Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Lipanj 2020. 18:07

Zenice, kako i kojim tempom raste stomak? Ne mogu bas naci na internetu, meni se nekako cini kao da sad vec neko vrijeme stoji, a fino mi je narastao za 4 mjeseca...

Pipin
    14. Lipanj 2020. 18:13

Studentice - to je normalno, tako je i meni bilo! Ne brini :)

student13ica
    14. Lipanj 2020. 19:22

Pipin hvala 😁. Imaš li ih još?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

BlueMoon
    14. Lipanj 2020. 21:24

Nada88

Zenice, kako i kojim tempom raste stomak? Ne mogu bas naci na internetu, meni se nekako cini kao da sad vec neko vrijeme stoji, a fino mi je narastao za 4 mjeseca…

Meni se isto cini da mi zadnjih cca 20 dana stoji trbuscic, onako koda sam se najela, nedovoljno da drugi primjete, a ja ga vidim. Koliko si kg dobila?

14. Lipanj 2020. 22:13

BlueMoon

Nada88

Zenice, kako i kojim tempom raste stomak? Ne mogu bas naci na internetu, meni se nekako cini kao da sad vec neko vrijeme stoji, a fino mi je narastao za 4 mjeseca…

Meni se isto cini da mi zadnjih cca 20 dana stoji trbuscic, onako koda sam se najela, nedovoljno da drugi primjete, a ja ga vidim. Koliko si kg dobila?

Inace sam onako mrsavica 4 kg sam dobila bas danas sam se vagala, i od toga 3 i po prva dva mjeseca dok je korona trajala, evo sad vec neko vrijeme stojim i s kilama i sa stomakom ..bas danas nekako razmisljam kako to inace ide, mozda mi samo umisljamo da stomak stoji 😂

NervoznaFani123
    15. Lipanj 2020. 00:19

Bok cure ! 
    Skroz sam nova na forumu i bas me veseli da ima ova tema. 
    Mi smo rekli svojima doma za trudnoću, trebutno sam 8+6
    TSH mi je 4,26 i dobila sam Eutiroks pa me to malo brine .... 
    od simptoma stalno mi se spava i imam grčeve u nogama grozne. 
    Čestitam svim curama i jedva cekam da sve primimo svoja cuda u narucje 
    Kiflica zao mi je :( 

Pipin
    15. Lipanj 2020. 07:22

Studentice - pa evo meni su prije 2 tjedna nestale mucnine, jave se tu i tamo. Nestalo gadenje prema hrani i onaj najgori umor (i dalje sam umorna ali ne onako nesnosno). Zapravo jedino sto mi je ostalo od simptoma su osjetljive grudi, a i to ponekad jesu ponekad nisu. Mislim da su ti simptomi jako individualni, netko ih nema uopce, netko sve - probaj se ne zamarati previse s njima :)

Petrica34
    15. Lipanj 2020. 08:15

ruza92

Hej…dali je netko od vas ima problema sa bartholijevom žlijezdom? Evo očajna sam čini mi se da mi se vec po treci put upalila. Prošlo ljeto mi se upalila i isla sam da mi to kirurški odstrane. Za sada nije veliko ali tako mi je i prošle godine počelo. A tu bol koju sam prolazila ne mogu opisati 😔😔😔

Hej Ruža...
    Ja sam imala dva užasno bolna iskustva sa njom... strašno nešto.
    Prvi put kad mi se upalila mi je očistila moja ginekologica ali je to očito napravila malo prerano jer nije sazrijela skroz i imala sam strašnih komplikacija nakon toga... nebi to nikome poželjela.
    A drugi put mi se upalila prošlu zimu.... bolovi su bili nepodnošljivi.. nisam mogla sjediti, ležati, hodati, na wc nisam mogla... užas... jednu noć provela na hitnoj i zamisli oni ti za bol nedaju ništa... dobila sam ketonal u venu a meni je to bilo ko da su mi vodicu pustila... bol nije stajala...tri dana sam išla na hitnu i čekli su da sazrije i svaki me put slali doma....dobila sam neku kremicu za mazanje od koje ona brže sazrije i nakon što sam mazala jedan dan ona se sama otvorila... 45min smo sve iz nje istiskivali i još je nekoliko dana curila sama... hvala Bogu od tada je sve ok... ali navodno kažu da je bol bartolinijeve gora od poroda... užas... žao mi je jako što to prolaziš jer točno znam kako ti je :(((

An1
    15. Lipanj 2020. 09:00

Nada88

BlueMoon

Nada88

Inace sam onako mrsavica 4 kg sam dobila bas danas sam se vagala, i od toga 3 i po prva dva mjeseca dok je korona trajala, evo sad vec neko vrijeme stojim i s kilama i sa stomakom ..bas danas nekako razmisljam kako to inace ide, mozda mi samo umisljamo da stomak stoji 😂

Trbuščići su drugačiji kod svakoga, sve do 17 tt ne treba  se puno obazirat na njih jer vise nastaju zbog hormona i nadutosti nego zbog bebe. I na njih utječe mnogo drugih stvari - grada žene (pogotovo visina), položaj posteljice.... tek tako u 17-18 tt zbog povećanja plodne vode trbuščić iskoči i to je onda prava stvar 🤗 jedva čekam 🤰🏽

10.06. Nifty uredan 💖

BlueMoon
    15. Lipanj 2020. 09:09

An1

Nada88

Nada88

Trbuščići su drugačiji kod svakoga, sve do 17 tt ne treba se puno obazirat na njih jer vise nastaju zbog hormona i nadutosti nego zbog bebe. I na njih utječe mnogo drugih stvari - grada žene (pogotovo visina), položaj posteljice…. tek tako u 17-18 tt zbog povećanja plodne vode trbuščić iskoči i to je onda prava stvar 🤗 jedva čekam 🤰🏽

Onda nam je sigurno zbog tog cudan osjecaj :) jedva cekam da bas onako iskoci :) mene je bunilo sto na kilazi nisam bas dobila a trbuscic je tu, a rano je da bude,a nisam se udebljala.. dakle to je onda nadutost

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.