Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • minni_me87
    27. Svibanj 2020. 12:50

Bebs

Cure help, jel ima netko konstantne mucnine kroz cijeli dan i da povraca da bas ono dusu na wc-u ostavi, meni je muka od kad ustanem dok ne zaspem, strasno nesto, nisam sposobna za nista, a dns sam u 15h narucena endokrinologu uopce nezz kako cu to obavit 😔
    Jel ima nesto sto Vam je pomagalo s mucninama i povracanjem?

Meni su pomogle lizalice od đumbira i mente. U ljekarnama ih imas. Inace sluze djeci protiv mucnine u voznji. Nezz kak se zovu al tete u ljekarni znaju na sto mislim

Diana30
    27. Svibanj 2020. 12:53

Redhead

Diana30

Eyia

Cure, ja konstantno osjetim neku skroz laganu bol u predjelu lijevog jajnika, pa se prožme kao i na lijevu preponu. Nije jako, ali osjetim to lagano, dok desni jajnik (koji me užasno bolio za vrijeme ovulacije), osjetim jako rijetko, samo povremeno i kratko traje. Je li kojoj bilo ovako? Danas sam 5+4, najradije bi odmah otišla da vide je li sve ok, al znam da moram pričekati.. 😌

Mozda i nije nista strasno, ali ja bih na tvom mjestu otisla ginicu, ako nista drugo bar da ti potvrdi da je u maternici trudnoca, ja idem sutra jer me strah od prije, prosle godine sam imala trudnocu u oziljku od carskog reza,ne zelim te preplašiti ali odi kod ginekologa, bar ces biti mirnija😘❤️🙏

Oprosti, kako mislis trudnocu u oziljku carskog? Ja sam imala carski isto… ovih dana me malo.pecka rez al vjerujem da je od vremena kao i uvijrk🤦‍♀️

Da prosle godine mi se to desilo u 1mj.embrij se uhvatio za oziljak, ni doktori ne znaju bas razlog, ali mj.prije sam isla na fet, vracali su mi blastocistu, pa ja bih rekla da ima neke veze s tim, uzasno bila sam 5+5,o ta trudnoca je tretirana lijekom metatroksat tako da nisam isla na operaciju, i sva sreca da, sam otisla tako rano, rekli su mi da sam dosla kasno mogla sam ostati bez maternice, pa se zato i sad bojim, prirodno mi se desila trudnoca s tim da nisam imala nikskakvi oblik potpomognute, od tog vracanja blastice od prosle godine, pa se nadam da je sve u redu ovaj put

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    27. Svibanj 2020. 12:56

Eyia

Diana30

Eyia jel se mi pratimo, koji si tjedan, ja sam 5+3danas,sutra imam pregled i ne mogu docekati😬😬

Ja sam 5+4 😃 ajde javljaj čim obaviš! 😊 držim fige da sve prođe kako treba..ja bi isto već mogla, ali meni je ovaj mjesec ovulacija bila kasnija (okolo 3. Iili 4.5) pa me strah da se neće ništa vidjeti..inače bi već odavno otišla. 🙂

A ja sam ju osjetila odmah poslije menge i to 12ilo13dc, znaci oko 30.04. Ili 1.5.

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏

Nisha_21
    27. Svibanj 2020. 12:58

Brunoibrankica

Evo trudnice moje.. da se konacno i ja javim… Kao sto sam već napisala. Citam Vas svaku vecer, al dok ne zaspim i nikako da nesto napisem.
    Danas sam bila u zg na vadjenju krvi za nifty.
    Popodne idem na uzv.
    Ja se sad super osijecam, osim sto sam umorna od svega….. Svaki dan nesto radimo, obavljamo.
    Mislim na sve . ….
    Zao mi je sto je onoj curi gestacijska vrecica prazna, al zelim ti sve najbolje dalje, hrabro digni glavu gore i u nove pobjede.
    Jucer sam kupila prve tajice sve ne tiska… Oprala i ne skidam ih!!!
    https://ibb.co/TqNyDGh
    Preporod je biti u njima.
    Puse i veliki zagrljaj svima.

Pravi trbuščić🤗 prekrasno!!! 

Diana30
    27. Svibanj 2020. 12:59

misslolica

Ja od juce kako su mi se povukli simptomi trudnoce nisam mirna nikako inpregled koji sam trebala imati sutra sam pomjerila za danas u 16h. Mislim da dan ne igra ulogu a ja cu izluditi sa svojim mislima i pitanjima da li je sve u redu 😔😔 znam da sam luda i prijateljica kaze da su to hormoni da me opusti ali danas vjerujte samo cekam potvrdu onoga sto osjecam a to je da se ne razvija dobro… jako je cudan osjecaj probuditi se u ovako ranim tjednima i odjednom se ne osjecati t i to bas u tjednima kad treba da prsti od simptoma.. javim ishod

🤞🤞🤞Bit ce sve u redu, ne mora nista znaciti, i cure su tu pisale da jedan dan su imale simptome, drugi dan ne i tako, jojj znam da si uplasene ali biti ce sve u redu, sretno na pregledu

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

bobi_92
    27. Svibanj 2020. 13:22

Ipak sam se naručila kod gin. radi kratkog smeđarenja prošli tjedan . Idem sutra u 15h na prvi pregled. Držte fige🙏

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

misslolica
    27. Svibanj 2020. 13:29

Hvala vam svima na pozitivnim mislima i rijecima jako ste drage 🥰🥰🥰 javim vam sve poslije pregleda 😘

misslolica
    27. Svibanj 2020. 13:29

bobi_92

Ipak sam se naručila kod gin. radi kratkog smeđarenja prošli tjedan . Idem sutra u 15h na prvi pregled. Držte fige🙏

Sretno!!! 

BlueMoon
    27. Svibanj 2020. 13:40

može li se ići na čišćenje lica? ova kozmeticarka mi kaze da se ne preporucuje nesto zbog promjene horomna, nisam skuzila uopce. 

Bebs
    27. Svibanj 2020. 13:44

BlueMoon

može li se ići na čišćenje lica? ova kozmeticarka mi kaze da se ne preporucuje nesto zbog promjene horomna, nisam skuzila uopce.

Da i meni su rekli da se ne preporucuje, cak me i dermatologica pitala jel planirate ostat trudni da zna koje kreme mi smije dati za lice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.