Drage, evo i mene s prvog pregleda. Ne vidi se plod, samo gestacijska vrecica. ADoktoruca kaze da vjeruje da ce biti sve ok, da je trufnoca zapravo ranija 10 dana, da moguce da mi je ovulacija bila kasnije. Za 2 tjedna imam opet pregled, a do tada moram vaditi krv i malo mirnije zivjeti. Vidjet cemo sto ce biti… Zanimljivo kako se bas jucer nacela ta tema i da nisam citala da se isto dogadja i drugim curama, teze bi mi bilo. Sada si samo mantram da se prepustam da sve bude najbolje kako treba biti….
Kiflica u kojem si tjednu ? Moras vaditi betu?
Ja idem sutra a tek sam 5+6. Idem samo zbog smeđeg iscjedka.
Strah me prazne g.vrecice.
Al evo bit ce sve okej nadam se. I meni bi bilo teze da ne citam sve vase dogadaje.
Drzim fige da na sljedecem pregledu bude sve kako treba :)
https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO
Drage trudnice, je li koj od vas nabavila babywatcher?
Mislim da sam citala da ima neki aparat kojim se moze slusa ti bebino srce. Hvala
Evo, ima nas par taj baby watcher, ja jos iz prosle trudnoce, neke cure ovih dana narucile. Bas smo ovoh dana na fejsu u grupi stavljale kak srceka kucaju, predivno ❤️ meni je to super jer me umiri izmedu pregleda.
Hajde molim te stavi link gdje si kupila ili naziv, model nesto. Molim te, zelim ga i ja kupiti 😊 Hvala
https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-4578/
Evo ovdje, na akciji je sad taman. Dode za 2, 3 dana, dobije se i gel ultrazvucni isto.
Drage, evo i mene s prvog pregleda. Ne vidi se plod, samo gestacijska vrecica. ADoktoruca kaze da vjeruje da ce biti sve ok, da je trufnoca zapravo ranija 10 dana, da moguce da mi je ovulacija bila kasnije. Za 2 tjedna imam opet pregled, a do tada moram vaditi krv i malo mirnije zivjeti. Vidjet cemo sto ce biti… Zanimljivo kako se bas jucer nacela ta tema i da nisam citala da se isto dogadja i drugim curama, teze bi mi bilo. Sada si samo mantram da se prepustam da sve bude najbolje kako treba biti….
Jel rekla kolika je gestacijska? Ja idem sutra i ne mogu od muke 🤢
PeaceLily,
Imam pregled u četvrtak kod svoje ginićke pa ću je pitati. Ali sam se sjetila da je sestrične od MM na specijalizaciji iz ginekologije pa sam se dogovorila sutra za kavu. Ona je u petrovoj i sigurno zna nešto o tome..
Svakako javi informacije. Ja sam još u procesu odlučivanja , imam neka 2-3 tjedna za odlučiti i vašem također između Nifty i Panorame.
Upravo sam bila kavi i odmah pišem jer mi je nevjerojatno što mi je ispričala. Što se samih testova tiče svi su bolji od kombiniranog probira i prilično su slični jedino je panorama drukčija. Panorama kao razlikuje DNK majke i bebe a ostali ne. Još mi je rekla da većina kolega osim njih par uopće ne zna ništa o tim testovima ali ih rado preporučuju. Ali mi je također rekla da zna da nifty i harmony plaćaju proviziju liječnicima čak i preko1000kn!! po testu što mi je nevjerojatno. Kolegica koja ima privatnu praksu inače nudi nifty ali ako je neko izričito traži ili je blizanačka trudnoća onda joj tek napravi panoramu.
Očito je zapravo riječ o proviziji. Strašno.
Načelno mi je rekla sa testovi ok ali nisu savršeni i da viđali i pogrešnih spolova i tako. Obavezno treba i dalje raditi uzv kontrole i ako se nešto sumnjivo onda amniocinteza.
Hvala na informaciji. Strašno je ali zapravo nije mi ni toliko čudno da se takve stvari događaju. Što ćeš na kraju odlučiti?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
PeaceLily
Idem sutra na pregled, pa ću vidjeti. Još ću zvati i Panoramu direktno pa ću onda odlučiti.
A što tvoj gin preporučuje?
PeaceLily,
Imam pregled u četvrtak kod svoje ginićke pa ću je pitati. Ali sam se sjetila da je sestrične od MM na specijalizaciji iz ginekologije pa sam se dogovorila sutra za kavu. Ona je u petrovoj i sigurno zna nešto o tome..
Svakako javi informacije. Ja sam još u procesu odlučivanja , imam neka 2-3 tjedna za odlučiti i vašem također između Nifty i Panorame.
Upravo sam bila kavi i odmah pišem jer mi je nevjerojatno što mi je ispričala. Što se samih testova tiče svi su bolji od kombiniranog probira i prilično su slični jedino je panorama drukčija. Panorama kao razlikuje DNK majke i bebe a ostali ne. Još mi je rekla da većina kolega osim njih par uopće ne zna ništa o tim testovima ali ih rado preporučuju. Ali mi je također rekla da zna da nifty i harmony plaćaju proviziju liječnicima čak i preko1000kn!! po testu što mi je nevjerojatno. Kolegica koja ima privatnu praksu inače nudi nifty ali ako je neko izričito traži ili je blizanačka trudnoća onda joj tek napravi panoramu.
Očito je zapravo riječ o proviziji. Strašno.
Načelno mi je rekla sa testovi ok ali nisu savršeni i da viđali i pogrešnih spolova i tako. Obavezno treba i dalje raditi uzv kontrole i ako se nešto sumnjivo onda amniocinteza.
Hvala na informaciji. Strašno je ali zapravo nije mi ni toliko čudno da se takve stvari događaju. Što ćeš na kraju odlučiti?
ne mogu vjerovati sto vas čudi! Opće je poznato za provizije i liječnike. To je po meni sasvim normalno! I naravno da svi mogući proizvođači testova rade na sličnom principu. Ja sam radila nifty jer samo to postoji u mom gradu. sve je to isto ili slično, a zaista panorama je najnovija stvar i da sam u Zagrebu vjerojatno bi radila nju.
10.06. Nifty uredan 💖
Jel rekla kolika je gestacijska? Ja idem sutra i ne mogu od muke 🤢
Sretno draga da sve bude u najboljem redu, joj i ja sam danas sva na iglama, toliko sam zivcana i uplasena, mislim samoj sebi radim stetu, ali sta cu ne mogu se nikako umiriti, sad vec mislim i na najgore sto ako se je smjestilo negdje drugdje, uzas proljev sam dobila od tolike brige, cure oprostite mi sto mislim sve najgore, ali eto jace je od mene, place mi se od muke, bas mi je tesko😢😢😢😭😭😩
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Anikin
Ali preko 1000kn provizije od testa koji košta 4000 kn?! Ja to ne razumijem. Mislim mogao je biti za toliko onda jeftiniji/dostupniji?!
Anikin
Sad mi je jasno zašto je dr. Hafner kolutao očima kad sam spomenula da moja gin radi Nifty.
Cure pa moraju i ginekolozi imati neku novčanu korist na račun toga sto nam izvrše pregled, uzmu sve podatke, izvade krv i pošalju je. A iznos od 1000 kn, a nznm možda je i manje. Ja sam bila u ginekologice koja mi je pregled naplatila 750 kn pa zašto bi se čudila 🤷🏽♀️
10.06. Nifty uredan 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji