Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobi_92
    26. Svibanj 2020. 22:53

Tea22

bobi_92

Hej curke javljam se sa današnjim plusićem, mislim da sam trudna 5/6tjedana jer mi je menstruacija trebala stići 14.5.
    Prošli tjedan kad sam trebala dobiti sam imala implementacijsko krvarenje par dana. Samo lagano smeckasti iscjedak. Od simptoma osjecam male grceve kao da bi trebala dobit svaki čas te mi je danas malo pozlilo u frizerskom salonu.

Da li mogu još pričekati na prvi odlazak ginekologu dok mi je sve okej, da ne moram odlazit vaditi betu hcg. Da li je uredu otići za tjedan/dva?

Sretno svima😃

Cestitke💗💗
    Nazovi gineko i dogovori se sa njom.. kad ti je bila zadnja menstruacija? Po tome se racuna koliko si trudna

Hvalaa 🥰
    Zadnja m je bila 16.4. onda zovem, bi se mogla naruciti za sljedeci tjedan? Al taj smeđkasti iscjedak mi je bio stvarno slab i to nekih 2,3 dana. Sad ga vec 3,4 dana nema. 

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

Bebs
    26. Svibanj 2020. 23:30

Sara2021

Bebs

Sara2021

Bebs

Mislim da ce ti i smedjarenje prestat kad se maknes od posla i stresa (bar je tako bilo u mom slucaju), ovaj tjedan obavezno moras posto je kraj mjeseca podici u firmi prosjek zadnjih 6 placa i odnjet u hzzo do kraja tjedna tj mjeseca (bar su tako meni rekli kad sam ih zvala)

♥️
    Hvala na lijepim zeljama i mislima danas, osvrcem se sad na sva 3 tvoja komentara ☺️
    Moguce da ce se polako rijesiti sad to smeđarenje, na poslu sam stalni u uskim hlacama, i sjedim… Ne lufta se dole dovoljno 🤣 a plus stres i sve to…sigurno ne pomaze.
    Sto sve jos jos moram na hzzo ponesti?
    Znaci u firmi samo taj prosjek zadnjih 6 placa trazim i to je to, nista drugo ne moram?
    A za ginicku tvoju, da dobis 6-7 slika? Wooow 🥰 predivno ♥️ koja je to ginicka, da znamo i mi ostale? 😁

Rekli su mi jedan primjerak tog bolovanja, prosjek zadnjih 6 placa, kopiju osobne i kopiju tekuceg, valjda je to to, a u firmi predat doznaku, meni bi sutra trebalo iz firme to doci pa cu ici sutra to rjesavat pa ti kazem ak ce jos kaj trebat.
    Dr. Zovak u Švarcovoj 😁

Jesi predala danas?
    Ja sam vec danas u firmi dobila taj izracun placa i sad cekam ceka da mi potvrdis da li je to sto si napisala sve, pa da idem to ujutro predati :)

Nisam, jer mi nisu jos poslali iz firme tj nije mi doslo, valjda ce sutra doci 😏 mislim da je to to, tako mi je rekla na tel teta s hzzo-a 

• Bluew
    27. Svibanj 2020. 06:47

Bebs

Sara2021

Bebs

Sara2021

Bebs

Mislim da ce ti i smedjarenje prestat kad se maknes od posla i stresa (bar je tako bilo u mom slucaju), ovaj tjedan obavezno moras posto je kraj mjeseca podici u firmi prosjek zadnjih 6 placa i odnjet u hzzo do kraja tjedna tj mjeseca (bar su tako meni rekli kad sam ih zvala)

♥️
    Hvala na lijepim zeljama i mislima danas, osvrcem se sad na sva 3 tvoja komentara ☺️
    Moguce da ce se polako rijesiti sad to smeđarenje, na poslu sam stalni u uskim hlacama, i sjedim… Ne lufta se dole dovoljno 🤣 a plus stres i sve to…sigurno ne pomaze.
    Sto sve jos jos moram na hzzo ponesti?
    Znaci u firmi samo taj prosjek zadnjih 6 placa trazim i to je to, nista drugo ne moram?
    A za ginicku tvoju, da dobis 6-7 slika? Wooow 🥰 predivno ♥️ koja je to ginicka, da znamo i mi ostale? 😁

Rekli su mi jedan primjerak tog bolovanja, prosjek zadnjih 6 placa, kopiju osobne i kopiju tekuceg, valjda je to to, a u firmi predat doznaku, meni bi sutra trebalo iz firme to doci pa cu ici sutra to rjesavat pa ti kazem ak ce jos kaj trebat.
    Dr. Zovak u Švarcovoj 😁

Jesi predala danas?
    Ja sam vec danas u firmi dobila taj izracun placa i sad cekam ceka da mi potvrdis da li je to sto si napisala sve, pa da idem to ujutro predati :)

Nisam, jer mi nisu jos poslali iz firme tj nije mi doslo, valjda ce sutra doci 😏 mislim da je to to, tako mi je rekla na tel teta s hzzo-a

Sry sto upadam 🤣 mora li se do kraja mjeseca predati to na hzzo? U petak su mi poslali iz uprave firme (iz Slovenije) izracun placa i naravno da jos nije stiglo 😖😖

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Tea22
    27. Svibanj 2020. 07:23

bobi_92

Tea22

bobi_92

Hej curke javljam se sa današnjim plusićem, mislim da sam trudna 5/6tjedana jer mi je menstruacija trebala stići 14.5.
    Prošli tjedan kad sam trebala dobiti sam imala implementacijsko krvarenje par dana. Samo lagano smeckasti iscjedak. Od simptoma osjecam male grceve kao da bi trebala dobit svaki čas te mi je danas malo pozlilo u frizerskom salonu.

Da li mogu još pričekati na prvi odlazak ginekologu dok mi je sve okej, da ne moram odlazit vaditi betu hcg. Da li je uredu otići za tjedan/dva?

Sretno svima😃

Cestitke💗💗
    Nazovi gineko i dogovori se sa njom.. kad ti je bila zadnja menstruacija? Po tome se racuna koliko si trudna

Hvalaa 🥰
    Zadnja m je bila 16.4. onda zovem, bi se mogla naruciti za sljedeci tjedan? Al taj smeđkasti iscjedak mi je bio stvarno slab i to nekih 2,3 dana. Sad ga vec 3,4 dana nema.

Sad si trudna 5+6, tako da vjerujem da bi se sljedeci tjedan vec sve lijepo vidjelo
    A i ja bih otisla na tvome sto prije mjestu, mozda ti zbog iscjedka uvede terapiju progesteronom sto ne bi bilo lose

Eyia
    27. Svibanj 2020. 08:06

Cure, ja konstantno osjetim neku skroz laganu bol u predjelu lijevog jajnika, pa se prožme kao i na lijevu preponu. Nije jako, ali osjetim to lagano, dok desni jajnik (koji me užasno bolio za vrijeme ovulacije), osjetim jako rijetko, samo povremeno i kratko traje. Je li kojoj bilo ovako? Danas sam 5+4, najradije bi odmah otišla da vide je li sve ok, al znam da moram pričekati.. 😌

• Mara Kokosica
    27. Svibanj 2020. 08:14

Eyia

Cure, ja konstantno osjetim neku skroz laganu bol u predjelu lijevog jajnika, pa se prožme kao i na lijevu preponu. Nije jako, ali osjetim to lagano, dok desni jajnik (koji me užasno bolio za vrijeme ovulacije), osjetim jako rijetko, samo povremeno i kratko traje. Je li kojoj bilo ovako? Danas sam 5+4, najradije bi odmah otišla da vide je li sve ok, al znam da moram pričekati.. 😌

To je sasvim ok. Mozda se oplodnja i desila iz lijevog jajnika kao i meni. Ja sam isla tada na prvi pregled. Vidjela se mala tockica. 

Cure jeste se vi udebljale imalo od prvog do drugog pregleda?

06/20 blighted ovum 8tt.

Tea22
    27. Svibanj 2020. 08:50

Mara Kokosica

Eyia

To je sasvim ok. Mozda se oplodnja i desila iz lijevog jajnika kao i meni. Ja sam isla tada na prvi pregled. Vidjela se mala tockica.

Ja sam bas jucer bila na pregledu, od pocetka trudnoce sam dobila pola kile🤷‍♀️🤷‍♀️

27. Svibanj 2020. 09:01

Mara Kokosica

Eyia

Ja nista, jos sam u minusu 1kg...

Redhead
    27. Svibanj 2020. 09:13

Nisha_21

Redhead naravno da je manja trudnoca, samo pozitiva. Odi vaditi betu ak nisi mirna. Ja sam to naoravila, za svoju dušu. Beta se pravilno duplala i sve je bilo ok, čak prije neg se plod vidio😊👌 tog socijalnog ginica otkantaj, bar nama trudnicama treba puno empatije.

Kažem ja sam morala cekat 10dana između pregleda 5+0 i 6+3 I naravno da mi nije bilo svejedno, al išla sam vaditi krv i furala sam svaki dan mentalnu sliku bebe. Nakon 2 spontana bilo je i teže! Ali drz se i ne gubi nadu–pregled imaš za 2 dana jel? ❤️

Sutra 😊😊 nikako docekat haha

BlueMoon
    27. Svibanj 2020. 09:17

Meni je vaga prije par dana pokazala da se nisam jos nista udebljala.. al se ja osjecam koda jesam malo, vjerojatno nadutost ili se trbuh formira, ne znam.. kad se vama koje ste rodile vec poceo vidit trbuh? i odjeca postajala knap?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.