Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara2021
    16. Lipanj 2020. 10:39

Cure sretno svima na pregledima ovaj tjedan, želim cuti samo lijepe vijesti 🍀😊

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

LeLa2807
    16. Lipanj 2020. 10:51

BlueMoon

LeLa2807

BlueMoon

ajme slatkog li trbuscica Brunoibanankicakako ste curke? ja jedva cekam pregled u cet

Odbrojavam do petka, uf.

Zvala sam jutros moze li me ugurati prije.. nazalost sve popunjeno, kako su krenuli redovni pregledi nakon korone, ludnica im je.. bit ce mi tocno mjesec dana od proslog pregleda. previse

A meni 5 tjedana. Ja se nadam da je idući za 3 ili 4 najviše.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nova19
    16. Lipanj 2020. 11:52

Evo mene sa pregleda, bebica dobro napreduje, sve mjere su po ps-u... jedino šta ima neke cistice u glavici koje bi trebale nestati kada sada počne mozak rasti... znam dosta trudnica kojima su bebice imale ciste pa je bilo sve ok, ali moram priznati da mi nije svejedno 😕
    Jel ima koja koja se susrela sa time?
    Ali ostajem pozitivna za naše dobro 🥰
    Sutra ću raditi nifty jer nisu mogli danas vaditi krv jer sam si ubrizgala CLEXANE, a ne smije se 24 sata prije vađenja krvi (tako da cure koje se pikaju nemojte se pikati kada morate na nifty)... 
    svima želim super dan i uredne preglede 🥰🥰

16. Lipanj 2020. 12:28

Ima li koja trudnica da ima problema s ledima i bez trudnoce, konkretno lumbalnim dijelom i kako izdrzava sad?

Girl1234
    16. Lipanj 2020. 12:47

Cure, zna li netko o cemu bi se moglo ovdje raditi? Na uzvu se dosad vidjela samo GV, bez ZV i ploda. Nakon tri dana sam opet osla na uzv, i dalje se vidi samo GV, ali s necim cudnim: na rubu GV se stvori kao tockica koja se rasteze do drugog dijela GV u obliku neke linije i na taj način stvara "pregradu". Gin kaze da ne izgleda ni kao ZV ni kao plod... Imate li kakvo iskustvo i/ili ideju? 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Brunoibrankica
    16. Lipanj 2020. 13:35

Nisam se srela ni sa cisticama, a Girl1234 ne znam šta reci .. što su ti oni rekli?!

Da cure, i ja se nadam saaamo dobrim vijestima...
    Evo ja učim... Popodne na ispit, počela mi ludnica sa ispitima. 
    U tijeku je trudnicka glupost, kad niiista ne mogu zapamtiti sve mi je bitnije od onog što učim 😵😭

Green
    16. Lipanj 2020. 14:20

Girl1234

Cure, zna li netko o cemu bi se moglo ovdje raditi? Na uzvu se dosad vidjela samo GV, bez ZV i ploda. Nakon tri dana sam opet osla na uzv, i dalje se vidi samo GV, ali s necim cudnim: na rubu GV se stvori kao tockica koja se rasteze do drugog dijela GV u obliku neke linije i na taj način stvara "pregradu". Gin kaze da ne izgleda ni kao ZV ni kao plod… Imate li kakvo iskustvo i/ili ideju?

Koliko si tjedana trudna? Meni se danas vidjela samo GV I ZV a po ovulaciji sam tek 5 tjedana..kaze doktor da se nekima i u 7-8 tek cuju otkucaji, ali GV i ZV budu prije ipak..

An1
    16. Lipanj 2020. 14:21

Girl1234

Cure, zna li netko o cemu bi se moglo ovdje raditi? Na uzvu se dosad vidjela samo GV, bez ZV i ploda. Nakon tri dana sam opet osla na uzv, i dalje se vidi samo GV, ali s necim cudnim: na rubu GV se stvori kao tockica koja se rasteze do drugog dijela GV u obliku neke linije i na taj način stvara "pregradu". Gin kaze da ne izgleda ni kao ZV ni kao plod… Imate li kakvo iskustvo i/ili ideju?

Zao mi je jer prolaziš kroz sve to. Treba imat nadu da će na kraju sve biti dobro. Nemam iskustvo s tim, ali možda da pitaš u ljetnim ili jesenskim bebama s obzirom da je tamo vise cura.... dali si vadila ti betu? 

10.06. Nifty uredan 💖

Girl1234
    16. Lipanj 2020. 14:27

Hvala puno... A mislim da mi je ovulacija bila 20.5. Ači zafnja M 15.4.  Mada ciklusi su mi  dugi 32-42 dana...

Girl1234
    16. Lipanj 2020. 14:29

Beta sam vadila proslu srijedu, bila je 12677, a za 48h 13 217.. Mada kazu kad je visoka beta da se uvecava svako 96h,a ne 48

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.