Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An1
    15. Lipanj 2020. 09:17

BlueMoon

An1

Nada88

Nada88

Zenice, kako i kojim tempom raste stomak? Ne mogu bas naci na internetu, meni se nekako cini kao da sad vec neko vrijeme stoji, a fino mi je narastao za 4 mjeseca…

Meni se isto cini da mi zadnjih cca 20 dana stoji trbuscic, onako koda sam se najela, nedovoljno da drugi primjete, a ja ga vidim. Koliko si kg dobila?

Inace sam onako mrsavica 4 kg sam dobila bas danas sam se vagala, i od toga 3 i po prva dva mjeseca dok je korona trajala, evo sad vec neko vrijeme stojim i s kilama i sa stomakom ..bas danas nekako razmisljam kako to inace ide, mozda mi samo umisljamo da stomak stoji 😂

Trbuščići su drugačiji kod svakoga, sve do 17 tt ne treba se puno obazirat na njih jer vise nastaju zbog hormona i nadutosti nego zbog bebe. I na njih utječe mnogo drugih stvari - grada žene (pogotovo visina), položaj posteljice…. tek tako u 17-18 tt zbog povećanja plodne vode trbuščić iskoči i to je onda prava stvar 🤗 jedva čekam 🤰🏽

Onda nam je sigurno zbog tog cudan osjecaj :) jedva cekam da bas onako iskoci :) mene je bunilo sto na kilazi nisam bas dobila a trbuscic je tu, a rano je da bude,a nisam se udebljala.. dakle to je onda nadutost

Nije samo nadutost 😹 povećala se i maternica pa i ona malo iskače, ali bas pravi trbuščić kreće od 17-18 tt, zbog ovog do sada se ne smijemo zabrinjavat dali je veći ili manji 😁 evo i meni je narastao malo pa me zezaju da se to cure vole odmah pokazat 💖 

10.06. Nifty uredan 💖

Nova19
    15. Lipanj 2020. 09:54

Ja se jutros vagala, možda dobila kilu u ova 3 mjeseca... ali trbuh sve teže skrivam 😌 iako je rano, baš se vidi da je trudnički jer bude napet, što od hormona, a kada se najedem da ne pričam.. sutra imam ponovo pregled pa nifty 💪🏻

JECIKA
    15. Lipanj 2020. 10:28

Nado kada radis Nifty? Ni meni se stomak i dalje ne vidi u smislu da svima moram reci da sam trudna inace se ne vidi.. Moze se posumnjati kad obucem nesto ultra usko a to inace ne nosim.. Tako da mislim da je jos rano za pravi pravcati trbuscic

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

LeLa2807
    15. Lipanj 2020. 10:34

Jutro cure, kako ste?
    Mi odbrojavamo sitno do pregleda u petak, ajme jedva čekam. dragi isto smije ići sa mnom pa je jako uzbuđen i sretan. Kod mene sve isto. Nema promjena nekih.
    Kiflice jako mi je žao, ne postoje riječi kojima bi se ublažila tvoja bol. Od srca ti želim što prije urednu i školsku trudnoću.
    Lilo, kako si mi :)
    Meni se trbuh već dugovidi, inače mi je ravan i ja ga sad naravno primjećujem, kad se najedem do bude ogromno.  Al dečko mi je tek neki dan rekao da je primjetio trbuh, aj ga znaj. Za kile ne znam, nadam se da se neću neugodno iznenadit u petak na vaganju. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    15. Lipanj 2020. 10:43

haha curke se odma pokazuju  
    znaci jos nam je malo cekanja dok iskoci pravi trbuscic :) jel osjetite ista, mrdanje bebe? 
    sretno svima na pregledima i niftiyu :) Nova javi kako je proslo

BlueMoon
    15. Lipanj 2020. 10:44

Kiflice :( nemam rijeci... izdrzi 
    Lela ovaj tjedan je nas, jedva cekam pregled. Bas super da moze s tobom, mislim da cu ja svoj pregled snimati, pa nek kaze da sam luda, bas me briga 

flower93
    15. Lipanj 2020. 10:58

Evo da se i ja javim. Sluzbeno sam 3u1 hehe 😍 imamo 2 GV i ZV, naziru se embriji. Danas sam 4+5, pa kaze doktor da je to odlicno. Kontrola za 4 tjedni kad budu vec i ❤️❤️ kucala. Jedva cekam

BlueMoon
    15. Lipanj 2020. 11:08

flower93

Evo da se i ja javim. Sluzbeno sam 3u1 hehe 😍 imamo 2 GV i ZV, naziru se embriji. Danas sam 4+5, pa kaze doktor da je to odlicno. Kontrola za 4 tjedni kad budu vec i ❤️❤️ kucala. Jedva cekam

divnoooo! cestitam 

• Lullee
    15. Lipanj 2020. 11:13

Ju flower93

Divnooo❤️❤️❤️

LeLa2807
    15. Lipanj 2020. 11:14

BlueMoon, daaa naš tjedan i nek bude tjedan divnih vijesti! Snimat ću ja za bake i dideee :D haha. 
    Ajme Floower naježila sam se!! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.