Ja od juce kako su mi se povukli simptomi trudnoce nisam mirna nikako inpregled koji sam trebala imati sutra sam pomjerila za danas u 16h. Mislim da dan ne igra ulogu a ja cu izluditi sa svojim mislima i pitanjima da li je sve u redu 😔😔 znam da sam luda i prijateljica kaze da su to hormoni da me opusti ali danas vjerujte samo cekam potvrdu onoga sto osjecam a to je da se ne razvija dobro… jako je cudan osjecaj probuditi se u ovako ranim tjednima i odjednom se ne osjecati t i to bas u tjednima kad treba da prsti od simptoma.. javim ishod
Ja iskreno vjerujem da su samo hormoni i da je sve uredu. Da te osjećaj vara i da će sve biti uredu! Javi nam!
Cure help, jel ima netko konstantne mucnine kroz cijeli dan i da povraca da bas ono dusu na wc-u ostavi, meni je muka od kad ustanem dok ne zaspem, strasno nesto, nisam sposobna za nista, a dns sam u 15h narucena endokrinologu uopce nezz kako cu to obavit 😔
Jel ima nesto sto Vam je pomagalo s mucninama i povracanjem?
Ja od juce kako su mi se povukli simptomi trudnoce nisam mirna nikako inpregled koji sam trebala imati sutra sam pomjerila za danas u 16h. Mislim da dan ne igra ulogu a ja cu izluditi sa svojim mislima i pitanjima da li je sve u redu 😔😔 znam da sam luda i prijateljica kaze da su to hormoni da me opusti ali danas vjerujte samo cekam potvrdu onoga sto osjecam a to je da se ne razvija dobro… jako je cudan osjecaj probuditi se u ovako ranim tjednima i odjednom se ne osjecati t i to bas u tjednima kad treba da prsti od simptoma.. javim ishod
Ja iskreno vjerujem da je sve u redu i da je valjda jos rano za simptome, a mozda si i od onih bez simptoma, daj Boze! Sretno danas i drzimo ti fige da sve bude u redu 🙏
Bebs, imaju neki bomboni od đumbira koji navodno pomažu, pa probaj to potražiti.
Misslolica, nekima simptomi krenu dok sa 7/8t, a netko ih uopće ni nema, sve je to individualno. ne brini i bit ce sve ok.
Cure ja isto nikako docekati tek sam narucena iduci petak tad cu bit 8+5 , a bila sam na hitnoj sa 5+5 i vidjela se GV i ZV..
Ja sam isto idući petak naručena :) :) :) samo ću biti dva tjedna dulje od tebe
Cure help, jel ima netko konstantne mucnine kroz cijeli dan i da povraca da bas ono dusu na wc-u ostavi, meni je muka od kad ustanem dok ne zaspem, strasno nesto, nisam sposobna za nista, a dns sam u 15h narucena endokrinologu uopce nezz kako cu to obavit 😔
Od 5.tt do prije tjedan dana sam povracala iza svakog obroka, ali svakog, makar to bila samo kockica cokolade. Unazad tjedan dana se svelo na jednom, dva puta na dan i nadam se da bude stalo skroz. Smrsavila sam 3 kg u tom razdoblju, a na moju visinu (175cm) i tezinu (55kg imala na pocetku trudnoce) je to uzas.
Meni doktorica rekla, vitamin b6, sve na bazi dumbira i coca cola. Stoga da meni nije nist pomoglo, povracala i dalje. Ali ti probaj, mozda bude tebi bolje...
Misslolica, sretno danas, 🤞i ne mora značiti da nešto nije u redu, držim fige da bude sve ok 😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Od 5.tt do prije tjedan dana sam povracala iza svakog obroka, ali svakog, makar to bila samo kockica cokolade. Unazad tjedan dana se svelo na jednom, dva puta na dan i nadam se da bude stalo skroz. Smrsavila sam 3 kg u tom razdoblju, a na moju visinu (175cm) i tezinu (55kg imala na pocetku trudnoce) je to uzas.
Meni doktorica rekla, vitamin b6, sve na bazi dumbira i coca cola. Stoga da meni nije nist pomoglo, povracala i dalje. Ali ti probaj, mozda bude tebi bolje…
Hvala ti, budem probala ja sam vec na - 1kg, mama kaze da bi ona na pocetku gubila 6-7kg u trudnocama, mislim cak da dok je sa mnom bila trudna da je u bolnici lezala 😏 kako si obavljala kucanske poslove i sve ostalo? Znaci tebi je to do 12og tjedna bilo tako? Jesi imala i konstantan osjecaj mucnine ili si samo nakon obroka povracala?
Evo trudnice moje.. da se konacno i ja javim... Kao sto sam već napisala. Citam Vas svaku vecer, al dok ne zaspim i nikako da nesto napisem.
Danas sam bila u zg na vadjenju krvi za nifty.
Popodne idem na uzv.
Ja se sad super osijecam, osim sto sam umorna od svega..... Svaki dan nesto radimo, obavljamo.
Mislim na sve . ....
Zao mi je sto je onoj curi gestacijska vrecica prazna, al zelim ti sve najbolje dalje, hrabro digni glavu gore i u nove pobjede.
Jucer sam kupila prve tajice sve ne tiska... Oprala i ne skidam ih!!!
https://ibb.co/TqNyDGh
Preporod je biti u njima.
Puse i veliki zagrljaj svima.
Cure, ja konstantno osjetim neku skroz laganu bol u predjelu lijevog jajnika, pa se prožme kao i na lijevu preponu. Nije jako, ali osjetim to lagano, dok desni jajnik (koji me užasno bolio za vrijeme ovulacije), osjetim jako rijetko, samo povremeno i kratko traje. Je li kojoj bilo ovako? Danas sam 5+4, najradije bi odmah otišla da vide je li sve ok, al znam da moram pričekati.. 😌
Mozda i nije nista strasno, ali ja bih na tvom mjestu otisla ginicu, ako nista drugo bar da ti potvrdi da je u maternici trudnoca, ja idem sutra jer me strah od prije, prosle godine sam imala trudnocu u oziljku od carskog reza,ne zelim te preplašiti ali odi kod ginekologa, bar ces biti mirnija😘❤️🙏
Budem se svakako naručila pa da kroz nekih par dana idem na pregled, planirala sam ponedjeljak/utorak 🙂 nikako dočekati. A tad bi se trebalo jasno sve vidjeti, držite mi fige 😊🤞
🤞🤞🤞Na najjace🍀🍀🍀sretno draga
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji