Cestitke nove buduce mame :)
Bolove sam ja sebi ublazila sa magnezijem isto iz DM-a i puno vode. Citala sam da nedovoljan unos vode uzrokuje rast nekog hormona koji uzrokuje te kao kontrakcije maternice.
Sad vise grcica skoro i nemam. I tako sam mirnija…
🙏🙏🙏😊 Super😁
Eyia hvala draga 🥰 bas mi je drago ako te umirim, ocito previse o simptomima citamo. Ja sam od pocetka s vrlo malo simptoma pa sam umisljala da nesto zbog toga nije u redu a eto sve ide onako kako i treba 🥰 mislim da trebamo biti zahvalne na tome i uzivati, jer mene kad malo jaca mucnina uhvati ja odmah pomislim uh pa sta bi bilo da povracam 🤔
Ti i ja se pratimo u tjednima, kad imas pregled? Ja sam narucena 14.07. na anomaly scan i 29.07. na redovan pregled
Ja sam danas odradila nifty i sada čekamo rezultate 🤞🏻💪🏻
Joooj i ja radim 30.6. i onda ću isto kao i ti biti (skoro) 13+3 :) Sretno!!
Curkama koje su ugledale plusić i svima sa super pregledima, cestitam!! :) Moja bušica pomalo raste iako sam i dalje načelno bez simptoma pa me nekad uhvati strah, ali ne dam mu se. Hrabro naprijed :)
Eyia hvala draga 🥰 bas mi je drago ako te umirim, ocito previse o simptomima citamo. Ja sam od pocetka s vrlo malo simptoma pa sam umisljala da nesto zbog toga nije u redu a eto sve ide onako kako i treba 🥰 mislim da trebamo biti zahvalne na tome i uzivati, jer mene kad malo jaca mucnina uhvati ja odmah pomislim uh pa sta bi bilo da povracam 🤔
Ti i ja se pratimo u tjednima, kad imas pregled? Ja sam narucena 14.07. na anomaly scan i 29.07. na redovan pregled
01.07. mi je drugi pregled, tad ću biti 10+4 i baš se veselim 😊 ..idući tjedan vadim nalaze sve one za Rh faktor, štitnjaču..
Nove cure dobrodošle!! Čestitam na plusicima!
Mene danas isto muče neki bolovi, nznm dali se netko susretao, znaci boli me na lijevom boku (vise leđa nego trbuh) i ta mi se bol širi u nogu? Boli evo već satima (probudilo me usred noći) i strah me da nije možda bubreg? Nije mi bas najčistiji bio nalaz urina 😒
Obicno kad ide u nogu je diskus hernija, a moguce da kako se sve siri malo ti ledja nadrapaju. Mene je dr kad je kontrolirala bubreg prvo opalila po ledjima (donjem djelu) i pitala jel boli ja ono - ne boli i onda je rekla ok, nije bubreg haha.
Jel te boli dok mokris, pece, ides na vc non stop a nemas bas sta izmokrit? Jer nekako sumnjam da prijedje na bubreg, da nemas prije toga simptome upale mjehura.
hvala! 🤗
Evo i drugi su me utješili da nisu bubrezi (ja uvijek najgore) 😂
Sigurno su samo malo leđa - trudničke radosti
10.06. Nifty uredan 💖
Evo da podijelim malo svoje jade. Danas sam ravno 5 tjedana trudna. U ponedjeljak bio uzv i sve super. Danas pred dva sata, izljev svjeze krvi. Odmah pravac na hitnu. Ne znaju uzrok krvarenja, koje je za sad stalo. Obje GV i ZV su tu, a vidi se i plod. Kod jednog ploda vide se otkucaji srca, a kod drugog nisu sigurni. Cas se pricini da ima srcane reakcije, a cas ne. Kazu da je to skroz normalno. Malo me uzv primirio, ali ne do kraja. Od kuda ta svjeza krv, kaj se desilo. Naravno da ne znaju i to mi je jasno, al i dalje sam ostala u strahu da se isto ne ponovi. Pogotovo kad mi se danas pricinilo da su me grudi prestale boljet pa mi se samim time panika je jaca. Kaj vi mislite o tome?
Evo da podijelim malo svoje jade. Danas sam ravno 5 tjedana trudna. U ponedjeljak bio uzv i sve super. Danas pred dva sata, izljev svjeze krvi. Odmah pravac na hitnu. Ne znaju uzrok krvarenja, koje je za sad stalo. Obje GV i ZV su tu, a vidi se i plod. Kod jednog ploda vide se otkucaji srca, a kod drugog nisu sigurni. Cas se pricini da ima srcane reakcije, a cas ne. Kazu da je to skroz normalno. Malo me uzv primirio, ali ne do kraja. Od kuda ta svjeza krv, kaj se desilo. Naravno da ne znaju i to mi je jasno, al i dalje sam ostala u strahu da se isto ne ponovi. Pogotovo kad mi se danas pricinilo da su me grudi prestale boljet pa mi se samim time panika je jaca. Kaj vi mislite o tome?
Moja prijateljcia koja je sad u 16 tt, 10 dana iza kasnjenja M napravi test sazna da je T i krene izlijev krvi sa doslovno komadima. Ona ceka doma jos dva h da suprug donese novi test da se uvjere - test pokaze plus, ona na hitnu. Dali joj progesteronske injekcije i utrogestan terapiju, mirovanje i to je stalo odmah. dalje se trudnoca vodi urednom. Hocu reci ima slucajeva gdje izlijev krvi nista lose ne znaci i gdje dvije tocke iscjetka smedjeg znace kraj. Jesu li gledali ima li slobodne tekucine u maternici i rodnici? Meni je to dr gledala kad sam imala malo smeđeg iscjetka i niceg nije bilo srecom. Mozda je i mali hematom koj ise nije vidio na utz. (meni na prvom utz nisu vidjeli, na drugom nakon 7 dana jesu).Budući da se tebi na utz i dalje vidi sve super ja bi se pokušala umirit, ležat, odmarat i micat misli bilo čime što se može okupirati. i vjerojati da će sve biti apsolutno dobro.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Chupachups vjerujem da će sada biti sve u redu 💕💕 neka ti bude uredna, školska i dosadna trudnoća 🥰
Flower bitno da su vidjeli da su GV i ZV tu, i plodovi... još je dosta rana trudnoća da se bolje srceka vide i nadam se da će obje bebice biti ok i da se neće ponoviti... su ti dali utrogestan ili duphaston za čuvanje trudnoće?
Probaj sto vise mirovati, sretno ❤️
Doktorica je samo spominjala da ne vidi hematom. Slobodnu tekucinu nije ni spominjala.
Nova utrogestan koristim vec tri tjedna jer sam IVF trudnica, i to najjacu dozu. Uz to koristim i estrofem. Tako da po tome sam potkrijepljena svim lijekovima.
Sortiraj odgovore
Najstariji