Djevojke, koje tablete vi u trudnoci pijete za glavobolju? Od jucer podneva ne mogu smirit glavobolju plus krenule su mucnine -. -
Djevojke, koje tablete vi u trudnoci pijete za glavobolju? Od jucer podneva ne mogu smirit glavobolju plus krenule su mucnine -. -
Paracetamol smijes i ibuprofen do 3.tromjesjecja😊Probaj povecati unos vode i ako mozes odmaraj maksimalno.
Kiflicejako mi je zao 😪
Ana23 dobro dosla, i ja sam nova 😀 čestitam ti 🥰
Jel bila neka od vas na konbiniranom probiru u Vinogradskoj?? Jos uvjek se netreba naruci, kolko se sjecam??
I ako neko zna do kolko sati mogu doc u Petrovu3 na vadenje krvi za krvnu grupe i to sto treba vec??
Vec sam zaboravila sve od prošle trudnoce, a nije tako daleka bila 🙈
Koliko ti djecak ima god
Napunit ce godinu 22.7 😊
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Kiflice od srca mi je žao. Mislim da si super stava. Daj si malo vremena da se oporaviš i u nove pobjede, samo hrabro! Navijam za vas!
Kiflice meni doktorica opce prakse nije htjela dati za spontani bolovanje, nego mi je ginekologica dala i to su ti te komplikacije u trudnoci kao. Ginekologica ti ne moze nista drugo dati nego te komplikacije.
Ja sam bila samo 4 dana na komplikacijama isto nakon tablete, pa nisam puno osjetila na placi.
Flower jel ti bolje? Nema vise krvarenja?
Flower jel ti bolje? Nema vise krvarenja?
Draga, hvala kaj mislis na mene. Da, od jucer je stalo i krenule mucnine i glavobolja 😎
Evo da se i ja javim... Bila sam na pregledu, gestacijska je vrecica tu, ali ploda jos nema... Najvjerojatnije sam kratko trudna pa zbog toga, ali beta ne raste dobro. U srijedu je bila 12674, a u petak 13217. Za tjedan dana opet imam UZV i vađenje bete, ali ginekologica se ne nada najboljem
Sortiraj odgovore
Najstariji