Evo i testova:
https://ibb.co/CtMDRjp[ibb.co]
https://ibb.co/7JkPdBy[ibb.co]
https://ibb.co/yyrG1Tg[ibb.co]
Ja vidim na sva tri testa,blijedo ,aki pozitivni su,drzim fige🙏
Curke evo javljam se s novostima! Danas smo saznali da je curica vjerojatno, 99% 🙈🌸 bas sam sretna jako sam htjela curu! Kaze doktor skolska trudnoca ajte kuci pjevajuci 😁🤣 bila sam u Medifemu i nikad bolji pregled nisam imala. Sat vremena mi je covjek odvojio vremena i sve mi pokazao i objasnio. Sve sam vidjela srce, bubrege, mozak, prste, noge, zglobove na obicnom 2D. Poklonio mi magnezij i kutiju tableta vitamina za trudnice. Uglavnom presretna sam i odusevljena koliko je bebica velika i koliko skace, moj partner je poceo plakati 🙈 veoma emotivan dan
Cestitam novim buducim mamama i budite sretne vesele i radosne 💟 s drugim tromjesjecjem dolazi onaj divniji dio trudnoce 💕🙏
BlueMoon… Ma ja sam uvjerena da je to i tvoja ribica, jer se to tako osijeti… Kao da ti se nesto zavrti, pa škaklja …. Meni se vrti ako pojedem nesto… Valjda joj ili odgovara ili ne odgovara… Pa vraca pokretima….
Vidjet ćemo što će danas gin reci, samo da se posteljica podigla, da ne moram mirovati.
Sretno na pregledu, nadam se da se podigla posteljica, i moja je nisko i isto zato mirovanje… Reka mi je gin da se podize cca u 20tom tjednu? Nadam se da ce se i tebi i meni prije 🤞
Evo… Podigla se malo, sve je dobro…
Cirka je sad velicine tako da je za vaginalnu sondu prevelika a za uzv preko trbuha premala… Tako da danas nismo dobili slikicu. Ali je svee super. To mi je najbitnije.
Drzim fige da nam se podigne koliko treba.
Velike puse svima
Joj super, znaci iduci put ce vjerovatno posteljica biti na mjestu a bebicu ces vidjeti preko trbuha 🥰 divno! Kada onda ides na iduci pregled? :)
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Curke evo javljam se s novostima! Danas smo saznali da je curica vjerojatno, 99% 🙈🌸 bas sam sretna jako sam htjela curu! Kaze doktor skolska trudnoca ajte kuci pjevajuci 😁🤣 bila sam u Medifemu i nikad bolji pregled nisam imala. Sat vremena mi je covjek odvojio vremena i sve mi pokazao i objasnio. Sve sam vidjela srce, bubrege, mozak, prste, noge, zglobove na obicnom 2D. Poklonio mi magnezij i kutiju tableta vitamina za trudnice. Uglavnom presretna sam i odusevljena koliko je bebica velika i koliko skace, moj partner je poceo plakati 🙈 veoma emotivan dan
Cestitam novim buducim mamama i budite sretne vesele i radosne 💟 s drugim tromjesjecjem dolazi onaj divniji dio trudnoce 💕🙏
Joj prekrasno, cestitam ce curki 💖 volim lijepe vijesti pred spavanje 💕
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
M.M. Divne vijesti 🥰🥰🥰 uživaj u blagostanju i neka nam svima budu trudnoće ovako divne !
Ja jedva čekam utorak za sljedeći pregled 💕
Cure jedva vas uspijevam popratiti. Svima novima dobrodoslica!! I bravo na urednim pregledima!
Cure s testovima: uzmite clearblue digitalni!
Nama pregled iduci tjedan i ne mogu docekati!!
Dobro jutro zimske trudnice 🥰 prije svega zelim vam svima lijepu i urednu trudnoću ❤️
Evo i ja bi se pridruzila ako me primate 😊😊
Ja sam sad 7tjedana trudna 🤰
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Drage moje,danas prvi pregled :) jedva cekam iako sumnjam da ce nesto da se vidi jer sam tek usla u sesti tjedan,ali eto bar da mi doktor potvrdi da je sve ok za sad :)
A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏
Cestitam,da vam bude ziva i zdrava ❤🤰
A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏
M.M. Čestitam na curici!! I ja sam jučer saznala da i meni stiže jedna roza beba 🤗
Nikolina dobrodošla!! Jesi već bila na pregledu?
HopeforU sretno na pregledu danas!! Bit će to super!
Tea i poppy imam vam ja otprilike listu tko je tko gdje (😂) jer sam povezivala termine sa nadimcima na forumu, mogu vam slikat na msg ako želite ;)
10.06. Nifty uredan 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji