Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Shine
    11. Lipanj 2020. 12:16

M.M

Hvala vam svima! 🙏💕 bas sam se pitala gdje vas mogu na facebooku naci, pridruzila bih vam se i tamo ☺️🥰

doooodji nam, mi smo cak tu negdje i sa datumom ❤️

misslolica
    11. Lipanj 2020. 14:46

Pozdravcic cure, nadam se da uzivate u suncanom i finom danu 🥰 meni je pala na pamet Atalanta, nije se dugo javljala, citas li nas draga? Nadam se da je sve ok kod tebe, ti si govorila da imas bas jake mucnine 😔😔 kad imas pregled sljedeci? Javni nam se malo, pusa 💋💋

flower93
    11. Lipanj 2020. 14:58

Pozdrav svima. Inače sam aktivna na temi Potpomognuta oplodnja, a ovih dana sam i ugledala svoj prvi plus. 26. svibnja je bio transfer 2 blastociste, a u ponedjeljak sam vadila betu koja je iznosila 3.689,97, a dva dana kasnije iznosila je 8.838,58. Imala sam prije tjedan dana implantacijsko smeđarenje, ali nakon toga ništa. Sve do ponedjeljka kad je krenulo sasvim lagano (npr kad sam na toaletu pa se obrišem ili malo izmješano sa utrogestanom). Danas se to dosta pojačalo, između svijetlo i tamnog smeđeg, probilo se nešto i crvene boje. Pokušavam dobit Petrovu, ali naravno danas je praznik pa ne uspijevam. Znam da je smeđarenje u ranoj fazi jako često, ali opet tražim neku riječ utjehe i savjet. Grčeve za sad nemam. 

11. Lipanj 2020. 15:53

flower93

Pozdrav svima. Inače sam aktivna na temi Potpomognuta oplodnja, a ovih dana sam i ugledala svoj prvi plus. 26. svibnja je bio transfer 2 blastociste, a u ponedjeljak sam vadila betu koja je iznosila 3.689,97, a dva dana kasnije iznosila je 8.838,58. Imala sam prije tjedan dana implantacijsko smeđarenje, ali nakon toga ništa. Sve do ponedjeljka kad je krenulo sasvim lagano (npr kad sam na toaletu pa se obrišem ili malo izmješano sa utrogestanom). Danas se to dosta pojačalo, između svijetlo i tamnog smeđeg, probilo se nešto i crvene boje. Pokušavam dobit Petrovu, ali naravno danas je praznik pa ne uspijevam. Znam da je smeđarenje u ranoj fazi jako često, ali opet tražim neku riječ utjehe i savjet. Grčeve za sad nemam.

Jos jedna nasa cura s potpomognute...cestitam 🥰🎉🎉🎉 to bi kod tebe mogli biti twinsici predivno, kao sto i sama kazes smedarenje i lagano krvarenje se pojavljuje u pocetku vecine trudnoca, uglavnom je bezopasno ali nije ga bas lipo za vidit 🙈 ne brini, mnoge cure su se javljale s istim problemom i sve je bilo u redu, al ja bi ma tvome mjestu svakako otisla na hitnu, ako nemozes doci do doktora u Petrovoj...cisto da ti mozda pojaca dozu utrogestana! Koliko uzimas dnevno?

flower93
    11. Lipanj 2020. 15:59

Nada uzimam za sad 3*200mg vaginalno. Zvala sam Petrovu i taman sam svog doktora profulala za 15min😑 spojili su me s nekim cudnim likom koji mi kaze da ako mislim da je to okej nek pocinjem koristit utrogestan oralno. Onak halo, ako JA to mislim. Pa fuck, tko je tu doktor. Uz to, koristim jos i estrofem 3*2mg. Taj doktor ne bi povecavao dozu utrica, a dolazak na hitnu ne dolazi u obzir jer nisam iz Zagreba. Nisam ni daleko, zivim u VZu, ali kao nije preporucljivo vozikat se. Dok ova moja hitna ima otpor prema slucajevima potpomognute oplodnje. Prosli put sam imala hiperstimulaciju i od bolova se nisam mogla kretat. Zvala Petrovu i rekli su mi nek se pevo javim u VZ na hitnu jer isto nije dobro vozit se u ZG. Kad sam dosla na hitnu skoro su me van izbacili jer kao kaj ja sa potpomognute oplodnje kod njih radim. Po njihovom sam ss u tom stanju trebala vozit i jos vise izmucit tijelo. 

11. Lipanj 2020. 16:14

flower93

Nada uzimam za sad 3*200mg vaginalno. Zvala sam Petrovu i taman sam svog doktora profulala za 15min😑 spojili su me s nekim cudnim likom koji mi kaze da ako mislim da je to okej nek pocinjem koristit utrogestan oralno. Onak halo, ako JA to mislim. Pa fuck, tko je tu doktor. Uz to, koristim jos i estrofem 3*2mg. Taj doktor ne bi povecavao dozu utrica, a dolazak na hitnu ne dolazi u obzir jer nisam iz Zagreba. Nisam ni daleko, zivim u VZu, ali kao nije preporucljivo vozikat se. Dok ova moja hitna ima otpor prema slucajevima potpomognute oplodnje. Prosli put sam imala hiperstimulaciju i od bolova se nisam mogla kretat. Zvala Petrovu i rekli su mi nek se pevo javim u VZ na hitnu jer isto nije dobro vozit se u ZG. Kad sam dosla na hitnu skoro su me van izbacili jer kao kaj ja sa potpomognute oplodnje kod njih radim. Po njihovom sam ss u tom stanju trebala vozit i jos vise izmucit tijelo.

Da, sad bi ga trebala uzimat oralno dok imas taj iscjedak, tako uglavnom savjetuju normalni doktori, a ne ovaj koji kaze ako ti mislis da je to ok 🙈🙈🙈 ne znam sad tocno koliko ti je jak iscjedak, ali ako je pojacan trebala bi se javiti da te neko pregleda...

Green
    11. Lipanj 2020. 17:24

Flower mislim da je to max doza utrogestana.
    Dobro je da nemas grceve jake uz taj iscijedak.
    Znam da zvuci ruzno, ali na hitnoj ti ne mogu pomoc u ovako ranom stadiju. Pogotovo jer si vec na max progesteronu. Mozes jedino mirovat. To govorim iz iskustva. Ako budes imala jace grceve i svjezu krv onda idi na hitnu da iskljucite vanmatericnu.
    Ja vjerujem da je sve u redu.
    Mirisi mi na dve bebe ta beta :) umiri se, pij oralno utrogestan i vjeruj da je sve super ❤️

• marinci20
    11. Lipanj 2020. 19:01

Pozdrav svim dragim zimskim trudnicama! 
    U 13. sam tt, ovo mi je prva trudnoća i cijenim svaki koristan savjet i iskustvo koje cu među vama pročitati 🙂 Vidim da ste pisale i da ste aktivne u fb grupi, rado bih vam se priključila ako me primate 🙂

student13ica
    11. Lipanj 2020. 19:07

Flower drago mi je da si i tu stigla.. 😊
    Svakako uzimaj utrogestan oralno dok ti ne stane iscjedak i ja sam ga imala i završila na hitnoj. Mislim da ti nemaju što pametno reći. I naravno miruj ako je moguče. Sretno dalje. ❤

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

An1
    11. Lipanj 2020. 19:21

marinci20

Pozdrav svim dragim zimskim trudnicama!
    U 13. sam tt, ovo mi je prva trudnoća i cijenim svaki koristan savjet i iskustvo koje cu među vama pročitati 🙂 Vidim da ste pisale i da ste aktivne u fb grupi, rado bih vam se priključila ako me primate 🙂

Naravno, samo posalji zahtjev zimskim klokanicama 2020 😁

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.