Evo da se i ja javim… Bila sam na pregledu, gestacijska je vrecica tu, ali ploda jos nema… Najvjerojatnije sam kratko trudna pa zbog toga, ali beta ne raste dobro. U srijedu je bila 12674, a u petak 13217. Za tjedan dana opet imam UZV i vađenje bete, ali ginekologica se ne nada najboljem
Girl koja si nedelja? Ne mora nista da znaci jer se beta NEpravilno povecava nakon vrijednosti 6000 (cini mi se). Da li je zumancana kesa registrovana?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Lijep pozdrav 😀 evo da se i ja priključim, 1.12.mi je termin mi smo 15+4 😊 druga trudnoća i to skroz drukčija od prve, u samom startu hematom i krvarenje zabrana rada i mirovanje čim više, hematom se povukao hvala Bogu bebica dobro napreduje ali s vremena na vrijeme kada malo duže sjedim ili stojim tj.krećem se dobijem bolove u donjem dijelu trbuha, zašto dolazi do istih nezz se jer je sve ok s bebom i samim tijekom trudnoće, to mi ponekad doista teško pada što nemogu normalno da funkcioniram i provodim vrijeme sa svojom 4 godišnjom kćerkom,da šetamo koliko nam srce želi idemo u park i sl.stvari,dijete traži svoje suprug radi a u blizini nemamo nikoga od obitelji ili rodbine ko bi mogao da uskoči pa baš nekad budem u bedu 😔 eto to je to ukratko od mene da znate moju priču..Ima li koja od vas da se bori s istim ili sličnim problemom?!
Mene ne boli donji dio trbuha nego prepozna i stidna kost, zna me toliko bolit da ne mogu.
Lijep pozdrav 😀 evo da se i ja priključim, 1.12.mi je termin mi smo 15+4 😊 druga trudnoća i to skroz drukčija od prve, u samom startu hematom i krvarenje zabrana rada i mirovanje čim više, hematom se povukao hvala Bogu bebica dobro napreduje ali s vremena na vrijeme kada malo duže sjedim ili stojim tj.krećem se dobijem bolove u donjem dijelu trbuha, zašto dolazi do istih nezz se jer je sve ok s bebom i samim tijekom trudnoće, to mi ponekad doista teško pada što nemogu normalno da funkcioniram i provodim vrijeme sa svojom 4 godišnjom kćerkom,da šetamo koliko nam srce želi idemo u park i sl.stvari,dijete traži svoje suprug radi a u blizini nemamo nikoga od obitelji ili rodbine ko bi mogao da uskoči pa baš nekad budem u bedu 😔 eto to je to ukratko od mene da znate moju priču..Ima li koja od vas da se bori s istim ili sličnim problemom?!
Hej, dobrodošla :)
A krvarenje ti je isto sada prošlo tj bilo je vezano isključivo za hematom?
Nemam dijete pa ti ne mogu nista drugo savjetovati osim da probas kćerkici objasniti nekako da se sad moras vise odmarati jer da joj dolazi seka ili braco. Nije ni bitno hoce li skroz shvatiti, ali ti moras mirovati i nekoj sad žaliti zbog ostalog. Imati ćete kasnije vremena igrati se u troje 🥰
Bit će sve ok, i totalno te razumijem oko ovoga da ste sami, u istoj sam situaciji i samo mogu iskomentirati da oni koji imaju nekoga u istom gradu, roditelje ili svekrvu barem, njima je puno lakse :)
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Hej...dali je netko od vas ima problema sa bartholijevom žlijezdom? Evo očajna sam čini mi se da mi se vec po treci put upalila. Prošlo ljeto mi se upalila i isla sam da mi to kirurški odstrane. Za sada nije veliko ali tako mi je i prošle godine počelo. A tu bol koju sam prolazila ne mogu opisati 😔😔😔
Jutro curke, ja samo da vas pozdravim iz Beca 🥰 juce sam dosla za vikend i posto je bio prelijep dan setala sam lagano i obilazila a aplikacija kaze 15km 😀😀😀 iako sam kasno zaspala jutros kao navijena u 8 ustala kad se i inace budim. Hvala Bogu super se osjecam, danas jos malo setnje i nazad kuci. U srijedu imam pregled, kad cu biti 8+6, totalno sam se opustila i vjerujem da je sve ok, naravno javim vam stanje 😉 pozdrav i ugodan vikend svima
Jutro cure, mene malo muče ove "mučnine", jedan dan mi je muka, drugi dan sve ok, treći dan mi se spava cijeli dan, pa sam onda gladna gdje me hvata slabina od gladi. Baš mi to sve čudno, ali nadam se da je to ok. Jel i vama tako?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Girl držim fige da ipak bude sve u redu 😊❤
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Jutro cure, mene malo muče ove "mučnine", jedan dan mi je muka, drugi dan sve ok, treći dan mi se spava cijeli dan, pa sam onda gladna gdje me hvata slabina od gladi. Baš mi to sve čudno, ali nadam se da je to ok. Jel i vama tako?
Mene su mucnine bas zaobisle.. Ali glad me probudi i redovno sam gladna
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Hvala vam, cure.. Vidjet cemo. Zasad nema zumancane, ginek kaze da je rana trudnoća, možda 4-5 tjedana
Ja se i dalje nadam najboljem.... ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji