Kiflice jako mi je zao 😪
Ana23 dobro dosla, i ja sam nova 😀 čestitam ti 🥰
Jel bila neka od vas na konbiniranom probiru u Vinogradskoj?? Jos uvjek se netreba naruci, kolko se sjecam??
I ako neko zna do kolko sati mogu doc u Petrovu3 na vadenje krvi za krvnu grupe i to sto treba vec??
Vec sam zaboravila sve od prošle trudnoce, a nije tako daleka bila 🙈
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Saramožeš tražiti da ti prodaju “na dug”, zadržiš račun i imaš 3 radnih dana da ti ginicka pošalje recept i vratiš novce.
Ja tako znam sa utrogestanom isto kada krivo izračunam 😁🤗
Hvala, upravo sam na kraju to napravila. Na dug :)
Hvala svima 💕
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Dobar dan, ja sam nova dali se mogu priključiti?
Trudna sam 12+5, treća trudnoca ❤️
Dobrodošla 💞
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Hvala na podrsci! jako ste mi draga grupica i zao mi je sto ne nastavljam put s vama, ali drago mi je sto sam bila tu do sada. Puno znaci imati podrsku. Danas smo ipak rekli obiteljima i puno mi je lakse. Lijepo je s bliznjima podijeliti i dobro i lose, isplakati se, pa napricati i na kraju i nasmijati i dobro najesti. Sve je lakse uz podrsku i sve ce biti dobro. Saznala sam da su i moje mama, baka i svekrva nesto vrlo slicno prozivjele. Eto, drage moje, neka vam ne bude gorak osjecaj zbog ovakvih nekih situacija, nekima se mora desiti, ali vecini nece, stoga uzivajte u svojim trudnocama i bebicama koje stizu! 🤗 Imam jos jedno pitanje: dr.mi je otvorila bolovanje, morat cu na uklanjsnje trudnoce i oporavljat cu se do kraja mjeseca - znate li trebam li na hzzo otvarati komplikaciije ili to ide onda kao pod bolovanje? Ne bih se htjela zeznuti pa da ostanem bez place.
Lijep pozdrav 😀 evo da se i ja priključim, 1.12.mi je termin mi smo 15+4 😊 druga trudnoća i to skroz drukčija od prve, u samom startu hematom i krvarenje zabrana rada i mirovanje čim više, hematom se povukao hvala Bogu bebica dobro napreduje ali s vremena na vrijeme kada malo duže sjedim ili stojim tj.krećem se dobijem bolove u donjem dijelu trbuha, zašto dolazi do istih nezz se jer je sve ok s bebom i samim tijekom trudnoće, to mi ponekad doista teško pada što nemogu normalno da funkcioniram i provodim vrijeme sa svojom 4 godišnjom kćerkom,da šetamo koliko nam srce želi idemo u park i sl.stvari,dijete traži svoje suprug radi a u blizini nemamo nikoga od obitelji ili rodbine ko bi mogao da uskoči pa baš nekad budem u bedu 😔 eto to je to ukratko od mene da znate moju priču..Ima li koja od vas da se bori s istim ili sličnim problemom?!
Dobar dan, ja sam nova dali se mogu priključiti?
Trudna sam 12+5, treća trudnoca ❤️
Hello, naravno.. ovdje su svi dobro dosli 😃
Cestitam ti🍓
Kiflicejako mi je zao 😪
Ana23 dobro dosla, i ja sam nova 😀 čestitam ti 🥰
Jel bila neka od vas na konbiniranom probiru u Vinogradskoj?? Jos uvjek se netreba naruci, kolko se sjecam??
I ako neko zna do kolko sati mogu doc u Petrovu3 na vadenje krvi za krvnu grupe i to sto treba vec??
Vec sam zaboravila sve od prošle trudnoce, a nije tako daleka bila 🙈
Koliko ti djecak ima god
Hvala na podrsci!jako ste mi draga grupica i zao mi je sto ne nastavljam put s vama, ali drago mi je sto sam bila tu do sada. Puno znaci imati podrsku. Danas smo ipak rekli obiteljima i puno mi je lakse. Lijepo je s bliznjima podijeliti i dobro i lose, isplakati se, pa napricati i na kraju i nasmijati i dobro najesti. Sve je lakse uz podrsku i sve ce biti dobro. Saznala sam da su i moje mama, baka i svekrva nesto vrlo slicno prozivjele. Eto, drage moje, neka vam ne bude gorak osjecaj zbog ovakvih nekih situacija, nekima se mora desiti, ali vecini nece, stoga uzivajte u svojim trudnocama i bebicama koje stizu! 🤗 Imam jos jedno pitanje: dr.mi je otvorila bolovanje, morat cu na uklanjsnje trudnoce i oporavljat cu se do kraja mjeseca - znate li trebam li na hzzo otvarati komplikaciije ili to ide onda kao pod bolovanje? Ne bih se htjela zeznuti pa da ostanem bez place.
Ja iskreno ne znam ni jednu osobu koja nije prosla spontani, stravicno al istinito🙃
Dok ti se to ne desi, i dok ne pocnes se raspitivati i pricati o tome nisi ni svjestan koliko je ucestalo..
Lijep pozdrav 😀 evo da se i ja priključim, 1.12.mi je termin mi smo 15+4 😊 druga trudnoća i to skroz drukčija od prve, u samom startu hematom i krvarenje zabrana rada i mirovanje čim više, hematom se povukao hvala Bogu bebica dobro napreduje ali s vremena na vrijeme kada malo duže sjedim ili stojim tj.krećem se dobijem bolove u donjem dijelu trbuha, zašto dolazi do istih nezz se jer je sve ok s bebom i samim tijekom trudnoće, to mi ponekad doista teško pada što nemogu normalno da funkcioniram i provodim vrijeme sa svojom 4 godišnjom kćerkom,da šetamo koliko nam srce želi idemo u park i sl.stvari,dijete traži svoje suprug radi a u blizini nemamo nikoga od obitelji ili rodbine ko bi mogao da uskoči pa baš nekad budem u bedu 😔 eto to je to ukratko od mene da znate moju priču..Ima li koja od vas da se bori s istim ili sličnim problemom?!
Za pocetak dobro dosla💗💗💗
Sad, nezz.. ja nemam dijete kojem trebam posvecivati paznju, ali znam da ne mogu dugo stajati, hodati ili nesto raditi jer me stalno nesto bolucka i imam neki cudan feeling
Znam da ima bas puno cura koje su aktivne i osjecaju se dobro, ali eto ja vise ni sama ne znam jel to meni psihicki il fizicki
Drage moje, bila sam na pregledu danas i nazalost nemam dobre vijesti. Blighted ovum.Nije se razvio plod u gestacijskom mjehuricu, sad nema vise ni zumanjcane vrecice i gestacijski mjehuric je poceo dobivati nepravilan oblik… Nekako sam i osjecala da nije bas sve kako treba, nisu mi bile ni napete grudi, ni trbuh, nisam se osjecala trudnom u zadnje vrijeme. Bojala sam se ovoga, molila Boga da to ne bude, ali sam se psihicki pripremila za oba scenarija, i dobar i los. Ako je tako moralo biti, bolje sada nego kasnije… Isplakala sam se, doktorica i sestra su bile divne, sestra zaplakala malo samnom… Muz se drzi junacki, nikome drugome nismo rekli. Sad mi dodje da ipak kazem mami. Tuzna sam jako, ali znam da se to cesto dogadja i da mozemo pokusati opet vec za par mjeseci. Moram sljedeci tjedan na dovrsenje patoloske trudnoce tabletama.
Kiflice, jao mi je zao to cuti. Upravo tako, bolje sada ako je tako moralo biti. Sto stari ljudi kazu svako zlo za neko dobo, koje mozda trenutno ne vidis, ali ce se pokazati..
Puno srece sa oporavkomi, drzi se 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji