Luca - vjerojatno je još jako rano jer ti je ovulacija bila kasno, ne brini! Kad ti je sljedeći pregled?
6.7, do tad moram izvadit krv 😊
Ej cure, ne pišem baš, više jer sam možda sad malo i u strahu zbog svega što su i cure prije prošle pa onda se isključim. Ja ću sutra biti 8tt, i jedino jedino što me brine da ja baš nikakvu bol nemam. U ranoj baš skroz ranoj trudnoći je bila menstrualna i još me malo pikao jajnik..međutim zadnjih par dana apsolutno ništa. A svaku nešto pika, bolucka..i onda si ja mislim da nije normalno da mene ništa 😔
Pozdrav curke, nova sam na forumu.
Eto pojavio se plusic na testu, 9.6. Bila kod ginekologa koji me je blago receno prepao. Citiram "ili je rana trudnoca ili nesto nije u redu". Na UZV se vidi da sam trudna al se ne vidi jos plod.
Zadnja menstruacija je bila 28.4. Narucena sam 6.7 nadam se sa cd biti u redu.
Zanima me jel normalna bol kao menstrualna u donjem dijelu trbuha?
Inace prva mi je trudnoca pa se uzasno bojim i brinem.
Dobrodošla!! Na forumu smo imali nekoliko cura u sličnoj situaciji i na kraju je sve bilo dobro, npr redhead, atalanta…. mislim da i naša Kiflica danas ima pregled, a ona je u sličnoj situaciji....
Kiflice sretno!!!
A ja bih tebi Luca možda samo sugerirala da ranije pođeš kod pregled, kod privatnika možda, čini mi se jako dugo da čekaš do 6.7. u neizvjesnosti 🤗
10.06. Nifty uredan 💖
Ej cure, ne pišem baš, više jer sam možda sad malo i u strahu zbog svega što su i cure prije prošle pa onda se isključim. Ja ću sutra biti 8tt, i jedino jedino što me brine da ja baš nikakvu bol nemam. U ranoj baš skroz ranoj trudnoći je bila menstrualna i još me malo pikao jajnik..međutim zadnjih par dana apsolutno ništa. A svaku nešto pika, bolucka..i onda si ja mislim da nije normalno da mene ništa 😔
Ja bi radje da me nis ne boli, nego da se tresem na svaki grc. Cesce su zene koje nista ne boli, samo takve ne pisu na forumu u strahu ko mi koje sve nesto grci i boli 😂
Opusti se, sve je ok. Jesi bila na prvom pregledu?
Dobro jutro 😀
Malo sam vas citala prije nego sam se uključila, kolko sam stigla.. Procitala sam da su vec neke od vas saznale spol i da je curica pa čestitam na malim princezama 🥰 ja bi isto voljela sad curicu, posto vec imam malog decka 😊 al prije svega da bude zivo i zdravo 😀
Lucadebeljuca meni u prvoj trudnoci se ista bol javljala u pocetku kao da cu dobit, al kako je meni reko moj doktor da to nije ništa zabrinjavajuce. Sad trenutno nemam tu bol, ali javlja mi se onako kao da me presjece (ubode) nešto kod jajnika.
U principu prepao me s izjavom, nije uopce bio susretljiv, izgovorio je 2 recenice i to je to.
Nadam se da će biti oke
Da kuzim, a ima i svakakvih doktora 😒 vjerujem da ce sve bit uredu.Samo razmisljaj pozitivno.
Meni je zadnja m bila 22. 4. malo prije tebi. A doktor je reko da je jako malo, jedva vidljivo. Rana trudnoca po ultrazvuku 6tj.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Pozdrav curke, nova sam na forumu.
Eto pojavio se plusic na testu, 9.6. Bila kod ginekologa koji me je blago receno prepao. Citiram "ili je rana trudnoca ili nesto nije u redu". Na UZV se vidi da sam trudna al se ne vidi jos plod.
Zadnja menstruacija je bila 28.4. Narucena sam 6.7 nadam se sa cd biti u redu.
Zanima me jel normalna bol kao menstrualna u donjem dijelu trbuha?
Inace prva mi je trudnoca pa se uzasno bojim i brinem.
Dobrodošla!! Na forumu smo imali nekoliko cura u sličnoj situaciji i na kraju je sve bilo dobro, npr redhead, atalanta…. mislim da i naša Kiflicadanas ima pregled, a ona je u sličnoj situaciji….
Kiflice sretno!!!
A ja bih tebi Lucamožda samo sugerirala da ranije pođeš kod pregled, kod privatnika možda, čini mi se jako dugo da čekaš do 6.7. u neizvjesnosti 🤗
Bila sam kod privat pa dobila taj odgovor, a danas mi se pojavilo par tockica krvi i na papiru svjetlo rozo, u ponedjeljak cu zvat za termin kod nekog ginekologa.
Cure drage, i ja sam bila u srijedu na pregledu i nije se vidio plod.... Odmah sam izvadila betu, bila je 12 6777, ne znam koja je to vrijednost po tjednima trudnoće? Danas ponavljam, ako se pravilno udupla, znači da je sve u redu i da je bilo prerano za pregled...
Ja bi radje da me nis ne boli, nego da se tresem na svaki grc. Cesce su zene koje nista ne boli, samo takve ne pisu na forumu u strahu ko mi koje sve nesto grci i boli 😂
Opusti se, sve je ok. Jesi bila na prvom pregledu?
Jesam jesam, bila sam 6+4, iako je plod bio mali srčekao je već kucalo 😊 i rekla je gin da je sve ok..a iskreno ni tad nisam imala neke baš simptome..
Eyia mene u prvoj trudnoći nije ništa boljelo i sve je bilo školski 👌 samo opušteno...
Noćas sam imala par grčeva i sada sam malo u strahu jel sve u redu... jučer doputovali na more pa priprema stana za sezonu pa mislim da mi je tijelo malo teže podnijelo...
U utorak mi je pregled pa mi nema druge nego da čekam i da se nadam najboljem...
Jel imala još koja od vas grčeve kao menstrualne oko 12tt? Nisu dugo trajali ali bili su nezgodni... ne baš jaki, ali dovoljno da ih dobro osjetim...
želim svima divan dan 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji