M.M. Čestitam na curici!! I ja sam jučer saznala da i meni stiže jedna roza beba 🤗
Nikolina dobrodošla!! Jesi već bila na pregledu?
HopeforUsretno na pregledu danas!! Bit će to super!
Tea i poppy imam vam ja otprilike listu tko je tko gdje (😂) jer sam povezivala termine sa nadimcima na forumu, mogu vam slikat na msg ako želite ;)
Hvala 🥰
Bila sam jucer, srceko kuca ❤️
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Cestitam curke! 🌟👌❤️ Ja sam nocas odspavala u komadu konacno💪Jos 2 tjedna do pregleda...dugo🤦♀️Ima li medju vama cura u 15.tjednu? Planirate li ici na more?
M.M. Čestitam na curici!! I ja sam jučer saznala da i meni stiže jedna roza beba 🤗
Tea i poppy imam vam ja otprilike listu tko je tko gdje (😂) jer sam povezivala termine sa nadimcima na forumu, mogu vam slikat na msg ako želite ;)
Hvala ❤❤🤰
A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏
Jutro...
Probat ću odgovorit ovo sto ste me pitale...
Da bila sam jučer na pregledu, i meni je malo cudno da mi je tako reko da je za jedan prevelika a za drugi premala, reko je da se mutno vidi... Bilo je bitno da se posteljica podize, zato sam imala pregled, sljedeci pregled je kad se doktor vrati sa godišnjeg ne znam kad, reko je čujemo se, posto moja sveki radi s njim.
Mislim da sam sve odgv...
Nove curke, dobro nam dosle....😍
Kolko ja primjecujem curke daleko vode djecake u ovoj nasoj grupi... Kad sam ja bila na forumu u prvoj trudnoci prije 8 i pol godina ,vise nas je imalo djecake, curke su bile u manjini ....
A sad je obrnuto.
Hvala 🥰
Bila sam jucer, srceko kuca ❤️
Čestitam!!!! ❤️
Nas je forum malo utihnuo jer nas je puno na fcb gdje imamo tajnu grupu - zimske klokanice 2020, možeš nas i ti potražiti i priključiti se i tamo 🤗
10.06. Nifty uredan 💖
Curke evo javljam se s novostima! Danas smo saznali da je curica vjerojatno, 99% 🙈🌸 bas sam sretna jako sam htjela curu! Kaze doktor skolska trudnoca ajte kuci pjevajuci 😁🤣 bila sam u Medifemu i nikad bolji pregled nisam imala. Sat vremena mi je covjek odvojio vremena i sve mi pokazao i objasnio. Sve sam vidjela srce, bubrege, mozak, prste, noge, zglobove na obicnom 2D. Poklonio mi magnezij i kutiju tableta vitamina za trudnice. Uglavnom presretna sam i odusevljena koliko je bebica velika i koliko skace, moj partner je poceo plakati 🙈 veoma emotivan dan
Cestitam novim buducim mamama i budite sretne vesele i radosne 💟 s drugim tromjesjecjem dolazi onaj divniji dio trudnoce 💕🙏
Prekrasno🥰🥰 cestitam💜
Dobro jutro zimske trudnice 🥰 prije svega zelim vam svima lijepu i urednu trudnoću ❤️
Evo i ja bi se pridruzila ako me primate 😊😊
Ja sam sad 7tjedana trudna 🤰
Dobro nam dosla🥳🥳💓
Hahaha mozee😄
Cestitam curke! 🌟👌❤️ Ja sam nocas odspavala u komadu konacno💪Jos 2 tjedna do pregleda…dugo🤦♀️Ima li medju vama cura u 15.tjednu? Planirate li ici na more?
Danas tocno 15tt, oko mora se uopce ne dvoumim.. zivim na moru i cim krene ljepse vrijeme nitko me nece moc izvadit iz vode😆😆
Hvala vam svima! 🙏💕 bas sam se pitala gdje vas mogu na facebooku naci, pridruzila bih vam se i tamo ☺️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji