Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eyia
    12. Lipanj 2020. 09:59

Nova19

Eyiamene u prvoj trudnoći nije ništa boljelo i sve je bilo školski 👌 samo opušteno…
    Noćas sam imala par grčeva i sada sam malo u strahu jel sve u redu… jučer doputovali na more pa priprema stana za sezonu pa mislim da mi je tijelo malo teže podnijelo…
    U utorak mi je pregled pa mi nema druge nego da čekam i da se nadam najboljem…
    Jel imala još koja od vas grčeve kao menstrualne oko 12tt? Nisu dugo trajali ali bili su nezgodni… ne baš jaki, ali dovoljno da ih dobro osjetim…
    želim svima divan dan 🥰

Ma samo neka je i meni onda tako...imam osjećaj da puno više njih piše da ih boli, pa ja automatski mislim da i meni mora biti tako, ali lakše mi je kad znam da je još nekom trudnoća bila otpočetka bez tih boluckanja i bolova..
    A isto tako šaljem pozitivne vibre da su tvoji grčevi isto skroz ok 😊

12. Lipanj 2020. 10:53

Nova19

Eyiamene u prvoj trudnoći nije ništa boljelo i sve je bilo školski 👌 samo opušteno…
    Noćas sam imala par grčeva i sada sam malo u strahu jel sve u redu… jučer doputovali na more pa priprema stana za sezonu pa mislim da mi je tijelo malo teže podnijelo…
    U utorak mi je pregled pa mi nema druge nego da čekam i da se nadam najboljem…
    Jel imala još koja od vas grčeve kao menstrualne oko 12tt? Nisu dugo trajali ali bili su nezgodni… ne baš jaki, ali dovoljno da ih dobro osjetim…
    želim svima divan dan 🥰

Ja sam imala bas oko 12 tjedna neke cudne bolove, al bilo je sve ok...puno cura je pisalo o tome, ne brini!

Kiflica
    12. Lipanj 2020. 12:36

Drage moje, bila sam na pregledu danas i nazalost nemam dobre vijesti. Blighted ovum. Nije se razvio plod u gestacijskom mjehuricu, sad nema vise ni zumanjcane vrecice i gestacijski mjehuric je poceo dobivati nepravilan oblik... Nekako sam i osjecala da nije bas sve kako treba, nisu mi bile ni napete grudi, ni trbuh, nisam se osjecala trudnom u zadnje vrijeme. Bojala sam se ovoga, molila Boga da to ne bude, ali sam se psihicki pripremila za oba scenarija, i dobar i los. Ako je tako moralo biti, bolje sada nego kasnije... Isplakala sam se, doktorica i sestra su bile divne, sestra zaplakala malo samnom... Muz se drzi junacki, nikome drugome nismo rekli. Sad mi dodje da ipak kazem mami. Tuzna sam jako, ali znam da se to cesto dogadja i da mozemo pokusati opet vec za par mjeseci.  Moram sljedeci tjedan na dovrsenje patoloske trudnoce tabletama. 

Eyia
    12. Lipanj 2020. 12:43

Kiflica

Drage moje, bila sam na pregledu danas i nazalost nemam dobre vijesti. Blighted ovum. Nije se razvio plod u gestacijskom mjehuricu, sad nema vise ni zumanjcane vrecice i gestacijski mjehuric je poceo dobivati nepravilan oblik… Nekako sam i osjecala da nije bas sve kako treba, nisu mi bile ni napete grudi, ni trbuh, nisam se osjecala trudnom u zadnje vrijeme. Bojala sam se ovoga, molila Boga da to ne bude, ali sam se psihicki pripremila za oba scenarija, i dobar i los. Ako je tako moralo biti, bolje sada nego kasnije… Isplakala sam se, doktorica i sestra su bile divne, sestra zaplakala malo samnom… Muz se drzi junacki, nikome drugome nismo rekli. Sad mi dodje da ipak kazem mami. Tuzna sam jako, ali znam da se to cesto dogadja i da mozemo pokusati opet vec za par mjeseci. Moram sljedeci tjedan na dovrsenje patoloske trudnoce tabletama.

Silno mi je žao 😔 ali ne daj se, mogu misliti koliko je to što sad prolaziš teško. Želim ti zdravlja i da kad idući put ugledaš plus, za devet mjeseci bebu budeš držala u rukama. ❣

JECIKA
    12. Lipanj 2020. 12:47

Kiflica

Drage moje, bila sam na pregledu danas i nazalost nemam dobre vijesti. Blighted ovum. Nije se razvio plod u gestacijskom mjehuricu, sad nema vise ni zumanjcane vrecice i gestacijski mjehuric je poceo dobivati nepravilan oblik… Nekako sam i osjecala da nije bas sve kako treba, nisu mi bile ni napete grudi, ni trbuh, nisam se osjecala trudnom u zadnje vrijeme. Bojala sam se ovoga, molila Boga da to ne bude, ali sam se psihicki pripremila za oba scenarija, i dobar i los. Ako je tako moralo biti, bolje sada nego kasnije… Isplakala sam se, doktorica i sestra su bile divne, sestra zaplakala malo samnom… Muz se drzi junacki, nikome drugome nismo rekli. Sad mi dodje da ipak kazem mami. Tuzna sam jako, ali znam da se to cesto dogadja i da mozemo pokusati opet vec za par mjeseci. Moram sljedeci tjedan na dovrsenje patoloske trudnoce tabletama.

Kiflice bas mi je zao! nazalist ima dosta primjera tog blight ovuma i miss ab.. Ali sve je to trnovit put ka slatkoj bebici koja ce sigurno doci brzo. Zato se opusti i nemoj se nervirati. Obicno iduca trudnoca bude uspjesna.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Tea22
    12. Lipanj 2020. 12:51

Kiflica

Jako mi je zao, nema rijeci s kojom bi te mogla utjesiti
    Drzi se, od srca se nadam da ce ti sljedeca trudnoca bit skolska❤

Nova19
    12. Lipanj 2020. 12:57

Kiflica jako mi je žao da prolaziš kroz ovo tužno razdoblje... reci mami, bit će ti lakše podijeliti teret sa nekim bliskim.
    Neka sve brzo bide iza vas i da uskoro ponovo ugledaš svoj pravi plusić 💕

student13ica
    12. Lipanj 2020. 13:06

Kiflica jako mi je žao, znam kako ti je. 😔  
    barem znaš da možeš lako ostati trudna, tako da će te brzo ugledati svoj drugi plusić ❤😊 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

An1
    12. Lipanj 2020. 14:28

Kiflice zao mi je jer je tako na kraju ispalo. Svi smo se nadali s tobom da će biti dobro! 
    Šaljem ti puno zagrljaja! 

10.06. Nifty uredan 💖

• lidija0207
    12. Lipanj 2020. 14:37

Pozdrav svima, mi smo danas 10+2, i novi smo ovdje. Valjda sam vecinu tema na iscjedak u trudnoci pregledala jer me non stop muci a i od straha od prethodnog missed ab na sve skacem, a i citajuci vas vidim da ovdje ima puno mama sa svakakvim iskustvima pa se odlucila i ja pridruziti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.