Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara2021
    12. Lipanj 2020. 15:14

Kiflice jako mi je žao, glavu gore i u nove pobjede po svoj novi plusic. Nemoj se brinuti, bit ce sve kako treba biti ♥️ zagrljaj saljem!

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    12. Lipanj 2020. 15:15

lidija0207

Pozdrav svima, mi smo danas 10+2, i novi smo ovdje. Valjda sam vecinu tema na iscjedak u trudnoci pregledala jer me non stop muci a i od straha od prethodnog missed ab na sve skacem, a i citajuci vas vidim da ovdje ima puno mama sa svakakvim iskustvima pa se odlucila i ja pridruziti.

Pozdrav i dobrodošla :)
    Iscjedak je nekako koliko sam skuzila najnormalnija stvar heh, da li si dobila terapiju?

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    12. Lipanj 2020. 15:18

Cure trebam pomoc.
    Bila sam uvjerena da imam još duphastonea u kutiji i sad skuzim da imam samo za jos sad i veceras. Pijem 3x2 pa se jako brzo trose i zato sam valjda nekako smetnula to s uma.
    Ginicka mi je radila ujutro i nema je sad do pon popodne. Druge smjene nema.
    Da li mogu privatno zvati da mi pripisu ili sto da radim?
    Mozda neka od vas ima viska a da ne koristi vise ili da vam vratim ako ste iz zg? Ajme ocajna sam ne znam sta da radim?

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Shine
    12. Lipanj 2020. 15:30

Sara2021

Cure trebam pomoc.
    Bila sam uvjerena da imam još duphastonea u kutiji i sad skuzim da imam samo za jos sad i veceras. Pijem 3x2 pa se jako brzo trose i zato sam valjda nekako smetnula to s uma.
    Mozda neka od vas ima viska a da ne koristi vise ili da vam vratim ako ste iz zg? Ajme ocajna sam ne znam sta da radim?

Ako imas neki nalaz u kojem ti pise ta terapija zamoli u ljekarnu da ti prodaju jednu kutiju, u mojoj ljekarni to rade bez problema u takvim situacijama ❤️

An1
    12. Lipanj 2020. 15:55

Shine

Sara2021

Cure trebam pomoc.

Ako imas neki nalaz u kojem ti pise ta terapija zamoli u ljekarnu da ti prodaju jednu kutiju, u mojoj ljekarni to rade bez problema u takvim situacijama ❤️

Probaj tako! Ili moli na “dug” , reci da ce ti gin prepisat u pon recept. Ili mozes na hitnu da ti ginekolog neki prepise, naravno moze i privatnik no u oba slucaja placas ... kutija od 20 (da te okomoda do pon) ti je 60 kn ... 
    ja bi ti rado dala mojih ali sam ti jako daleko

10.06. Nifty uredan 💖

Sara2021
    12. Lipanj 2020. 16:02

Znaci dati ce mi? Idem ih zvati onda prvo, ljubim vas ♥️♥️

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

An1
    12. Lipanj 2020. 16:04

Sara2021

Znaci dati ce mi? Idem ih zvati onda prvo, ljubim vas ♥️♥️

Ako su normalne hoce! Ako ne daju pokusaj s hitnom ili privatnikom! Sretno 🤗

10.06. Nifty uredan 💖

JECIKA
    12. Lipanj 2020. 16:47

Sara ja sam iz neznanja sve isla i kupovala u pocetku  privatno kutije utrogestana koja je 8 evra dok mi dr nije rekla da mi je svaki put propisivala na knjizicu a ja nisam skontala da je na recept.. Sigurna sam da moze i duphaston da ae kupi makar kutija.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Nova19
    12. Lipanj 2020. 17:25

Sara možeš tražiti da ti prodaju “na dug”, zadržiš račun i imaš 3 radnih dana da ti ginicka pošalje recept i vratiš novce.
    Ja tako znam sa utrogestanom isto kada krivo izračunam 😁🤗

• ana23
    12. Lipanj 2020. 18:21

Dobar dan, ja sam nova dali se mogu priključiti?
    Trudna sam 12+5, treća trudnoca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.