neko vrijeme!

An1
    17. Lipanj 2020. 12:38

Nove cure dobrodošle!! Čestitam na plusicima! 
    Mene danas isto muče neki bolovi, nznm dali se netko susretao, znaci boli me na lijevom boku (vise leđa nego trbuh) i ta mi se bol širi u nogu? Boli evo već satima (probudilo me usred noći) i strah me da nije možda bubreg? Nije mi bas najčistiji bio nalaz urina 😒

10.06. Nifty uredan 💖

• Pepika
    17. Lipanj 2020. 12:55

Cestitke na novim plusicima 😊
    Nisam bas nesto aktivna al vas procitam redovito, ja jos uvijek cekam svoj prvi pregled, mislila sam da ce mi brze vrjeme prolaziti do njega al sad mi bas sporo ide 😏

Kako se osjecate? 😊

LeLa2807
    17. Lipanj 2020. 13:24

An1

Nove cure dobrodošle!! Čestitam na plusicima!
    Mene danas isto muče neki bolovi, nznm dali se netko susretao, znaci boli me na lijevom boku (vise leđa nego trbuh) i ta mi se bol širi u nogu? Boli evo već satima (probudilo me usred noći) i strah me da nije možda bubreg? Nije mi bas najčistiji bio nalaz urina 😒

Obicno kad ide u nogu je diskus hernija, a moguce da kako se sve siri malo ti ledja nadrapaju. Mene je dr kad je kontrolirala bubreg prvo opalila po ledjima (donjem djelu) i pitala jel boli ja ono - ne boli i onda je rekla ok, nije bubreg haha.
    Jel te boli dok mokris, pece, ides na vc non stop a nemas bas sta izmokrit? Jer nekako sumnjam da prijedje na bubreg, da nemas prije toga simptome upale mjehura.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Green
    17. Lipanj 2020. 13:31

Cestitke nove buduce mame :)
    Bolove sam ja sebi ublazila sa magnezijem isto iz DM-a i puno vode. Citala sam da nedovoljan unos vode uzrokuje rast nekog hormona koji uzrokuje te kao kontrakcije maternice. 
    Sad vise grcica skoro i nemam. I tako sam mirnija...

Eyia
    17. Lipanj 2020. 14:02

Misslolica čestitam za tako lijep pregled ❣...po tome što nemaš izražene simptome mene uvijek smiriš jer ih ni ja od početka nemam baš ono, jako, a sve je ok.🤗 

Nova19
    17. Lipanj 2020. 14:08

Nove cure dobro došle ❤️💕❤️
    Chupachups koji je bio razlog spontanog u 12tt ako smijem pitati...

Nova19
    17. Lipanj 2020. 14:09

Ja sam danas odradila nifty i sada čekamo rezultate 🤞🏻💪🏻

chupachups
    17. Lipanj 2020. 14:17

Nova19

Nove cure dobro došle ❤️💕❤️
    Chupachupskoji je bio razlog spontanog u 12tt ako smijem pitati…

Plod je bio malen, jedva vidljiv. Nije se razvijao. A zbog čega pojma nemaju.. Moja gin je rekla da je to česta pojava pa kao, nema neki razlog...👎👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.