Nova utrogestan koristim vec tri tjedna jer sam IVF trudnica, i to najjacu dozu. Uz to koristim i estrofem. Tako da po tome sam potkrijepljena svim lijekovima.
Flower, po ovom 93 rekla bih da smo vršnjakinje. lako je meni sad pisati da se opustis jer se ne radi o meni, ali evo da te utjesim i ja imam neki put crne misli. konkretno maloprije sam citala od cega se sastoji taj mini anomaly scan i vidim da neke zene tad saznaju da je plod odumro bez naznaka ikakvih prije toga. i onda se saberem i kazem si da je sve u rukama Boga, vise sile tko u sta vjeruje da ne ulazimo sad u te rasprave, da ja ne mogu utjecati na nista, da mogu samo vjerovati da ce biti dobro, da je beba sigurna kod mene. i evo, umirila sam se, slusam neke pozitivne pjesme, razmisljam i vikendu i kako mi je iduci tjedan slobodan da cu ici na more, radim neke planove samo da okupiram misli.
ti si dobro napravila jer si otisla odmah kod doktora i vidjeli su kakvo je stanje, primas terapiju vise nista ne mozes. osim trudit se odmarati i biti pozitivna. od srca ti zelim da sve bude u redu, pogotovo jer je krvarenje stalo. nije svaka trudnoca ista. ne mora to nista znaciti i nemas ni bolove. navijamo za dvije bebuljice. vidis da se jednoj vec vidi srcaba akcija, to je dosta rano, sve je dobro.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Nova utrogestan koristim vec tri tjedna jer sam IVF trudnica, i to najjacu dozu. Uz to koristim i estrofem. Tako da po tome sam potkrijepljena svim lijekovima.
Flower, po ovom 93 rekla bih da smo vršnjakinje. lako je meni sad pisati da se opustis jer se ne radi o meni, ali evo da te utjesim i ja imam neki put crne misli. konkretno maloprije sam citala od cega se sastoji taj mini anomaly scan i vidim da neke zene tad saznaju da je plod odumro bez naznaka ikakvih prije toga. i onda se saberem i kazem si da je sve u rukama Boga, vise sile tko u sta vjeruje da ne ulazimo sad u te rasprave, da ja ne mogu utjecati na nista, da mogu samo vjerovati da ce biti dobro, da je beba sigurna kod mene. i evo, umirila sam se, slusam neke pozitivne pjesme, razmisljam i vikendu i kako mi je iduci tjedan slobodan da cu ici na more, radim neke planove samo da okupiram misli.
ti si dobro napravila jer si otisla odmah kod doktora i vidjeli su kakvo je stanje, primas terapiju vise nista ne mozes. osim trudit se odmarati i biti pozitivna. od srca ti zelim da sve bude u redu, pogotovo jer je krvarenje stalo. nije svaka trudnoca ista. ne mora to nista znaciti i nemas ni bolove.navijamo za dvije bebuljice. vidis da se jednoj vec vidi srcaba akcija, to je dosta rano, sve je dobro.
krivi zadnji smajl, oprosti
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
To i mene tjesi da se vec vidi srcana reakcija. To je stvarno rano i pise za jedan plod da je velicine 5+4, a drugi kod kojeg imamo srceko 6+0. Rekla je da je to bas lijepi i veliki napredak u odnosu na ponedjeljak. To me smiruje. Al eto, tesko je smirit kad si ti u tom tijelu i samo osluskujes. Hvala na svim rijecima utjehe. Sve je u Bozjim rukama 🙏
Flower bit će sve ok sigurna sam, šaljem pozitivne vibre i ti samo pozitivno razmišljaj i odmaraj❤️
Evo da podijelim malo svoje jade. Danas sam ravno 5 tjedana trudna. U ponedjeljak bio uzv i sve super. Danas pred dva sata, izljev svjeze krvi. Odmah pravac na hitnu. Ne znaju uzrok krvarenja, koje je za sad stalo. Obje GV i ZV su tu, a vidi se i plod. Kod jednog ploda vide se otkucaji srca, a kod drugog nisu sigurni. Cas se pricini da ima srcane reakcije, a cas ne. Kazu da je to skroz normalno. Malo me uzv primirio, ali ne do kraja. Od kuda ta svjeza krv, kaj se desilo. Naravno da ne znaju i to mi je jasno, al i dalje sam ostala u strahu da se isto ne ponovi. Pogotovo kad mi se danas pricinilo da su me grudi prestale boljet pa mi se samim time panika je jaca. Kaj vi mislite o tome?
Ne brini se, rano je da se cuje i ovaj drugi plod uopce, al eto hvala Bogu pa jeste. To je sasvim normalno, ovaj veci se ranije i pocima cuti, na iducem ces cuti i drugu mrvicu. Stvarno ne brini, a mi sve umisljamo da su nam prestali simptomi i takve stvari, smiri se... Kako ti racunaju tjedne trudnoce, od zadnje menstruacije ili od punkcije?
Nada racunaju od datuma zadnje menstruacije, s obzirom da je ovo bio FET. ZM je bila 13.svibnja, tako da sam danas punih 5 tjedana navrsila. Svjesna sam ja da je ovo jos jako rano za srce, zato i jesam mirnija, barem to. A i sama doktorica je rekla da u ovako ranim tjednima, doslovce da je uzv odradjen dva sata kasnije, mozda bi vec i od druge mrvice vidli srceko. No dobro, sad jos malo na papiru nakon mokrenja brisem crvene krvi, a na ulosku je samo smedje. Nadam se da se nece ponovit i da cemo izgurat ovo kriticno razdoblje pa i nadalje ❤️
Jel imas grceve? Ako ne, onda je mozda pukla kapilara, maleni hematomcic, nesto slicno...
Meni kad je bilo ono najgore je krenulo s grcevima koji su isli sve na gore i gore...
A ovakva random krvarenja koja ne prate veliki bolovi mislim da su dosta cesta.
Miruj. I umiri um koliko mozes. ❤️
Jel ima neko problema s bolovima u donjem dijelu kicme, jwdva se ustajem 🙈
Jel imas grceve? Ako ne, onda je mozda pukla kapilara, maleni hematomcic, nesto slicno…
Meni kad je bilo ono najgore je krenulo s grcevima koji su isli sve na gore i gore…
Hvala Bogu nema grceva, vise ona stalna peckanja, povremeno probadanja koja me prate od samog transfera. Ponekad i pritisak, ali kazu da je sve to normalno. Bas grceve i ostru bol nemam. Hvala ti draga ❤️
Jel imas grceve? Ako ne, onda je mozda pukla kapilara, maleni hematomcic, nesto slicno…
Meni kad je bilo ono najgore je krenulo s grcevima koji su isli sve na gore i gore…
Hvala Bogu nema grceva, vise ona stalna peckanja, povremeno probadanja koja me prate od samog transfera. Ponekad i pritisak, ali kazu da je sve to normalno. Bas grceve i ostru bol nemam. Hvala ti draga ❤️
Ja sam 5+3 imala ne krv, ali smedji iscjedak. Isto odmah na hitnu i bilo je sve ok. Isto ne znaju od čega. Bit će sve ok 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji