Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roza994
    27. Svibanj 2020. 09:17

Cure ja isto nikako docekati tek sam narucena iduci petak tad cu bit 8+5 , a bila sam na hitnoj sa 5+5 i vidjela se GV i ZV..

Eyia
    27. Svibanj 2020. 09:17

Redhead

Nisha_21

Redhead naravno da je manja trudnoca, samo pozitiva. Odi vaditi betu ak nisi mirna. Ja sam to naoravila, za svoju dušu. Beta se pravilno duplala i sve je bilo ok, čak prije neg se plod vidio😊👌 tog socijalnog ginica otkantaj, bar nama trudnicama treba puno empatije.

Kažem ja sam morala cekat 10dana između pregleda 5+0 i 6+3 I naravno da mi nije bilo svejedno, al išla sam vaditi krv i furala sam svaki dan mentalnu sliku bebe. Nakon 2 spontana bilo je i teže! Ali drz se i ne gubi nadu–pregled imaš za 2 dana jel? ❤️

Sutra 😊😊 nikako docekat haha

Sretno! 😊🍀

Mašnica95
    27. Svibanj 2020. 09:21

Pozdrav cure, ja od jučer imam užasnu glavobolju, prvi put sam popila od kad sam trudna lupocet od 500mg sinoć i morala sam jedan jutros.. A baš sam nekako htjela da ne pijem ništa.. Kako ste vi danas? Kako se borite protiv jake glavobolje? 

Bebs
    27. Svibanj 2020. 09:30

Bluew

Bebs

Sara2021

Bebs

Sara2021

Bebs

Mislim da ce ti i smedjarenje prestat kad se maknes od posla i stresa (bar je tako bilo u mom slucaju), ovaj tjedan obavezno moras posto je kraj mjeseca podici u firmi prosjek zadnjih 6 placa i odnjet u hzzo do kraja tjedna tj mjeseca (bar su tako meni rekli kad sam ih zvala)

♥️
    Hvala na lijepim zeljama i mislima danas, osvrcem se sad na sva 3 tvoja komentara ☺️
    Moguce da ce se polako rijesiti sad to smeđarenje, na poslu sam stalni u uskim hlacama, i sjedim… Ne lufta se dole dovoljno 🤣 a plus stres i sve to…sigurno ne pomaze.
    Sto sve jos jos moram na hzzo ponesti?
    Znaci u firmi samo taj prosjek zadnjih 6 placa trazim i to je to, nista drugo ne moram?
    A za ginicku tvoju, da dobis 6-7 slika? Wooow 🥰 predivno ♥️ koja je to ginicka, da znamo i mi ostale? 😁

Rekli su mi jedan primjerak tog bolovanja, prosjek zadnjih 6 placa, kopiju osobne i kopiju tekuceg, valjda je to to, a u firmi predat doznaku, meni bi sutra trebalo iz firme to doci pa cu ici sutra to rjesavat pa ti kazem ak ce jos kaj trebat.
    Dr. Zovak u Švarcovoj 😁

Jesi predala danas?
    Ja sam vec danas u firmi dobila taj izracun placa i sad cekam ceka da mi potvrdis da li je to sto si napisala sve, pa da idem to ujutro predati :)

Nisam, jer mi nisu jos poslali iz firme tj nije mi doslo, valjda ce sutra doci 😏 mislim da je to to, tako mi je rekla na tel teta s hzzo-a

Sry sto upadam 🤣 mora li se do kraja mjeseca predati to na hzzo? U petak su mi poslali iz uprave firme (iz Slovenije) izracun placa i naravno da jos nije stiglo 😖😖

Tako su mi na hzzo rekli kada sam zvala 😔 mozda da ih nazoves i ti i provjeris i objasnis situaciju? Imas mozda broj preporuke? 

Diana30
    27. Svibanj 2020. 09:31

Eyia

Cure, ja konstantno osjetim neku skroz laganu bol u predjelu lijevog jajnika, pa se prožme kao i na lijevu preponu. Nije jako, ali osjetim to lagano, dok desni jajnik (koji me užasno bolio za vrijeme ovulacije), osjetim jako rijetko, samo povremeno i kratko traje. Je li kojoj bilo ovako? Danas sam 5+4, najradije bi odmah otišla da vide je li sve ok, al znam da moram pričekati.. 😌

Mozda i nije nista strasno, ali ja bih na tvom mjestu otisla ginicu, ako nista drugo bar da ti potvrdi da je u maternici trudnoca, ja idem sutra jer me strah od prije, prosle godine sam imala trudnocu u oziljku od carskog reza,ne zelim te preplašiti ali odi kod ginekologa, bar ces biti mirnija😘❤️🙏

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    27. Svibanj 2020. 09:33

Roza994

Cure ja isto nikako docekati tek sam narucena iduci petak tad cu bit 8+5 , a bila sam na hitnoj sa 5+5 i vidjela se GV i ZV..

Roza zasto si bila na hitnoj, jel si smedjarila? Jel si ok, imas simptoma?sretno na pregledu da cujes malo srceko😊😊

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏

Eyia
    27. Svibanj 2020. 09:36

Diana30

Eyia

Cure, ja konstantno osjetim neku skroz laganu bol u predjelu lijevog jajnika, pa se prožme kao i na lijevu preponu. Nije jako, ali osjetim to lagano, dok desni jajnik (koji me užasno bolio za vrijeme ovulacije), osjetim jako rijetko, samo povremeno i kratko traje. Je li kojoj bilo ovako? Danas sam 5+4, najradije bi odmah otišla da vide je li sve ok, al znam da moram pričekati.. 😌

Mozda i nije nista strasno, ali ja bih na tvom mjestu otisla ginicu, ako nista drugo bar da ti potvrdi da je u maternici trudnoca, ja idem sutra jer me strah od prije, prosle godine sam imala trudnocu u oziljku od carskog reza,ne zelim te preplašiti ali odi kod ginekologa, bar ces biti mirnija😘❤️🙏

Budem se svakako naručila pa da kroz nekih par dana idem na pregled, planirala sam ponedjeljak/utorak 🙂 nikako dočekati. A tad bi se trebalo jasno sve vidjeti, držite mi fige 😊🤞

Diana30
    27. Svibanj 2020. 09:36

Eyia jel se mi pratimo, koji si tjedan, ja sam 5+3danas,sutra imam pregled i ne mogu docekati😬😬

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

ovčica
    27. Svibanj 2020. 09:37

Bas sam se ujutro vagala, pokazuje mi istu kilazu, dok na kraju dana ipak pokaze 1/2kg, 1kg vise. Al s obzirom da stalno nesto jedem, nije ni cudno 🤭
    Al cinjenica je da trapke ne mogu zakopcati pa hodam otkopcana, nekad i sa slicem. A na to neka duza kosuljica heheh 

Tea22
    27. Svibanj 2020. 09:39

BlueMoon

Meni je vaga prije par dana pokazala da se nisam jos nista udebljala.. al se ja osjecam koda jesam malo, vjerojatno nadutost ili se trbuh formira, ne znam.. kad se vama koje ste rodile vec poceo vidit trbuh? i odjeca postajala knap?

Teni u 20tt hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.