Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    unknown_girl
    27. Svibanj 2020. 16:10

Ej cure ,ja sam danas bila na prvom pregledu,i tako sam sritna cure moje vidio se plod i kucalo je srce 😍 trudnoca  6+2  a po zm 6+5😍🙏🙏🙏 hvala dragom Bogu sta je sve u redu,narucio me za 3 tjedna nisam dobila trudnicku knjizicu i zasada ne moram nista vaditi krv i to.ja od uzbudjenja nista nisam pitala jel to trebam a on mi nije rekao?kiflice mozda je bila kasnija ovulacija molim te misli pozitivno ,bit ce to sve super 🙏🙏

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

An1
    27. Svibanj 2020. 16:19

unknown_girl

Ej cure ,ja sam danas bila na prvom pregledu,i tako sam sritna cure moje vidio se plod i kucalo je srce 😍 trudnoca 6+2 a po zm 6+5😍🙏🙏🙏 hvala dragom Bogu sta je sve u redu,narucio me za 3 tjedna nisam dobila trudnicku knjizicu i zasada ne moram nista vaditi krv i to.ja od uzbudjenja nista nisam pitala jel to trebam a on mi nije rekao?kiflice mozda je bila kasnija ovulacija molim te misli pozitivno ,bit ce to sve super 🙏🙏

Drago mi je radi tvog divnog pregleda ❤️ To je ok za trudničku, otvaraju je iza 12 tt. 

10.06. Nifty uredan 💖

Redhead
    27. Svibanj 2020. 16:20

Diana30

Redhead

Kiflica

Drage, evo i mene s prvog pregleda. Ne vidi se plod, samo gestacijska vrecica. ADoktoruca kaze da vjeruje da ce biti sve ok, da je trufnoca zapravo ranija 10 dana, da moguce da mi je ovulacija bila kasnije. Za 2 tjedna imam opet pregled, a do tada moram vaditi krv i malo mirnije zivjeti. Vidjet cemo sto ce biti… Zanimljivo kako se bas jucer nacela ta tema i da nisam citala da se isto dogadja i drugim curama, teze bi mi bilo. Sada si samo mantram da se prepustam da sve bude najbolje kako treba biti….

Jel rekla kolika je gestacijska? Ja idem sutra i ne mogu od muke 🤢

Sretno draga da sve bude u najboljem redu, joj i ja sam danas sva na iglama, toliko sam zivcana i uplasena, mislim samoj sebi radim stetu, ali sta cu ne mogu se nikako umiriti, sad vec mislim i na najgore sto ako se je smjestilo negdje drugdje, uzas proljev sam dobila od tolike brige, cure oprostite mi sto mislim sve najgore, ali eto jace je od mene, place mi se od muke, bas mi je tesko😢😢😢😭😭😩

Ja sam uzasno nervozna i zivcana. I sve me zivcira. Najrade bi se zavukla u neku rupu i ne izlazila. 

• Lota1980
    27. Svibanj 2020. 16:24

9pž

misslolica
    27. Svibanj 2020. 16:51

https://ibb.co/ThFNybD

Curee, moja tackica je 0,34cm i srce titra vec uveliko ❤️🥰🥰❤️ Za dan je vece od zadnje M tako da jenpo uzv 6+0 danas
    Od tolike brige do ovolike srece, plakala sam tamo dok sam gledala kaze dr ne plakati neces dobro vidjeti hahahah
    Btw ona kaze da ti simptomi ne znace mnogo ukoliko nema krvarenja jer u biti tijelo se navikava i oni tako dolaze i vracaju se. Po dr je sve sasvim uredno, na mjestu gdje treba biti i nije me vise narucivala jer sam joj rekla da 17.06 imam u dz kod svoje gin jedino je rekla poslije toga da joj se javim isto za nuhalnu svjetlinu i nifty kojeg eto i ona preporucuje 

27. Svibanj 2020. 16:52

Lota1980

PeaceLily

Lota1980

PeaceLily,

Imam pregled u četvrtak kod svoje ginićke pa ću je pitati. Ali sam se sjetila da je sestrične od MM na specijalizaciji iz ginekologije pa sam se dogovorila sutra za kavu. Ona je u petrovoj i sigurno zna nešto o tome..

Svakako javi informacije. Ja sam još u procesu odlučivanja , imam neka 2-3 tjedna za odlučiti i vašem također između Nifty i Panorame.

Upravo sam bila kavi i odmah pišem jer mi je nevjerojatno što mi je ispričala. Što se samih testova tiče svi su bolji od kombiniranog probira i prilično su slični jedino je panorama drukčija. Panorama kao razlikuje DNK majke i bebe a ostali ne. Još mi je rekla da većina kolega osim njih par uopće ne zna ništa o tim testovima ali ih rado preporučuju. Ali mi je također rekla da zna da nifty i harmony plaćaju proviziju liječnicima čak i preko1000kn!! po testu što mi je nevjerojatno. Kolegica koja ima privatnu praksu inače nudi nifty ali ako je neko izričito traži ili je blizanačka trudnoća onda joj tek napravi panoramu.
    Očito je zapravo riječ o proviziji. Strašno.
    Načelno mi je rekla sa testovi ok ali nisu savršeni i da viđali i pogrešnih spolova i tako. Obavezno treba i dalje raditi uzv kontrole i ako se nešto sumnjivo onda amniocinteza.

Jedina razlika izmedu panorame i niftyja i harmonyja je da je za panoramu dovoljno oko 9% fetalne dna za analizu, a kod niftyja i harmonyja oko 15 ja žislim. Sva tri testa izdvajaju fetalnu dna od majcinea, a ne samo panorama, to je laz ako kazu da samo panorama. A nifty je daleko bolji jer analizira preko 60sindroma, delecija i malformacija, dok panorama i harmony smao njih par, a i nifty ima najvecu bazu testiranih trudnica pa je samim time tocnost veca.
    A to da mogu fulati, naravno, ipak rezultate dobijete u obliku omjera za tri najcesca sindroma, a ostalo pise je li prisutno i sto ili ne, mislim da svi znamo kaj znaci dok pise 1:100000 npr. Jedina 100% tocna je amniocinteza. 

Eyia
    27. Svibanj 2020. 16:56

misslolica

Curee, moja tackica je 0,34cm i srce titra vec uveliko ❤️🥰🥰❤️ Za dan je vece od zadnje M tako da jenpo uzv 6+0 danas
    Od tolike brige do ovolike srece, plakala sam tamo dok sam gledala kaze dr ne plakati neces dobro vidjeti hahahah
    Btw ona kaze da ti simptomi ne znace mnogo ukoliko nema krvarenja jer u biti tijelo se navikava i oni tako dolaze i vracaju se. Po dr je sve sasvim uredno, na mjestu gdje treba biti i nije me vise narucivala jer sam joj rekla da 17.06 imam u dz kod svoje gin jedino je rekla poslije toga da joj se javim isto za nuhalnu svjetlinu i nifty kojeg eto i ona preporucuje

Jooj kako sam sretna zbog tebe 😊🤗 etoeto da sam dobro rekla! 💛🥳

Diana30
    27. Svibanj 2020. 16:57

misslolica

Uhuuuu bravooo👏👏👏👏❤️❤️kako lijepe vijesti, vidis da je sve ok, bas mi je drago, odmah sam i ja bolje😄😄,bas lijepo i neka tako i ostane 🥰

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

misslolica
    27. Svibanj 2020. 17:01

Unknown girl cestitam 🥰🥰🥰 nisam ni ja jos nista dobila za pretrage, vjerovatno kasnije
    Eyia Diana  hvala cure na podrsci, i vama zelim da sto prije ugledate svoje mrvice i da sve bude u najljepsem redu 🥰🥰🥰🥰

Brunoibrankica
    27. Svibanj 2020. 17:03

Nova19

Brunoibrankicatajice su super! Gdje si ih kupila? A trbuščić ti je još ljepši 🥰

Ej ... U Mani.... Super su mogu vam reci, 79kn.
    Evo čekam uzv...
    Cure samo hrabro i bez panike....
    Blue..  kako si ti ?!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.