Flower dobrodosla!!! krvarenje nije prijatno a ocigledno je cesce i bezopasno u trudnoci. Svakako treba provjeriti. Ja i dalje uzimam utrice po 3 na dan. To je svakako dovoljno i uzimaj oralno jer sam cula da se ne preporucuje zbog infekcija u toku krvarenja uzimati vaginalno. Predlazem ti mirovanje kuci svakako. Drugo ne mozes nista dok ne podjes kod dr. Bice sve ok
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sad tek kapiram da sam TRI puta u par recenica napisala SVAKAKO ne pitam se s tijelom i glavom
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Pozdrav curke, čitam vas cijelo vrijeme al više sam bila aktivna na FB u zadnje vrijeme. Evo da vam javim da nama stiže curka 💜🍀 ja moram do sljedeceg pregleda strogo mirovat, dijagnoza: porcija je skraćena na 3/4 članka, c kanal uloživ za vršak prsta.
Ostalo sve je super, curka raste ko gljiva, ima 280g i po uzv je 19+1 🙃
Novim curkama želim uredne trudnoće i samo ostanite pozitivne i vesele :) 😘
Hvala curke na rijecima utjehe. Znala sam i sama da je jedino rjesenje mirovanje, ali eto..trebas to jos cuti i od nekog drugog. Sad mi se cini da se smirilo, nadam se da ce tako i ostat
Dobrodošle nove cure i čestitam! Flower možeš li na hitnu možda otići ako ne možeš doktora dobiti?
Pozdrav curke, nova sam na forumu.
Eto pojavio se plusic na testu, 9.6. Bila kod ginekologa koji me je blago receno prepao. Citiram "ili je rana trudnoca ili nesto nije u redu". Na UZV se vidi da sam trudna al se ne vidi jos plod.
Zadnja menstruacija je bila 28.4. Narucena sam 6.7 nadam se sa cd biti u redu.
Zanima me jel normalna bol kao menstrualna u donjem dijelu trbuha?
Inace prva mi je trudnoca pa se uzasno bojim i brinem.
Dobro jutro 😀
Malo sam vas citala prije nego sam se uključila, kolko sam stigla.. Procitala sam da su vec neke od vas saznale spol i da je curica pa čestitam na malim princezama 🥰 ja bi isto voljela sad curicu, posto vec imam malog decka 😊 al prije svega da bude zivo i zdravo 😀
Lucadebeljuca meni u prvoj trudnoci se ista bol javljala u pocetku kao da cu dobit, al kako je meni reko moj doktor da to nije ništa zabrinjavajuce. Sad trenutno nemam tu bol, ali javlja mi se onako kao da me presjece (ubode) nešto kod jajnika.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Dobro jutro 😀
Malo sam vas citala prije nego sam se uključila, kolko sam stigla.. Procitala sam da su vec neke od vas saznale spol i da je curica pa čestitam na malim princezama 🥰 ja bi isto voljela sad curicu, posto vec imam malog decka 😊 al prije svega da bude zivo i zdravo 😀
Lucadebeljuca meni u prvoj trudnoci se ista bol javljala u pocetku kao da cu dobit, al kako je meni reko moj doktor da to nije ništa zabrinjavajuce. Sad trenutno nemam tu bol, ali javlja mi se onako kao da me presjece (ubode) nešto kod jajnika.
U principu prepao me s izjavom, nije uopce bio susretljiv, izgovorio je 2 recenice i to je to.
Nadam se da će biti oke
Luca - vjerojatno je još jako rano jer ti je ovulacija bila kasno, ne brini! Kad ti je sljedeći pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji